Deskundig en klantvriendelijk.

Ik ben altijd perfect geholpen.

Prima service, vakkundig geholpen

Netjes afgehandeld, leenfiets gebruiken is super.

Top garagebedrijf

Onderhoudswerkzaamheden worden uitstekend uitgevoerd. Er worden bij onderhoudsbeurten alleen noodzakelijke onderdelen vervangen of werkzaamheden op eigen verzoek verricht: dus kosten vallen nooit tegen. Bovendien worden goede adviezen gegeven over het gebruik van je auto. Tot slot werken er ook nog eens vriendelijke mensen ! Kortom: Top garagebedrijf.

Goede service en vriendelijk personeel

Slecht!!

Heb nu tenminste 2 maal mijn auto laten repareren bij dit bedrijf. DE eerste keer vielen de kosten al hoog uit, dat kan. Maar er werd in totaal voor 65€ berekend aan toegevoegde olien en vloeistoffen (oa 14€ aan ruitenwisservloeistof!! -niet om gevraagd!). OP de vraag waarom ruitenwisservloeistof en zoveel, werd geantwoord..ja daar zijn wij intern het ook niet over eens...??. Maar ja ik moet het wel betalen! De tweede keer mn auto weggebracht, en duidelijk aangegeven dat de kosten niet mochten oplopen en dat ik gebeld zou worden als dat wel het geval zou zijn. (Ik kreeg namelijk een week later een nieuwe auto)..werd niet gebeld, moest dat weer zelf doen. In eerste instantie , na een telefoontje van mijn kant, waren de kosten rond de 150€, Bij het ophalen van de auto was dat verhoogd naar 450€..oja we hebben arbeidsloon en btw niet meegerekend, plus nog andere onderdelen toegevoegd . Al met al de rekening betaald en de auto liep nog even slecht als voordat ik m had gebracht. Ja men vond het ook jammer en helaas..Mijn conclusie is dat je als garage weet dat de reparatie kosten te hoog gaan worden mbt de waarde van de auto, moet je dit eerlijk met je klant communiceren!! groet Arie

Een goed en plezierig bedrijf met prettige medewerkers

Een goed en plezierig bedrijf met prettige medewerkers

Prima en klantvriendelijk

Wij hebben twee jaar geleden onze auto hier gekocht en zijn ook voor onderhoud hier gebleven met het idee mocht er snel iets zijn wat niet aangegeven was bij de verkoop zou ik ze hier makkelijk op kunnen aanspreken, de auto heeft geen gekke dingen gehad en Rijd heerlijk . Dus erg tevreden en zijn gewoon blijven hangen

Super!

Klantgericht, vriendelijk en oplossingsgericht.

Prima, goed overleg met de klant

Prima garage

goede service en correct te woord gestaan

zeer tevreden

Prima garage!

Ik wordt altijd goed geholpen. Deskundige mensen, vriendelijk en behulpzaam.

Goede service en communicatie

Vakmensen

super slecht

ik geef geen sterren aan deze bedrijf. We hebben daar echt een kat in een zak gekocht. En als je na vraag doet dan geven ze niet thuis. We hebben onze Airco, Injectoren, en pomp van de benzine moeten vervangen in totaal een dikke 2500 euro betaald om het te repareren ook zouden ze de apk doen ook dat was niet gebeurt.

Vakkundig

Ik ben goed in de minpunten auto geinformeerd en dat vind ik zeer belangrijk

Prima!

Ik wilde graag voor de verhuizing van mijn moeder een bestelbusje huren. Was direct beschikbaar op de gewenste datum. Netjes en eerlijk geregeld allemaal, en fijn dat dit kan in je eigen woonplaats.

direct geholpen, prima sevice, goed zo

Goed geholpen

Goed en vriendelijk geholpen

Alles volgens afspraak. Servicegericht en professioneel.

Zeer goede service!

Nieuw in deze garage vanwege een spoed reparatie, maar zeer snel en vriendelijk geholpen! Erg tevreden!

Goede service en klantvriendelijk

Zie boven

Goede indruk van het bedrijf. Serviceverlening uitstekend. Alleen een beetje slordig dat degene die de auto terug heeft gebracht en door mijn afwezigheid de auto op de parkeerplaats heeft gezet, vergeten was het licht uit te doen. Toen ik aan het einde van de middag thuis kwam was de accu leeg. Een monteur was snel ter plekke om de accu weer op te laden. Nalatig van de medewerker om het licht niet uit te doen maar ook onoplettend dat bij het uitstappen het signaal "licht nog aan" niet werd opgemerkt.

Deskundig en klantvriendelijkheid

Goede service, deskundig, en grote klantvriendelijkheid

Helemaal top

Ik kom hier al jaren en ben dik tevreden !

Goed, prettig en direct geholpen in de oplossingsfeer

Huur 9 persoons buje t.b.v. vervoer mensen met een beperking, uitwedstrijd naar Bison Haarlem. Ondanks dat het busje de avond daarvoor door een andere partij was gehuurd was het mogelijk dat ik ruim voor de openingstijd het busje kon ophalen. Klasse geregeld.! Nogmaals bedankt

Geweldige service

Ik heb de auto gebracht om een lekkage te verhelpen. Aangeven dat ik om 13:00 uur weg moest en ik werd gebeld om 12:00 uur dat ik de auto kon halen en hij was gemaakt. Top service en vriendelijk personeel.

Oude werf 1 3

1851PW Heiloo