Autobedrijf van der Steen doet wat het belooft

Een fijne sfeer bij binnenkomst, vriendelijke mensen vóór en achter de schermen en nooit voor verrassingen komen te staan. Zo omschrijf ik Van der Steen in Heiloo.

Topbedrijf.

Alle afspraken nagekomen! De BMW perfect afgeleverd en 100% in orde.

Goede service, advies en prima afwerking .

Prima, ondanks de coronacrisis

Geen op of aanmerkingen

een goede ervaring

net als anders helemaal goed

Heel tevreden

Ik ben keurig geholpen, en was niet te duur uit.

Een betrouwbare, aangename en deskundige gesprekspartner.

Zeer strikt in hun afspraken, zelfs buiten openingstijden auto opgehaald. Zeer professionele en prettige gesprekspartners. Klasse product geleverd. Zeer blij mee. Groet vanuit Sliedrecht, Juliette Kleinjan.

Uitstekende service

Op het verzoek om een niet startende auto te bekijken werd zeer adequaat gereageerd. Ook het vervangen van de accu konik naar believen laten gebeuren

Uitstekende service tot nu toe.

APK beurt. Keurig afgewerkt. Netjes klaar gebeld.

Prettige benadering

Sympathiek personeel. Kosten vervanging winterbanden kostbare aangelegenheid.

Geweldig geholpen toen ik me zelf in de problemen had gebracht

Nadat ik mijn auto boven op een blokkering had klem gereden, ben ik na een telefoontje naar uw bedrijf vlot van de blokkering af gehaald. Ben erg te vrede dat ik, als wild vreemde voor u bedrijf, zeer vlot geholpen ben. Waren alle autobedrijven maar zo klant vriendelijk gericht.

Snel en vakundig

Gewoon goed

Transparant en snelle afhandeling

Auto voor APK keuring naar van der Steen gebracht, kon snel terecht en auto was klaar op de overeengekomen tijd.

Vriendelijke mensen prima service

Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan, service was prima.Ook toen ik met lekke band stond, hebben mensen van van der Steen me meteen geholpen.

Als altijd goede snelle service met aandacht voor de klant en ook in deze tijd voor de rivm maatregelen,wat m.i. best moeilijk is.

Zeer goede service na aankoop

Na aankoop van mijn Fiat 500L had ik wat kleine problemen met de "koude start". Bleek na 2 bezoekjes dat er een nieuwe software update geïnstalleerd moest worden. Dit werd meteen geregeld en de auto werd keurig thuis weer afgeleverd. Alle lof hiervoor!!

altijd netjes ook al viel het bedrag hoger uit dan verwacht

Prima bedrijf, door overmacht, ziekte onder de monteurs was ik de auto langer kwijt dan verwacht.

heel fijn

Vaklui die klantvriendelijk zijn.

We zijn al 20 jaar klant bij van der Steen. Garage van der Steen geeft je echt het gevoel dat je klant bent.

Gemotiveerde vriendelijke en ijverige medewerkers

Ik ben snel en professioneel geholpen tegen een zeer aanvaardbare rekening gebaseerd op eerder advies welke zomerbanden aan te schaffen.

Prima kennismaking als nieuwe klant

Snel en vakkundig geholpen. Ook leuk dat ik er even bij mocht zijn in de werkplaats. Dat was ik mijn vroegere garage Stormvogels in IJmuiden (failliet gegaan) gewend.

Vriendelijk personeel, snel geholpen.

Ik ben heel tevreden, daarom blijf ik

Fantastische service en vakmanschap hartelijk dank hiervoor !!!

Bij het ontdekken van een lekke achterband ben ik onmiddellijk naar de garage van der Steen gereden, terwijl ik nog geen klant bij deze garage ben. Kreeg direct een geweldige monteur bij mijn auto, die snel het lek ontdekte en mijn probleem zeer vakkundig heeft opgelost. Hulde aan dit bedrijf voor mijn hulp en voor hun vakmanschap. Nogmaals mijn uitgebreide dank. Groet Jan Admiraal

Scherpe prijs keurig uitgevoetd

C

Prima geregeld

Goede service en goed overleg over de werkzaamheden

Oude werf 1 3

1851PW Heiloo