Van der Steen heeft altijd een oplossing

We zijn al jaren klant bij Van der Steen en we worden altijd vakkundig en snel geholpen.

Goede service!

Uitstekende service, ze doen wat ze beloven. Goede communicatie en bovendien transpante rekening. Topgarage!

Fijne, snelle service

Fijne, snelle service

Klaar terwijl ik wachtte!

Onderplaat automaat gedeeltelijk los en een deel was verdwenen. Losse gedeelte werd terwijl ik wachtte Bodemplaat werd besteld en w1 weet later gemonteerd. Prima service

zoals gebruikelijk heel goed!

zoals gebruikelijk heel goed!

Al meer den 30 jaar kom ik bij jullie en dat blijf ik doen omdat ik keurig en snel geholpen word!

Zie boven.

onveranderd uitstekend

Altijd een plezier om mijn auto naar vd steen te brengen. En deze werd ie ook gewassen!

Duidelijke en heldere communicatie voor een eerlijke prijs.

Vlotte service en duidelijkheid betreffende prijs.

Persoonlijk en goede service

Persoonlijke aandacht met goede technische knowhow.

Snelle en zeer vriendelijke service

Ik stond met een lege accu thuis. Met behulp van een startpack (accupack) hem weer rijdend gekregen. Bij doormeten bleek de accu echt overleden. Ze kwamen snel aan een originele nieuwe accu en konden mij snel weer op weg helpen.

Correcte afspraak

Er is gedaan wat is afgesproken en afwijkingen zijn overlegd en akkoord bevonden

Goede service, goede afspraken en vriendelijk personeel

APK keuring, snel uitgevoerd, maar terugkomen kost helaas geld

Ook de noodzakelijke vervolgafspraak was snel geregeld en voor zover je dat als leek kunt beoordelen volgens afspraak uitgevoerd.

goede en positieve ervaring.

Omschreven uitleg over de komende ongemakken in het volgende onderhoud. Snel geholpen in de service momenten.

Al jaren zijn wij klant bij van der Steen en tot volle tevredenheid Staan altijd voor je klaar of voor een goed advies

Vriendelijk en vakkundig

Ik word altijd direct geholpen, auto technisch perfect

Uitstekende service!

Ik wordt netjes te woord gestaan, mijn auto rijdt weer als een zonnetje en de rekening viel ook reuze mee! Ik ben een zeer tevreden klant!

Super service

Moest toch een grote beurt na een APK. Kon vervangend vervoer gebruiken en de dag erna was de auto weer spik en span! Erg fijn geregeld.

boven verwachting en zeer

Zeer vakkundig en meedenkend geholpen aan zomerbeurt, en uitstekende service en communicatie. Ik kom hier altijd graag en blijf hier komen!

Keurig en snel geholpen, prima advies !

Keurig en snel geholpen, prima advies !

zeer prettige medewerkers

Oplossingsgericht, ik kon mijn auto niet brengen voor de jaarlijkse controle. Geen probleem werd er geantwoord wij halen de auto op en zetten hem weer voor de deur. Geweldige service!

Top.

Mijn auto startte niet. Ze kwamen direct naar Castricum toe. Top.

Service gericht

Snel en accuraat storing opgelost

Een betrouwbaar bedrijf; vriendelijk, kundig en een goede service.

Goede service# vriendelijk# kennis# betrouwbaar# aanrader!

Uitstekende monteurs en klantvriendelijke receptie

Oude werf 1 3

1851PW Heiloo