Zoals altijd weer uitstekende service

Al jaren klant en altijd supervriendelijk. Kan er zo binnenlopen als er wat is en wordt het bij iets kleins meteen opgelost. Erg blij met deze garage!!

Prettig

Even slikken was dat ik een automaat zou meekrijgen als huurauto en dat die er niet was. Gaf stress. Verder alles prima

Van der Steen biedt altijd perfecte service!

De accu helemaal plat doordat mijn auto lang niet gereden had. Achter een sleepkabel ging niet want mijn rem en alarmlichten deden het ook niet meer. Daar stond het autootje dan in de berm bij de Zeeweg...Gebeld met garage van der Steen en zij kwamen snel mijn auto wegslepen met een sleepstang. Eind van de middag werd ik gebeld dat alles opgelost was. Nieuwe accu en ik kan weer rijden. Top geregeld, als vanouds!

Heel klantvriendelijk

Hele goede ervaring. We hadden nog geen garage na de verhuizing maar we zullen hier wel blijven.

Ik ben niet voor niks al jaren! klant bij garage van der Steen.

Zeer betrouwbaar. Altijd fijne hulp (ook als het nodig is.)

Vriendelijk zoals ik gewend ben

Vriendelijke bejegend To the point

prima service!

prima service, ik hoop wel dat hetgeen in backorder staat spoedig zal worden geleverd.

Vriendelijkheid met fijne service

Prima service met de juiste kwaliteit. Mensen luisteren naar je

Behulpzaam , vriendelijk

Top bedrijf

Top bedrijf klantvriendelijk,goede service onze auto blijft zeker bij deze garage

Blij verrast!

Bij de APK weer nieuwe goeie ruitenwissers opgezet. Ook is alles netjes nagelopen. Werd snel geholpen en zeer vriendelijk. Dat de binnenkant van de auto was stof gezogen was een leuke verassing. Eerder nooit gehad bij een APK. Dit wordt mijn vaste garage.

Fantastisch

Goede hulpvaardige personeel ben heel goed geholpen . Geef ze n 10

er werken leuke begrip volle mensen , en ik wordt correct geholpen ,daar wordt ik vrolijk van.

Fantastische service!!

Ik werd kundig geholpen, goed advies gekregen en uitstekende service. Ik kon meteen een huurauto meenemen en vantevoren was me duidelijk hoeveel de reparatie ging kosten.

Prettig contact en vakkundige service

Aandacht voor de klant en naast, in dit geval het omzetten van de banden, ook nog oliepeil gecontroleerd en aangevuld. Zelfs de velgen werden gecleand.

4 banden laten vervangen, snel en goed met goed advies.

Vriendelijk bedrijf met vakkundige kennis en een goede service..!!

Kundig betrouwbaar en vriendelijk.

Altijd correct, komen afspraken na Hele nette haal en brengservice Betalen gaat gemakkelijk met met automatische betaal link Je komt nooit voor vervelende verassingen En zijn niet duur

hele fijn ervaring met Leo!

Menselijk, betrokken en transparant.

Prima geregeld vanwege halen/brengen. En alles nagegeken en schoon gemaakt

Het Rapport ziet er duidelijk uit. Ik heb veel vertrouwen in uw bedrijf. De Volvo staat op naam van Marijke van Hasselt !!!!

Fijn bedrijf!

Uitstekend.

Vakkundig en bijzonder vriendelijk. Er wordt regelmatig net een stapje meer gedaan. Fijne garage!

gewoon goed

Professioneel goede service

Zeer prettige ervaringen...

De service is prima en voelt goed

Snelle service zonder poespas

Auto gehuurd en erg snel, zonder onnodige plichtplegingen binnen 5 minuten de auto meegekregen.

Oude werf 1 3

1851PW Heiloo