Prima!

Goede service.

Top service

Prijs kwaliteit super

prima service

alleen blijkt later toch nog de melding onderhoud in computer te staan

APK en grote beurt Chevrolet Aveo naar tevredenheid uitgevoerd

Met een onderbreking van enkele jaren bij Ford ben ik al jarenlang tevreden klant bij Van der Steen. Mijn 10 jaar oude Chevrolet Aveo (102.500 km) moest naar de garage voor APK, grote beurt, wat kleine reparaties (stabilisatorstang, fuseekogel) en nieuwe banden achter. Alles werd binnen 1.5 dag netjes uitgevoerd en de medewerkers waren behulpzaam en vriendelijk. De auto rijdt nu weer als een zonnetje.

Zeer plezierige garage

Van auto's heb ik geen verstand, maar de mensen van Van der Steen hebben dat overduidelijk wel. Ze weten hun enthousiasme altijd goed over te brengen. En altijd rijd ik er weg met het gevoel dat ik weer een lange tijd veilig en zonder trammelant met mijn auto de weg op kan.

Super!!

Heel blij met deze garage!

een zeer flexibel bedrijf die snel schakelt op de vraag. goeie service en kennis.

een bedrijf waar je op kunt bouwen bij onverziene omstandigheden qua manketen van de auto. de na service is ook goed. bij kalamiteiten zijn ze zeer snel behulpzaam met het oplossen van het probleem.

Reparatie goed, maar inplannen helaas niet

Reparatie aan de auto is goed gedaan. Geen opmerkingen over. Gewoon goed. Alleen helaas was de auto niet ingepland waardoor het allemaal snel moest gebeuren. Evengoed toch nog gered. Maar wel erg jammer dat ik er vaak achteraan moest.

Service ten top!

Meedenkend en eerlijk.

Behulpzaam

Top service

Prima tot nu toe

Zie boven

vakundig ,snel en vriendelijk

Als er problemen zijn wordt er alles aangedaan om zo snel mogelijk een oplossing te vinden

Goed geholpen, maar kost de hoofdprijs

Goed geholpen, heb wel het gevoel dat zowel het materiaal als de loonkosten weg hoog liggen

Geweldig!!

Korte lijnen, snelle en goede service, vakmanschap!!

No nonsense bedrijf, makkelijk handelen

Voor tijdelijk vervoer huur ik het liefst bij Vd Steen Autobedrijf. Eenmaal klant, kun je snel en makkelijk op weg zonder al teveel papierwerk. Ideaal als je weinig tijd hebt. Prima bedrijf!

Een hele leuke ervaring

Het was erg leuk om onze kleinzoon Martijn die stage loopt bezig te zien met de de bandenwissel met de Saab van oma en de Lexus van opa. Hij deed het nauwkeurig, lette goed op de gele merkjes voor links rechts en voor achter. Vulde de vloeistoffen bij en keek naar de bandenspanning. Ga zo door Martijn! Van der Steen, dank u dat u hem die stageplek aangeboden hebt.

Top service, lekker normale mensen

Fijn dat je altijd goed geholpen word, allemaal niet strak in het pak en stijf. Kan altijd met vragen terecht.

Prima service bij apk keuring

Ik werd prima geholpen en geadviseerd

Vriendelijke en snelle service!

Snel en vriendelijk geholpen.

Goed en snel geholpen

Service én klantgericht

Komen met oplossingen voor gebreken

De bumper was beschadigd. De garage kwam met een oplossing die ik niet zelf had bedacht (kunnen).

Vriendelijke, kundige mensen

Je wordt netjes en vriendelijk geholpen. Er wordt goed meegedacht.

Snelle service en vriendelijke monteur.

ik werd prettig ontvangen en de auto was snel weer in orde.

Oude werf 1 3

1851PW Heiloo