Snel en goed

snel, correct en kundig geholpen

Zoals eerdere ervaring ook hier, wederom goed geholpen en uitstekende service.

Goede service!

Goed en vriendelijk

Goed en vriendelijk

Zeer goede service

Ik ben zeer tevreden over de service. Je kunt makkelijk online een afspraak maken. Ze houden je ook goed op de hoogte wat de keurmeester heeft gezegd en wat er aan gedaan moet worden.

Perfekt

Prima snelle service.

Altijd weer een snelle pitstop.

Altijd weer een snelle pitstop voor de bandenwissel. Gezellig en lekkere chocola!!!

Betrouwbaar e

Ik zit al jaren bij deze garage Ze zijn uiterst betrouwbaar en komen de afspraken altijd na

Fantastisch geholpen

Ik kwam zonder afspraak met een storing. Storing is verholpen en direct ook de beurt en apk van volgende week.

Prima geregeld

Zeer tevreden over de APK keuring met de jaarlijkse controle.

Mijn ervaringen met het garage bedrijf Van de Steen zijn uiterst positief

Mijn overgang van mijn vorige garage naar het bedrijf van Garage van der Steen had ik achteraf veel eerder moeten doen. Zonder mijn vorige garage te kort te doen word ik bij van der Steen altijd goed op de hoogte gesteld en geadviseerd over wat er met mijn auto moet gebeuren. Nadat ik door ouderdomsgeheugen verlies geen auto meer rijd heeft mijn vrouw de communicatie voor een groot deel overgenomen. En zij is zeer te spreken over de wijze waarop e.e.a. nu verloopt. Vooral de breng en haal service wordt hogelijk gewaardeerd. Wat dat betreft verdienen Leo wat de garage betreft en Pauline wat de receptie betreft een extra pluim.

Prettig en goed

Wat mij wel opviel is dat voor de jaarlijkse beurt van mijn Grandeur, dit keer ruim 8oo euro, incl. banden wissel, toch ook de APK kosten in rekening zijn gebracht.. Misschien omdat het formeel een kleine beurt was, maar remolie vervangen, koelvloeistof verversen en airco service van bij elkaar 144 euro, ex BTW en ex voor zover van toepassing arbeidsloon, dan kun je dit toch moeilijk als een kleine beurt beschouwen. Daarom een 7 in plaats van een 8

Goede garage, vriendelijke mensen.

Goede garage, vriendelijke mensen.

top service staan altijd voor je klaar

van der steen is klantvriendelijk staat altijd voor je klaar mocht je mankementen met je auto hebben. ook op de zaterdagen worden de autos gemaakt. vriendelijk personeel en accuraat.

Topservice

In dit geval was mijn afspraak voor de autokeuring een bijzondere want weinig km's gereden wegens een maandenlang durende de medische missie... dus alleen de APK keuring was noodzakelijk met een paar kleine toevoegingen. De auto werd bij mij thuis opgehaald en weer teruggebracht gezien ik dat fysiek zelf niet kon.(Operatie). Uiteraard veel dank voor deze service! Vriendelijke groet, Josien/Ineke Schoofs Hoog en Laag 117 1852 AX Heiloo

Het ontvangst met een kopje Koffie. Het constateren van m’n kapotte achterlicht . Maakte het wachten op de banden wisselen tot een gezellig uurtje. Hartelijk dank.

altijd behulpzaam

goede ervaringen

Persoonlijk

Erkenning en herkenning problemen

Snelle hulp en super opvolging

Lekke band bij vertrek, werd direct verholpen zodat ik direct weer kon rijden. Daarna band besteld en een paar dagen later door gewisseld zodat ik weer twee nieuwe voorbanden heb. Zeer vriendelijk en professioneel.

Zeer positief

Zelfs de auto wordt thuis bezorgd

Snel vriendelijk en professioneel geholpen

Na, bij de overbuurman (Paul Admiraal), onbeschoft behandeld te zijn geweest bij VD Steen binnengereden met een lekke band. Ik stond op het punt van vertrekken en zij hebben ala minuut de band verwisseld en een zelfde bijbesteld. Paar dagen later de band op velg gezet en door gewisseld met nieuwe reserveband, helemaal top. Zowel monteur als receptie vriendelijk, kundig en behulpzaam. Zeker aan te raden!

fijne garage

Altijd vriendelijk en hulpvaardig. Ook vakkundig, het is altijd gewoon goed.

Een goed bedrijf

Heel goed