Professional and friendly

While maintaining a professional attitude the staff also made us feel welcome in spite of our inability to speak Dutch. The service was excellent and we were contacted to give assent to the necessary repairs.

prettige behandeling.

dat de man achter de balie toevallig ook Leo heet is toeval , maar je word keurig gebeld met een raming van de kosten ennnnn de matten waren weer een keer schoon ,gewoon goede service.

Positief geholpen

Betrouwbare garage met duidelijkheid vooraf!

Al jaren komen wij wij hier en elke keer denken ze ook mee in jou portemonnee. Kan het het anders dan doen ze het anders.

Uitstekende service

Alles keurig volgens afspraak afgehandeld. Normale prijzen en werkplaats tarief. Vakbekwame monteurs. Betrouwbare advisering. Prima koffie/ cappuccino. Vriendelijke mensen.

Zeer tevreden over service

Prima en snel geholpen

Alles volgens afspraak

Prima garage .

Vriendelijk en deskundig geholpen

Erg vriendelijk ontvangen en een fijne afhandeling.

Jullie zitten te ver weg voor ons..

Met de corona-moeilijkheden was het niet mogelijk om mij thuis te brengen bij een onderhoudsbeurt, want met 2 vreemden in een auto kon ik niet aan beginnen. En ja, Peter de Goede is bij mij om de hoek en die pakt mijn auto gewoon van de parkeerplaats af. Dus Frank of plaatsvervanger, ik had geen betere keus.

Goede Service

Aardig personeel en mijn auto was prima onderhouden.

Uitstekend snel geholpen

Fijne ervaring mee!

Efficiënt en vriendelijk. Op verzoek opgehaald en terug gebracht voor apk beurt.

Behulpzaam, vriendelijk, snel en zeer goed geholpen zowel aan de telefoon, als in de garage! Top!

Supervriendelijke medewerkers, zowel aan telefoon als in de garage zelf. Ik kom zeker bij jullie terug !

Alles tot in de puntjes geregeld

Klant vriendelijk en neemt de tijd om eventuele vragen te beantwoorden.

Vriendelijke bediening en goede service geleverd

Vriendelijk

Welwillend en persoonlijk

We kunnen er altijd terecht. Iedereen is vriendelijk, voorkomend en ter zake kundig.

prima behandeld

Goed geholpen

Auto voor kleine beurt. Vriendelijke medewerkers en snel uitgevoerd.

Afspraak goed verlopen En goed geholpen

Goede communicatie. Goed resultaat

Vlotte afhandeling. Goede service

Aardig personeel Snelle service Goed gevoel

Vriendelijk, snel en zoals altijd top!

Snelle service, top uitgevoerd!

Oude werf 1 3

1851PW Heiloo