goed geregeld

Snel en correcte service

Vriendelijke benadering en overleg over de benodigde werkzaamheden correct

Altijd goed

ze hebben altijd tijd om te helpen

Geweldig geholpen

Je kunt altijd even langs komen als je een probleem hebt en het wordt zo snel mogelijk opgelost. Ook als het iets kleins is rekenen ze niet meteen, maar hoort bij de service. Een top garage!

Als vanouds.

Ben prima geholpen

Onderhouds beurt aan onze camper

Keurig op de hoogte gehouden tijdens de keuring/reparatie.

Heel blij met het personeel. Ze denken mee en zorgen er voor dat je niet op extra onkosten komt. Als je om een kleine gunst vraagt doen ze het ook. Dikke pluim.

Goede service,halen en brengen ,goede zorg

APK moet helaas. Gelukkig maken ze er een fijne ervaring van.

Super de luxe. We werden thuis afgezet en ook weer opgehaald op het moment dat de auto bekeken werd. Top!!

Zeer tevreden!

100% inzet voor het leveren van kwaliteit, service en klantvriendelijkheid op een nuchtere wijze zonder gladde praatjes van mannen in strakke pakken en glimmende schoenen.

Als altijd uitstekend

prima en snelafgehandeld

nieuwe card-key ingelezen snel en vakkundig gedaan zoals altijd

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Geregeld huur ik een autootje bij van der steen. Het is altijd goed geregeld!

Fantastisch

Zoals altijd weer fantastisch geholpen. Betrouwbare garage. Heel fijn!

Al jarenlang geweldige service

Ofschoon ik alleen maar kom voor APK en de jaarlijkse beurten aan mijn oude autootje, krijg ik een fantastische service. Ik word ook nog eens terug gebracht ofwel de auto wordt thuis gebracht. En alles even vriendelijk en belangstellend. Super-garage!

Weer prettig attent en doelmatig

Prettig meedenkend over hic-up bij lage toeren. Heldere uitleg. Nog even aanzien en andere benzine gebruiken. Kijken of dat helpt. Charmant aanspreken op klompen.

Top service

Werd netjes ontvangen . Tijdens een kop koffie werden mijn banden verwisseld. Tevens werden wat standaard zaken gecontroleerd. Top service!

Vriendelijke sevice

Fijne garage, je word keurig op de hoogte gehouden wat er moet gebeuren aan je auto. Er word met je meegedacht.

Bijzonder prettig geholpen zowel bij telefonisch reserveren als bij ophalen en terugbrengen

Vriendelijke service en goed advies

Zie hierboven

Top service!

Voor een weekend weg met vrienden het 9 persoons busje gehuurd. Goed geprijsd, flexibel over de huur en zeer vriendelijke medewerkers. Kortom erg tevreden.

Altijd top service met een glimlach!

Super fijne medewerkers, perfecte service, afspraken duidelijk nagekomen.

Ik kwam als klant van van der Steen met de klacht dat mijn rechter voorraam spontaan naar beneden zakte, na diverse pogingen en doormeten, bleek de motor van de elektrische aandrijving de geest de hebben gegeven. Leo informeerde mij over de te verwachten kosten, waar ik na enig nadenken en overleg akkoord mee ben gegaan. de monteurs hebben alles weer uitstekend gerepareerd, netjes gewerkt en de kosten??? Ik heb 3x een leenauto mee gekregen waarvan ik slechts 1x hoefde te betalen met 25 % korting, batterijtjes voor de sleutels stonden niet eens op de rekening!! Dus mensen die dit lezen, zoek je een uitstekende garage met service die ongekend is. Er is maar 1 adres in deze regio, dat is en blijft van der Steen op de oude werf 1 in Heiloo

Afspraak is afspraak

Leuk bedrijf die service hoog heeft staan. Transparant over de prijzen. Aanrader!

Professional and friendly

While maintaining a professional attitude the staff also made us feel welcome in spite of our inability to speak Dutch. The service was excellent and we were contacted to give assent to the necessary repairs.

Oude werf 1 3

1851PW Heiloo