Super klantvriendelijke top service

De mensen zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Denken met je mee en altijd op tijd gereed!

Uitstekende service

Iedereen denkt goed mee met oplossen problemen, duidelijke en zeer vriendelijke communicatie, zeer behulpzame mensen. Kwalitatief hele goede service en vakmanschap.

Vriendelijke mensen, goed geholpen

Auto goed nagekeken prima in orde

Zeer snel en zeer vakkundig geholpen.! Leo is een topper!

Bij een calamiteit direct contact en er wordt gelijk gelijk iets geregeld

Super bedrijf

Vriendelijk personeel. Goeie service Erg hulpvaardig

Goed bedrijf met vriendelijk personeel

Er wordt duidelijk met de klant gecommuniceerd over noodzakelijk onderhoud en/of nodige reparaties.

Plezierig, Gemakkelijk en snel, zoals altijd!

De receptie chef was er al om half 8 !! dus ik kon mijn fiets sneller dan ik gedacht had van de auto pakken en naar mijn werk. Auto was zoals afgesproken aan het einde van de dag gereed en wederom vlot afgerekend en naar huis! Eigenlijk zoals altijd TOP! ik kom niet voor niets, helemaal uit Heerhugowaard naar Heiloo en blijf komen

30 seconden is precies lang genoeg

Deskundig eerlijk en betrokken, zolang ik auto rij blijf ik klant, dikke prima helaas mag ik niet meer dan 5 sterren geven.

Snel en vakkundig. Reële prijs.

Waren op de hoogte van de afspraak en vroegen of er nog bijzonderheden waren.

Zoals als altijd snel, accuraat en vakkundig! Top bedrijf!

Buitengewoon fijne garage!

Rimpelloze APK, ik kan weer een jaartje rijden in mijn leuke autootje!

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Altijd goed geholpen.

Alles prima geregeld

Buitengewoon klantvriendelijk.

Heel klantvriendelijk en betrouwbaar

Erg fijne garage! Problemen met mijn auto worden snel en vakkundig opgelost. Een aanrader voor iedereen die een betrouwbare garage zoekt!

Prima service, goed en vriendelijk

Zie voorgaand

Attent

Ter zake en taakgericht, gecombineerd met een lersoonlijk “touch”

Adequaat

Mijn accu bleek thuis bij starten leeg te zijn. Afspraak kunnen maken om de accu bij mij thuis te vervangen. 's Morgens gebeld en 's middags geplaatst sneller kon het niet gaan dus helemaal top! Oude accu, zo bleek bij meting, was helemaal op.

Goede service, komen afspraken na en denken met je mee.

Van afspraak tot aflevering heel goed

Van der Steen communiceert steeds erg vriendelijk en correct. Denkt mee en is zeer kundig en betrouwbaar.

zeer service gericht; vlot en goed geholpen

Goede service en vriendelijk personeel

Ik huur hier vaak een auto en wordt iedere keer goed geholpen.

Goede, snelle en vriendelijke service

Behulpzaam en vriendelijk personeel die goede kwaliteit leveren met de reparaties.

Alles kan bij Van der Steen Autobedrijf Heiloo

Een van onze auto’s is al jaren in onder bij Van der Steen. Van receptie tot werkplaats, allen - stuk-voor-stuk professionals!

Oude werf 1 3

1851PW Heiloo