Teleurgesteld

Matige uitleg van baliemedewerker. Tevens geeft deze andere uren aan dan wat monteur verteld???

Goed, Linker voorraam was na de Reparatie niet goed afgesteld. Werd daarna verholpen.

vriendelijk en top service

vriendelijk en top service

vriendelijke service

prettige service

Prima samenwerking

Camper keuring en startmotor vervanging is prima verlopen

Klant is koning bedrijf !

Uitstekend geholpen : simpel afspraak binnen redelijke termijn online te reserveren met prima leenfiets. Goed onderhoud en advies waardoor goede reparatie tegen nette tarieven.

Eerst het probleem uitzoeken en dan pas handelen, een fundamentele aanpak om effectief problemen op te lossen en te voorkomen dat symptomen in plaats van de oorzaken worden aangepakt zo kom je niet op onnodige hoge kosten

Perfect zoals altijd

Verder niks aan toe te voegen

9 persoons bus gehuurd. Prima service en erg klant vriendelijk!

Altijd vriendelijk en eerlijk

Ik wordt altijd netjes geholpen bij van der Steen in Heiloo. Frans, Martijn en de monteurs zijn eerlijk, hulpvaardig en daarmee zeer klantvriendelijk. Ik kan hen iedereen aanraden!

top service

thnx voor het ondersteunen van een pechgeval en snelle terug levering van de auto.

Helder snelle service en adequaat

Keurig en netjes

Altijd goed geholpen

Dit garagebedrijf biedt een uitstekende service.

Alle problemen die ik met mijn auto had werden snel en vakkundig opgelost.

Prima bedrijf

Vriendelijke en behulpzame medewerkers

Eerlijk onderhoud!

Prima onderhoud zonder franje. Duidelijke uitleg. Top

Ze doen wat ze beloven

Correct en punctueel

Gewoon goed!

Alles was volgens afspraak en op tijd. Alle medewerkers zijn uitermate vriendelijk.

Super vriendelijk en snel

Alrijd een goede ontvangst ,daar waar mogelijk is wordt je snel geholpen vriendelijke monteur en zeer goede leiding management

Goede service en kunnen altijd snel terecht

Excellent

Excellent, as always.

goed en snel

uitgeputte accu snel vervangen

Excellent service, excellent advise and excellent speed of work

I appreciate the good consultation, that also looks at my wallet and gets done what needs to be done. Always friendly and supportive and the service is fast and trustworthy.

• Would you recommend us? Yes

Spoed klusje tussendoor echt fijn dat daar tijd voor werd gemaakt

Mijn winterbanden moesten binnen een week vervangen worden, en dat is gewoon gelukt! Fijne en vriendelijke begeleiding, dank jullie wel

Oude werf 1 3

1851PW Heiloo