duidelijk en vriendelijke mensen

Vriendelijk en behulpzaam team. Staan altijd voor je klaar. Geen overdreven of ingewikkelde verhalen. Auto wordt gewoon onderhouden / gemaakt. Duidelijke communicatie, prijs valt meestal mee.

altijd correct geholpen

Altijd correct geholpen

Prettige contacten

APK Keuring correct personeel, absoluut faire prijs

Als boven beschreven het ging uitsluitend om de eerste APK keuring zonder verder onderhoud want het voertuig zit nog in de fabrieksgarantie.

Zeer goed, vriendelijk geholpen.

Heel goed

Ideaal busje gehuurd voor een normaal tarief!

Ruime Renault Master gehuurd met genoeg ruimte. Rijd top.

Perfecte ervaring!

Van der Steen heeft APK op mijn Tesla gedaan. Het werk was snel en netjes uitgevoerd. Helemaal perfect!

Geweldig service

Zoals altijd professioneel met de hoogste kwaliteit. Gewoon een geweldige bedrijf met ongelofelijk goede service.

Veel te duur

Meer dan 800 euro voor een beurt zonder reparaties of zo. Geen overleg vooraf. Ongekend voor dit voorheen goede bedrijf.

Alles was helemaal top, dank jullie wel !!

Alles was top,

Slecht

Twe achter banden deropgezet 90 euro betalg dat vind ik ongeloflijk.

Vriendelijk geholpen

Eerlijke garage in de prijzen van reparatie

Vriendelijk personeel, snel geholpen!

Altijd erg tevreden

Behulpzaam, houden zich aan afspraken, verstand van zaken en denken mee.

Friendly yet professional

As always, everything was done efficiently with a smile. We especially appreciate the calls to report and ask our go ahead before anything is done.We truly feel like valued customers.

• Would you recommend us? Yes

zeer vriendelijke en deskundige mensen

snel en prettig geholpen

klantvriendelijk service is goed goeie feedback

jong en dynamisch bedrijf met veel kennis

weer heel goed geholpen

zoals altijd: vriendelijk, stipt op tijd zoals afgesproken, dankuwel.

Prima!

Prima ervaring met Garage Van der Steen: Snelle service, gratis gebruik van een leenfiets en de reparatie vlot afgehandeld.

Kan er altijd van op aan

Het is fijn dat ik al jaren gebruik kan maken van de geweldig service. Goed contact met de medewerkers van Van der Steen.

super en betrouwbaar

snelle en zorgvuldige afhandeling; Tussentijds goed geinformeerd over de vorderingen van de reparaties waarvoor een bestelling elders.

Aardig personeel, lekker fruit en koffie/thee

Personeel was later gaan lunchen, waardoor het langer duurde voor ze aan mijn auto begonnen. Dat was geen straf, had zelf mijn brood mee, fruit, drinken en toilet aanwezig. Uiteindelijk onverwacht snel klaar.

Prima .

Geschrokken van kosten...

Prima garage.

Prima garage met uitstekende service.

klantvriendelijk

flexibel, goed prijs-kwaliteit