Super vriendelijk en snel

Alrijd een goede ontvangst ,daar waar mogelijk is wordt je snel geholpen vriendelijke monteur en zeer goede leiding management

Goede service en kunnen altijd snel terecht

Excellent

Excellent, as always.

goed en snel

uitgeputte accu snel vervangen

Excellent service, excellent advise and excellent speed of work

I appreciate the good consultation, that also looks at my wallet and gets done what needs to be done. Always friendly and supportive and the service is fast and trustworthy.

• Would you recommend us? Yes

Spoed klusje tussendoor echt fijn dat daar tijd voor werd gemaakt

Mijn winterbanden moesten binnen een week vervangen worden, en dat is gewoon gelukt! Fijne en vriendelijke begeleiding, dank jullie wel

Helemaal niets op aan te merken!

Vriendelijk en adequaat geholpen!

Prettige en professionele hulp

Prettige en deskundige hulp

altijd tevreden, maar..........

jarenlang tevreden over uw dienstverlening, maar nu toch beetje verbaasd: u adverteert: APK 45 euro. maar als bij de keuring op 18 mrt jl. blijkt dat de auto feitelijk is afgeschreven, rekent u 98,23. voor het constateren van de gebreken. waarom????? ook was eerder telef. besproken dat als de auto i.v.m. startproblemen (door div. botbreuken kan ik al langere tijd niet rijden)niet naar uw garage gebracht zou kunnen worden , een sloopbedrijf eventueel de wagen uit de parkeergarage onder mijn appartement zou ophalen. Maar toen de auto werd afgekeurd terwijl hij bij u in Heiloo stond, moest ik zelf zorgen dat ie bij de sloper kwam. Gelukkig bereidwillige zwager maar daardoor had ik ook meer kosten. al met al niet zo'n fijn afscheid van mijn trouwe merrie. nogmaals: jarenlang prettig contact met Vd Steen, maar na dit laatste contact toch 'n paar vragen..... met vr.groet, A de Jong-Goes

Een goede service

Snel een goed geholpen

Afspraken worden goed nagekomen

Werd op verzoek eerst gebeld als er "meerwerk" noodzakelijk of geadviseerd werd

Dit is een kundige en klantvriendelijke garage.

Gewoon goed

Fijne garage

Ik ben goed geholpen, ook fijn dat ze meedenken.

Een zeer fijne behandeling zowel voor de klant als de auto.

Klantvriendelijk en volgens mij goed voor auto’s

Gewoon goed

Vlotte bediening

Goed overleg

5 sterren spreken voor zich

Goed en vakkundige garage

Hele fijne en betrouwbare garage!

Weer heel blij met de goede service en het deskundige advies.

Zeer vriendelijk maar zeer prijzig

Prima communicatie en zeer vriendelijke ontvangst . Wel geschrokken van het torenhoge arbeidsloon van € 95 p/u. !! Ik was in de veronderstelling dat een lokale garage in mijn dorp een stuk goedkoper zou zijn dan bij de officiële Volvo dealer . Het tegendeel blijkt helaas waar .

Helemaal super!

Grote bus gehuurd en zoals Altijd naar verwachting goed!

Geweldig goed

Prima service en automontage.

Flexibele en deskundig

Altijd goed en vlot geholpen bij deze garage, heel tevreden.

Snel en goede service

Vriendelijk personeel, ik ben snel en goed beholden.

Last minute gevraagd of we voor een uurtje een bus konden gebruiken. Dit was geen probleem, werd prettig meegedacht ook in de prijs. Kwam nog te laat terug met de bus maar ook dit was geen probleem. Werd zeer vriendelijk geholpen.

Oude werf 1 3

1851PW Heiloo