Goede rijschool, leuke instructeurs, in 1x geslaagd!

Hele fijne rijschool. De sfeer is fijn, aardige en geduldige instructeurs. Het is erg makkelijk om een les te wijzigen/verplaatsen of een extra les in te plannen. Ik heb m’n theorie, AVB en AVD van m’n motor rijopleiding alle drie in 1x gehaald.

Geduld

Top instructeur!!!! Zie alles . Leuk sfeer. Geduldig.

Recent de LZV- en taxiopleiding gevolgd.

Een rijschool die je prima goed voorbereid op het CBR praktijkexamen. Zo’n dertig jaar geleden had ik bij Hoekstra al het complete groot rijbewijs behaald. En ik volg bij deze rijschool ook de cursussen voor de verplichte periodieke refresh “code 95”. Wat dat betreft ben ik al een tijd “vaste klant” bij Hoekstra.

Super begeleiding

Ondanks een kort en moeilijk traject, toch geslaagd dankzij de goede meesters en juffen Tina trucker

Heel goed

Ik heb een prettige en vakkundige ervaring gehad bij Hoekstra

Betrouwbaar, betrokken. Vakkundige instructeurs

Vond het erg plezierig om bij Hoekstra mijn rijopleiding te volgen, het bedrijf denkt in oplossingen. De instructeurs hebben veel kennis en zijn plezierige mensen. Service is top

Een rijschool die je vertrouwen achter het stuur geeft.

Ik heb enorm genoten van mijn leertijd bij Hoekstra rijopleidingen. Als ik zie waar ik begon en waar ik nu ben geëindigd, dan heb ik enorme sprongen gemaakt. Zowel qua zelfvertrouwen als qua rijkwaliteiten. De rust en tijd die ze voor je hebben maakt het voor mij 1 van de betere rijscholen, aangezien je op je eigen tempo vertrouwen kan opdoen met een nieuw voertuig tot het slagen van je examen.

Ik heb heel goed lessen gehad met heel aardig instructeurs en heel goed service bij kantoor gehad ik waas heel blij mee.

Goede ervaring

Fijn gelest.

Fantastische mensen bij Hoekstra!

Wat een fijne, vriendelijke en deskundige mensen werken er bij Hoekstra. Voor, tijdens en na de rijlessen word je enthousiast en vriendelijk behandeld en er wordt echt naar je (wensen) geluisterd. De instructeurs van Hoekstra zijn professionals met veel mensenkennis en deskundigheid op het gebeid van het verzorgen van rijlessen, het geven van goede, positieve feedback en autotechniek. Dank jullie wel, Laurien, Evert en Mo. Dankzij jullie heb ik op een prettige en ontspannen manier mijn C1-rijbewijs behaald!

rustig les en geduld,zeer goede uitleg

goed en duidelijk les materiaal,en instructeur

Ik heb een heel prettige ervaring met Hoekstra verkeersopleidingen gehad.

Mijn persoonlijke ervaring met Hoekstra Verkeersopleidingen heb ik als zeer prettig ervaren. Ze denken mee met de klant, zeer vriendelijke opleiders en de medewerkers van kantoor zijn ook allemaal enthousiast en zeer meegaand. Dus al met al een top rijschool en ik kan iedereen ook ten zeerste aanraden om hier te gaan lessen of cursussen te gaan doen. Bovendien ben ik geslaagd voor rijbewijs C dus dat geeft ook wel aan dat het een goede opleider is.

Leuke dag

Leuke instructeur. De dag vloog voorbij en heb het in 1x gehaald.

Prettige, professionele begeleiding

Een rustige, kundige voorbereiding op het examen met aandacht voor de individuele ervaring en rijstijl en goede correctie

Altijd goed

Gewoon goed geregeld. Et normale prijzen. Ga zo door

Helemaal top

De instructeurs zijn duidelijk en proffesioneel alles wat je wil hebben als je een rijbewijs wil halen.

Prima instructeurs, rustig en streng als dat moet.

Zie vorige opmerking

Fantastisch

Alles wordt prima geregeld in een gemoedelijke sfeer.

Bar

Enorm goeie leraren

Alles goed geregeld

Hele fijne ontspannen dag, goede informatie en fijne instrecteur

Prima, zie hier boven

Goede begeleiding en mooie ritten

Veel geleerd en goed begeleid. Daar waar nodig werden de puntjes op de i gezet zodat ik goed voorbereid naar het examen kon.

Geslaagde dag

5 uurs BE rijles en examen zijn goed bevallen. Handige tips rij-tips ontvangen en goedgehumeurde instructeur.

Gezellige instructeurs

Goede ervaring en goede instructies over t rijden

Pyrietstraat 4

1812 SC Alkmaar

0725642000

Over Hoekstra Opleidingen

Hoekstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Noord Holland met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Ons nieuwe opleidings- en examenterrein ligt in de Boekelermeer in Alkmaar. Het terrein is 2100 m² en is CBR gecertificeerd. Het terrein mag worden gebruikt voor verschillende rijexamens van het CBR. Het voordeel daarvan is dat leerlingen hun rijexamens op dezelfde plek als de lessen kunnen doen. Op het terrein zitten daarnaast ruime leslokalen, simulatoren en een kantine. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kun hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding.