Groot, maar niet te groot voor maatwerk

Ik wilde op korte termijn mijn C en code 95 halen. Bij Hoekstra was dit binnen twee maanden gepiept. Iedereen is vriendelijk en staat klaar om je opleiding zo te plannen dat het ook in jouw agenda past. Super instructeurs, zowel voor de theorie als praktijk. Ik ga hier later dit jaar ook maar mijn CE doen.

goede uit leg en behulpzaam

Prima instructies

Heel prettige instructies welke ertoe heeft geleid dat ik in een keer ben geslaagd. Enige opmerking, het heeft 3 maal bellen gekost voordat er een planning bekend werd, dit heeft 3 weken geduurd maar na laatste telefonische contact zeer goed opgepakt het is dus allemaal goed gekomen.

Professionele instructeurs

Kundige rijinstructeurs die je goed en vakkundig helpen om je rijbewijs te halen.

Top rijschool

Zeer goede rijschool met heel vriendelijk personeel.

Alles is top

Alles was top en ik ben tevreden

Lzv instructeur evert is n uitstekende rij instructeur

Op basis van eerdere (verplichte) code 95 cursussen,heb ik niet zoveel met de firma hoekstra en zijn instructeursgilde...echter deze keer ben ik aangenaam verrast door de ,zowel profesionele alswel vriendschappelijke houding van de lzv instructeur Evert...de 5 sterren komen geheel aan hem toe...mvrgr leon de waard

een goede mooie rijopleiding

Gewoon goed!

Kreeg een ingehuurde instructeur Roel echt een geweldige man . Hij weet wat ie doet en is een eerlijke man. 1 Remlicht deed het niet en de map zaten ook andere papieren in de bus .

Zeer prettig!!

Fijne sfeer, leuke en goede instructeurs!

100%

Geweldige leraren.Hoekstra opleidingen de beste rijschool adviseer ik iedereen die een hun rijbewijs willen halen.

Geweldige rijschool!

De instructeurs van Hoekstra Opleidingen stellen je op je gemak, leggen alles duidelijk uit en zorgen ervoor dat je z.s.m. je opleiding haalt. Super blij met ze! Grote dank naar Irene, Auke en iedereen die mij geholpen heeft om mijn vrachtwagenrijbewijs C te halen.

Een top instructeur

Ik had het geluk dat ik Han als mijn instructeur had. Een man met zeer veel ervaring, geduld en een rustige stem. Door zijn tips heb ik mijn BE in een keer gehaald!

Goede lessen , theorie en praktijk duidelijke lessen

Lessen goed verzorgt, alleen de wijziging in de planning zou niet alleen per mail moeten maar ook telefonisch worden bevestigd dan is het voor beide partijen duidelijk .

Goed!

Duidelijke communicatie, goede instructeurs die weten wat ze doen en fijne nette les auto’s

Hele goede en fijn instructeur.

gezellig en leerzaam

gezellig en leerzaam

20 Lessen in een sneltreinvaart

Er werd secuur gekeken naar de uitvoer van handeling, en gepast instructies op gegeven. Ook door de cursist het eigen kunnen snel progressie gemaakt met een enkel examen deze opleiding succesvol afgerond.

Fijn

Fijne instructeurs, goede theorie lessen en flexibel in de tijden

Goed en snel

Ik heb bij Hoekstra mijn C rijbewijs inclusief theorie en Code 95 gehaald, dit allemaal in een korte tijd van +-1,5 maand Ik kan Hoekstra dus zeker aanbevelen.

Prettig

Goede instructeurs, prima contact met kantoor en snelle reacties.

Goede service en duidelijke communicatie

Ik heb mijn C rijbewijs en code 95 gehaald. Duidelijke theorie cursussen en de praktijk lessen ook duidelijke uitleg. Top geregeld dat ik binnen een week herexamen kon doen voor mijn rij Examen C

Goede opleider voor groot rijbewijs

Hoekstra bied naast praktijk ook de theorie aan. Zowel de basis theorie als de code 95. Op verzoek bood de trainer de mogelijkheid om buiten onder motorkap te kijken van een vrachtwagen. Zo koppelen ze de theorie aan de praktijk. De praktijk lessen waren van goede kwaliteit en hebben een mooie opbouw naar het examen. Ondanks dat Hoekstra een grote opleider is, vind ik het persoonlijke contact en aandacht erg prettig.

Fantastische rijschool

De instructeurs ze zijn super ze leggen alles goed en vakkundig uit en de daf les vrachtwagen was ook top in te rijden en als je theorie les dagen hebt dan is de lunch ook fantastisch geregeld

Pyrietstraat 4

1812 SC Alkmaar

0725642000

Over Hoekstra Opleidingen

Hoekstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Noord Holland met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Ons nieuwe opleidings- en examenterrein ligt in de Boekelermeer in Alkmaar. Het terrein is 2100 m² en is CBR gecertificeerd. Het terrein mag worden gebruikt voor verschillende rijexamens van het CBR. Het voordeel daarvan is dat leerlingen hun rijexamens op dezelfde plek als de lessen kunnen doen. Op het terrein zitten daarnaast ruime leslokalen, simulatoren en een kantine. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kun hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding.