Veelste veel verschillende rijinstructeurs per opleiding

Ik heb me b-e c en c-e Behaald bij Hoekstra. De rijopleiders zijn echt goed maar ze hebben allemaal hun eigen manier waardoor je snel in de war raakt. Ik zou jullie aanbevelen om 1 rijinstructeur aan 1 klant te koppelen dit om verwarring bij de klant te voorkomen. Ik ben gemiddeld 2 x gezakt per opleiding en dat had voorkomen kunnen worden door me aan 1 iemand te koppelen. Voorde rest is het allemaal goed geregeld. Mvg Roy

Supergoede rijschool

Komen afspraken goed na. Professionele instructeurs. Heb mijn C en CE rijbewijs bij Hoekstra gehaald en ben zeer tevreden over hoe alles geregeld was. Ik raad iedereen deze rijschool aan!!

Klantvriendelijk

Uitstekende opleiding door ervaren medewerkers

goede praktijkopleiding

Het bedrijf straalt rust uit. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. De mail met factuur was voor mij onduidelijk. Ik zag alleen een link naar betaling, maar geen overzicht van de factuur. Ik had graag een PDF met factuur gezien.

Altijd een goede sfeer en goede instructeurs.het

Het is altijd gezellig en ik voel me er altijd thuis. De instructeurs zijn altijd gezellig met de lessen. Heb mijn D rijbewijs en mijn C1 gehaald bij Hoekstra en zal in de toekomst weer een beroep doen op de deskundigheid bij Hoekstra.

Prima opleiding gekoppeld aan flexibiliteit .

Flexibiliteit in de te volgen uren en afname van examen was top.

Vriendelijk en vakbekwaam,klantgericht.

Een fijne en vooral zinvolle ervaring geweest.

Professioneel klantgericht bedrijf

Een klantgericht bedrijf waar ze afspraken nakomen en terug bellen als ze zeggen dat te zullen doen. Verder alle (administratieve) medewerking om snel je rijbewijs te halen, met professionele instructeurs. Je wordt behandeld als klant en niet als nummer. Prima opleider!

Super lessen en instructeurs

Ik heb al mijn rijbewijzen bij Hoekstra gehaald. De lessen zijn altijd goed en ook niet geheel onbelangrijk de instructeurs zijn altijd gezellig en aardig.

Prima opleiding

Het behalen van mijn C1 rijbewijs ging soepel, vooral dankzij de goede instructeurs die goede feedback gaven op mijn rijstijl :-)

Zeer goede opleiding genoten

Opleiding was prima over de instructeurs niks anders dan lof vooral Evert prima rijinstructeur

Alles was echt perfect geregeld

Ik had net in de start van de corona mijn c1 pakket gekocht. Toen een soepele oplossing gekregen voor de betaling. Toen alles weer open mocht binnen 1 week mijn theorie gehaald. Daarna is er super meegedacht om.mij de week erna al les en afrijden in te plannen. En afgelopen woensdag 3 juni mijn c1 gehaald. Onwijs blij ,team.hoekstra echt bedankt !!

Door de planning werd er alles aan gedaan om mijn rijbewijs zo snel mogelijk te behalen. De instructeur was erg vakbekwaam en wist waar hij het over had. Erg goede ervaring.

Beste rijschool

Professioneel bedrijf

Voor mijn C1 rijbewijs heb ik wel meer lessen gehad dan ik had ingepland de oorzaak is een uitgesteld examen door de corona stop. Het aantal lessen wat de NKC als richtlijn aangeeft is 10 en dat was ook mijn aantal lessen door de examenstop 4 dagen voor mijn geplande examen zijn dit er helaas meer geworden.

In 1 keer E achter B

Perfect les gehad van Han!! Zeer ervaren en kundig instructeur!! Bovendien scherp geprijsd en een hartstikke mooie accomodatie!!!!

Goed geregeld

Inmiddels al mn diploma's gehaald.

Heb hier mijn a1 en a2 code 80 behaald Instructeurs hebben veel ervaring en weten heel goed hoe ze mensen leren om vertrouwen in de motorens te leggen Uitleg en commentaar op je rijstijl is streng maar rechtvaardig het komt er op neer: Luister naar ze en je slaagt zeker weten

Zeer positief

professioneel, servicegericht en op een leuke manier gelest voor C1 rijbewijs.

Zeer goed erg leuke instructeurs

Prettige overleg en planning, vriendelijk en deskundig personeel.

Goede ervaring met Hoekstra Verkeersopleidingen. Flexibel en meedenkend in de planning, goede theorie en praktijk instructie. Moderne instructie ruimte, kantine met mogelijkheid voor lunch. Eigen terrein voor code 95. Vriendelijk personeel met aandacht voor de klant!

Duidelijk en gezellig.

Erg tevreden

De opleiding en de school begrijpen je als je vragen hebt en de kwaliteit van de instructeurs is top! Zeker aanbevolen!

Grondige rijopleiding met kundige instructeurs.

Heb de opleiding voor mijn rijbewijs D met code 95 bij Hoekstra als zeer plezierig (en best inspannend) ervaren. De theorie krijgt veel aandacht met behoorlijk wat lesuren in de avond. Prima leslokalen. De docenten hebben veel praktijkervaring en kunnen daardoor veel context geven bij alle onderwerpen. Dat vond ik behalve interessant ook een meerwaarde in de hele opleiding, veel beter dan dat je zelf alleen de theorieboeken doorneemt. Ook ben ik zeer te spreken over de praktijklessen, had twee prima instructeurs (Peter en Floor) met elk hun eigen ervaringsachtergrond. Dat vond ik erg prettig, want beide mannen m’n wisten mij op hun eigen manier goed te ‘prikkelen’. Er was ook best ruimte voor ontspanning en we hebben ook echt wel gelachen tijdens het lessen. Fijn dat ik alles in 1x gehaald heb. Een puntje wat me stoorde heb ik tot slot wel, principedingetje: raar dat bij een opleiding van >€5000 er tijdens de ‘praktische toets’ niet een lunch vanaf kon van €5. Beetje jammer.

Relaxe en duidelijke lessen

Zowel Theorie als Praktijk voor rijbewijs C duidelijke lessen. Geen gestress, maar ontspannen rijden.

Pyrietstraat 4

1812 SC Alkmaar

0725642000

Over Hoekstra Opleidingen

Hoekstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Noord Holland met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Ons nieuwe opleidings- en examenterrein ligt in de Boekelermeer in Alkmaar. Het terrein is 2100 m² en is CBR gecertificeerd. Het terrein mag worden gebruikt voor verschillende rijexamens van het CBR. Het voordeel daarvan is dat leerlingen hun rijexamens op dezelfde plek als de lessen kunnen doen. Op het terrein zitten daarnaast ruime leslokalen, simulatoren en een kantine. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kun hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding.