Gewoon top!

De instructeur Han vertelde alles duidelijk en netjes uit. Gaf me goede tips waar ik ook nu gebruik van ga maken. Door zijn instructie dag ben ik in 1 keer geslaagd. Bedankt Han! Ook vond ik de communicatie erg duidelijk en netjes geregeld! Aanrader dus

Veel geleerd en plezier gehad tijdens de lessen.

Ik voelde geen druk tijdens de lessen en afrijen. Ik had wel veel lol met de instructeurs omdat ze het op een ontspannende en plezierige manier deden. Ik heb gewoon heerlijk gereden.

Mijn ervaring in een zin: Top!

Super naar mijn zin gehad bij Hoekstra. Planningen worden snel geregeld, instructeurs zijn vakbekwaam, echt super geregeld.

Prima ervaring, met een goed resultaat.

Ik vind het wel bijzonder, dat ik in 4 contactmomenten ook 4 instructeurs ontmoet. Voor mij heeft dat verder goed uitgepakt, maar ik denk dat één of twee beter is. Soms spreken ze elkaar ook tegen.

Super tevreden

Ik ben zeer tevreden hoe les gegeven wordt door de instructeurs.

Peter en evert goede instructeurs.

Goede instructie gehad tijdens de rijlessen waardoor ik in een keer geslaagd ben voor C1.

Prettige ervaring met verschillende kundige rij instructeurs.

Top geregeld. Alles duidelijk via de mail.

Ik vond lessen voor mijn C rijbewijs leuk. Het totaal pakket wat ik had was klassikale theorie waar elk onderwerp wordt besproken zodat je niet alleen het juiste antwoord weet, maar ook waarom dat zo is. En de praktijk was gewoon heel erg leerzaam. Wat je goed doet en waar je op moet letten om te slagen wordt je allemaal verteld. Je moet er wel voor gaan want deze rijschool is een serieuze grote school waar er wel van je wordt verwacht dat je je best doet. Ik had er zin in en dat vinden ze alleen maar prettig en zo leer je het het snelst.

Top service!

Door Corona is mijn examen een paar x geannuleerd. 2x door het cbr en 2x doordat ik zelf ziek was. Marianne heeft echt uitstekend haar best gedaan om mijn examen zo snel en goed mogelijk alsnog in te plannen echt plus punten!!

Geweldig rijopleiding

Vriendelijke duidelijke instructeurs

Bij Hoekstra les genomen om een C1 rijbewijs te halen. Van te voren ben ik duidelijk geinformeerd over de rijopleiding. Instructeur ook prima, hij kon zich goed verplaatsen in de cursist. 1 x andere instructeur gehad, was 3 uur les, wat best veel was achter elkaar om je goed te kunnen blijven concentreren. Van hem heb ik ook goede bruikbare tips gekregen.

Als zeer prettig bevonden

Was lekker relaxed ontspannen naar het examen toe gewerkt

Geweldig!!!

De service is optimaal, de werknemers vriendelijk en de lessen/examens zijn goed geplant!!!

rijlessen werden snel ingepland en kon ook snel terecht instructuurs warren goed en duddelijk met dinge uit leggen

Vriendelijk en denken goed mee!

Zeer vriendelijke instructeurs (en kantoormedewerkers) en denken graag mee in oplossingen.

Boos!!

Op 25 maart ben ik gebeld dat ik 9 april mocht afrijden voor mn BE. Op 2 april nog niets gehoord en ben zelf gaan bellen. Alkmaar, Adam, Alkmaar nergens was iets bekend.het blijkt nu dat er plek was op 9 april bij t cbr maar men het plekje niet heeft gereserveerd voor mij. Helaas ben ik nu pas 15 JULY aan de beurt!! De rekening had ik wel al binnen en of ik die ff voor 20 april wilde betalen, no way. Het gaat 2 beetjes langs elkaar heen bij jullie. Ik hoop dat de meiden in Adam iets voor me kunnen betekenen en ik voor mn werk eerder gebruik kan maken van mn BE rijbewijs

Administratief kan het beter, opleiding top!

Eerste telefoontje verliep vertrouwd, met een duidelijke uitleg welke gegevens ik moest aanvragen bij het CBR en hoe ik een opleidingscentrum kon machtigen. Na het digitaal insturen van de gegevens en machtiging, bevestiging per e-mail verzonden met het verzoek om contact op te nemen. Helaas bleef het toen een tijd stil waarna ik zelf maar weer contact heb opgenomen. Met excuses de aanvraag weer opgepakt en de lessen en het examen in de drukke agenda er tussenin gepland. Opleiding was uitstekend. Aansluitende examen was een formaliteit. Administratief dus een 3, opleiding een 5!

Helemaal dikke prima

Had verwacht dat ivm mijn irreguliere roosters en de rijstop met covid het nog wel even zou duren voor ik mijn T-rijbewijs zou halen. Tot mijn genoegen is dat allemaal vlot en soepel geregeld uiteindelijk en ben zeer tevreden met de klantvriendelijkheid.

Rijopleiding

Goede instructeurs en materiaal

Duidelijke lessen, goede instructeur.

Een prettige omgeving voor het behalen van mijn e achter c

Altijd stipt en prettig in communicatie zowel vanuit de planning als ook de intructeur. Duidelijke uitleg en praktische voorbeeldennwat maakt dat ik het rijden snel onder de knie had.

Uitstekende instructeurs met name Rene van der Steen en Evert. Prima communicatie qua planning met Marianne. Zal Hoekstra zeker aanbevelen.

Goede verkeerschool

Ik had een goeie instructeur die alles goed en rustig uitlegde

Ik ging voor me aanhanger rijbewijs was zeker zenuwachtig maar door de instructeur die me erg goed hielp en rustig alles uitlegde ging het op zich goed maar ja door me eigen fouten helaas gezakt maar raad zeer zeker rij instructeur rich aan

geweldige ervaring

voor mijn C1 Camper rijbewijs, alles weer op scherp gezet een echte aanrader

Pyrietstraat 4

1812 SC Alkmaar

0725642000

Over Hoekstra Opleidingen

Hoekstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Noord Holland met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Ons nieuwe opleidings- en examenterrein ligt in de Boekelermeer in Alkmaar. Het terrein is 2100 m² en is CBR gecertificeerd. Het terrein mag worden gebruikt voor verschillende rijexamens van het CBR. Het voordeel daarvan is dat leerlingen hun rijexamens op dezelfde plek als de lessen kunnen doen. Op het terrein zitten daarnaast ruime leslokalen, simulatoren en een kantine. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kun hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding.