Vakmensen

Keurig te woord staan gestaan. Veel geleerd tijdens de lessen. Daarom in 1 keer geslaagd

Prima voor elkaar

Na het eerste telefonische informatie gesprek werd alles voor het behalen van mijn C1 rijbewijs in werking gezet. Goede begeleiding per mail en telefonisch. Marianne is een toppertje, weet ondanks de volle agenda’s toch alles weer vol elkaar te krijgen. In 1x geslaagd voor theorie en voor praktijk. Zeker aan te bevelen. Prachtig pand met ruimtes voor lessen en grote eigen parkeerplaats voor praktijk oefeningen. Prima meteriaal.

Goeie rijschool met zeer ervaren instructeurs

Ik zou Hoekstra zeker aanbevelen voor elk rijbewijs

Prettige ervaring, goed geregeld

Op een plezierige en professionele wijze mijn C1 ‘camper’ rijbewijs gehaald met een standaard ANWB pakket. Goede refresher voor algemene verkeersregels, op plezierige wijze geleerd om met een kleine vrachtauto te rijden.

Uitstekend service

Top service en goede begeleiding

Vanaf moment 1 ben ik zeer goed geholpen en begeleid met mijn c1 rijopleiding.

Professionele organisatie

De opleiding zelf en het voortraject, informatie inwinnen en inschrijving, heb ik als prettig en professioneel ervaren. Communicatie, via e-mail, verliep naar wens. Rijopleiding, praktisch gedeelte, door twee instructeurs (intake, en de lessen) informeel en deskundig. Voor een eventuele vervolg opleiding zal ik zeker naar Hoekstra gaan. Dank aan de medewerkers van Hoekstra.

gedegen opleiding met instructeurs die weten waar ze het over hebben.

opleiding voor rijbewijs C. goed lesmateriaal, goede theorie lessen ondanks de vervelende Corona tijd. Duidelijke en directe praktijklessen wat een goed eindresultaat maakte. niets dan lof!

Prettige rijschool

Makkelijk proces om zo je BE rijbewijs te halen. Enige wat ik niet prettig vond was het feit dat ik op de eerste begon met een instructeur en de 2e dag iemand anders had. Voor de duidelijkheid en 1 en dezelfde aanpak had ik graag 1 instructeur gehad.

Lang traject met zorg afgehandeld!

Door o.a. corona heeft het wat langer geduurd dan gepland. Fijne communicatie en verzorgde afhandeling.

Goed advies en vakbekwame instructeurs

Als je in 1 keer slaagt ben je altijd blij! Maar ik vind dat Hoestra ondanks de lastig tijd ivm Corona mij goed geholpen heeft. Minpuntje was dat ik niet meer mijn C1E kon halen bij jullie.

Deskundige begeleiding, zowel via kantoor als wel in de praktijklessen.

Na mijn theorie examen kon ik snel met rijlessen beginnen (C-1), waarna ook heel snel het examen kon worden afgelegd.

Perfect!

Goed geregeld allemaal

Gwn hoe het wezen moet

Goed zoals het moet

Yeah in een keer geslaagd

Goede rij instructeurs meerde opleidingen bij Hoekstra gehad en overal in een keer voor geslaagd, dat zegt genoeg.

Lesprogramma was wel ok met daarbij een prettige instructie

De lesdag met examen E achter B heb ik als prettig doch intensief ervaren. Wellicht een optie om wat meer, korte, pauzemomenten’ in te lassen. De informatievoorziening vooraf ontbrak. Groot gemis en waarschijnlijk een vergissing. Een dag voorafgaand aan de lesdag, vroeg in de ochtend, zelf telefonisch contact gezocht om er achter te komen hoe laat en waar ik moest zijn, of er nog iets voorbereid moest worden en hoe de logistiek geregeld was. Hierbij bleek de bereikbaarheid slecht te zijn, via de ANWB en doorschakelen bleek geen optie. Er werd toegezegd dat ik teruggebeld zou worden. Dit bleef uit, dus ‘s middags zelf weer gebeld. Zelfde verhaal. Centralist had geen antwoorden en kon niet doorverbinden. Werd afgedaan met ‘anders meld je je gewoon om 08.00 u in Alkmaar’…twee uur daarna werd ik toch nog weer teruggebeld door de centralist van de ANWB met het bericht me de volgende dag om 10.00 u te melden aan de Pyrietstraat te Alkmaar. Moest zelf voor lunch zorgen en een pauze leek niet ingepland. M.i. valt er dus nog wel wat te verbeteren aan telefonische bereikbaarheid van Hoekstra zelf en in de communicatie.

Mijn ervaring met hoekstra is zeer goed vriendelijke mensen en zeer behulpzaam.met wat voor een probleem je komt er word gelijk naar een oplossing gezocht

Fijne manier van les geven

Kwalitatief zeer goed

Top geregeld en fijne mensen

Fijne rijschool Prettige mensen om mee te werken Bedankt

Praktisch en betrokken

Prima BE les gehad van Han en daarna van 1 van zijn leerlingen. 1x 7 uur en daarna gesplitst 2 om 3 uur. eerste gezakt en daarna geslaagd. 1 hele dag les en daarna examen vond ik te vermoeiend

fantastisch goed geregeld, fijne instructeur

duidelijk, geen poes pas, rustige instructies. Tja fijne ervaring.

Rijinstructeurs zijn vriendelijk geven goeie tips. Alleen de tijden dat is een dingetje ik had een e-mail gekregen dat ik 7 uur moest beginnen met lessen maar het begon om 8 uur maar ik heb wel betaalt voor dat uurtje.

Prettige opleiding door Jacqueline (heeft altijd gelijk)

Ik vond het nog een hele uitdaging omdat ik zo mijn eigen gewoontes heb opgebouwd in de jaren dat ik mijn rijbewijs heb. Jacqueline heeft mij er prima doorheen geloodst, hiervoor mijn dank.

me rij planning duurde lang om te krijgen. de rij instructeuren waren gezellig en goed in hun werk

Pyrietstraat 4

1812 SC Alkmaar

0725642000

Over Hoekstra Opleidingen

Hoekstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Noord Holland met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Ons nieuwe opleidings- en examenterrein ligt in de Boekelermeer in Alkmaar. Het terrein is 2100 m² en is CBR gecertificeerd. Het terrein mag worden gebruikt voor verschillende rijexamens van het CBR. Het voordeel daarvan is dat leerlingen hun rijexamens op dezelfde plek als de lessen kunnen doen. Op het terrein zitten daarnaast ruime leslokalen, simulatoren en een kantine. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kun hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding.