viel niet mee na 40 jaar opnieuw te beginnen

instructeurs zijn aardig en ook benieuwd naar je achtergrond en stellen je op je gemak kleine note laat instructeurs graag gelijk feed back geven als er wat verkeerd gaat en niet na de rijles laat ze daar wat tijd voor nemen een paar doen het wel ik had daar meer aan

heel goed

zag het eerst niet zo zitten omdat ik graag wilde schakelen wat best lastig is en waardoor ik teveel ermee bezig was en daardoor fouten maakte maar nu ik met de automaat verder ben gegaan is dit heel goed gegaan en ben in 1 x geslaagd ben er heel blij mee dat ik goed les heb gehad en nu mijn rijbewijs heb gehaald daar wil ik jullie voor bedanken!

Top rijschool

Goeie rijschool

echt top

ik heb mijn trekker rijbewijs helemaal in één keer gehaald door ervaren top instructeurs

Ik ben blij mee met Hoekstra

Goede instructeurs, goed document als voorbereiding

Goede ervaring over het geheel, maar. helaas 1e keer was de instructeur ziek. Moest half jaar wachten voor volgende datum. Toen gezakt 1e keer en moest weer half jaar wachten op herexamen in combinatie met instructie. Het was mooi geweest, als ik bij een uitvaller eerder had gekund. Die optie werd niet aangeboden. Jammer. Maar goed, uiteindelijk geslaagd. Prettige instructeurs gehad beide keren.

Uitstekende rijschool

Vriendelijk, coulant en flexibel.

Hele goeden instructrice heeft alles perfect voor behandeld voor het examen

Ik had een goede ervaring.

Ik ben zeer tevreden over de rijopleiding E achter B. Ook had ik een fijne rijinstructeur die het me goed uit kon leggen,en daarom zou ik deze opleiding zeker aanbevelen.

Prima rijschool

Was een duidelijke les en een vriendelijke rij instructeur en een geslaagd einde.

Dankzij de goede uitleg van de instructeur geslaagd!

Een uitstekende instructeur die met rust en goede uitleg mij het vertrouwen gaf bij het afrijden. Resultaat: in 1 keer geslaagd!

Een professionele benadering!

Meerdere opleidingen hier gevolg en ervaar het als zeer prettig. Professionals staan altijd voor je klaar!

Fijn Team om les van te krijgen!

Na een NKC Camper Rijvaardigheidstraining, die bij Hoekstra in Alkmaar werd gegeven, maar gelijk doorgegaan voor het C1 deel. Fijn team om les van te krijgen en mooie locatie! Top geregeld en snel geslaagd!

Prettige ervaring

Ik werd vlot ingeroosterd, maakte kennis met 2 ervaren en gemoedelijke leraren die me vlot klaar hebben gestoomd voor het praktijk examen C 1 Een aanrader!!

C1

Het was gewoonweg top om via Hoekstra C-1 te halen. Dit bedrijf hecht er waarde aan om persoonlijk contact te hebben. Dit valt of staat natuurlijk met de werknemers maar ontzettend goede ervaring in deze met de rijinstructeurs/instructrice en zeker met Yolanda van de planning/administratie. Zij dacht heel nadrukkelijk mee om vragen beantwoord te krijgen en nam zelf ook het initiatief om mij als klant te benaderen met mogelijkheden. Fa. Hoekstra en specifiek Yolanda hartelijk dank voor de warme begeleiding!!!!

Goede ervaring

het was erg leerzaam

Hele deskundige ervaring en aanpak

De afgelopen periode heb ik een uitstekende ervaring gehad met Hoekstra. Communicatie open, plezierig en snel vanuit het plannen en regelen en ook de instructie en voorbereiding voor het rijbewijs.

Goede en rustige uitleg

Goede begeleiding en uitleg. Ondanks een uur gemist vanwege een zieke instucteur en een niet goed werkende stekker van de verlichting toch nog op het allerlaaste verholpen. Daardoor toch geslaagd voor B-E en natuurlijk heel blij dat ik het gehaald hebt. Mvg, Roy

Zeer bevlogen instructeurs die er alles aan doen om je te laten slagen

Ondanks de pandemie goede theorielessen gekregen via zoom-meeting. Na de theorieexamens door met de praktijk , je moet er iets mee hebben maar het is geweldig om met zo'n truck door het verkeer te manoeuvreren. Examenstress is een vervelend verschijnsel maar ook als je er even doorheen zit word je door de instructeurs gemotiveerd om door te gaan , mijn dank gaat uit naar verkeersschool Hoekstra voor het behalen van mijn C rijbewijs ! Groetend Hans

Prima instructie gehad

Goede leerschool, veel geoefend op bijzondere verrichtingen Alleen jammer van de onzin cojona maatregelen die niet werken, opgelegd door de overheid

klant vriendelijke instructuurs

Binnen 1 maand voor geslaagd voor praktijkexamen C1

Alles zeer snel en vriendelijk geregeld. Proefles, keuring, en praktijklessen. Vriendelijke en bekwame instructeur.

Top en marko geweldige instucteur

Ondanks mijn verdriet om verlies van mijn neef heeft marko mij er doorheen getrokken vandaag en mijn c gehaald .

Top rijschool

Ik ben ze dankbaar dat op korte termijn een gedegen rijopleiding C/E konden regelen met vriendelijke en geduldige instructeurs

Zoals mijn vorige opleiding - vakkundig en meedenkend

Eerder heb ik via Hoekstra rijbewijs C gehaald. Evert begeleidde me bij mijn CE opleiding. Buitengewoon prettig om mee te werken! Ook de planning was super meedenkend en er kon snel een passend schema worden samengesteld.

Pyrietstraat 4

1812 SC Alkmaar

0725642000

Over Hoekstra Opleidingen

Hoekstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Noord Holland met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Ons nieuwe opleidings- en examenterrein ligt in de Boekelermeer in Alkmaar. Het terrein is 2100 m² en is CBR gecertificeerd. Het terrein mag worden gebruikt voor verschillende rijexamens van het CBR. Het voordeel daarvan is dat leerlingen hun rijexamens op dezelfde plek als de lessen kunnen doen. Op het terrein zitten daarnaast ruime leslokalen, simulatoren en een kantine. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kun hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding.