Top!

In 1x mijn groot rijbewijs gehaald door Robin, goede instructeur die mij naar het examen aan toe goed begeleid heeft. Door de goede lessen en tips van Robin in 1x geslaagd zonder problemen! :-)

Van begin tot eind goed ontvangst/begeleiding met het behalen van mijn rijbewijs (vrachtwagen)

Van klaslokalen theorie tot praktijk examens helemaal top! Medewerkers top!! Erg goed ontvangst en goede uitleg, van begin tot eind Top ervaren. Alle rij instructeurs die mij les hebben gegeven nemen de tijd voor uitleg en zijn altijd vriendelijk.

Top!

Voor mijn C1 rijbewijs (light vrachtwagen ivm camper) 8 uur les genomen, verschillende instructeurs gehad die allemaal super professioneel zijn en ik leerde er ook echt wat van. Examen ging dan ook heel soepel, ik ben zeer blij!

Prima verkeerschool

Zeer positief!!!

Ik heb een totaal opleiding voor mijn vrachtwagen rijbewijs C plus code 95 gehad bij Hoekstra nu op voor me E Achter C. Ik raad Hoekstra zeker aan! Gezellig personeel en vakkundig!!!!.

Fantastisch

Gewoon fantastisch, iets anders kan ik er niet van maken.

Prima rijschool met goede instructeurs.

Prima rijschool met goede instructeurs. En over de rest van de organisatie ben ik ook zeer tevreden.

Relaxte docenten, koomen afspraken prima ma

Prima rij school. Relaxte docenten

Alles is goed geregeld

Alles werd optijd door gegeven als ik iets niet snapte tijdens de lessen werd het nog een keertje uitgelegd met gedult van de leraal

Goede opleiding bij Hoekstra

Theorie is snel geregeld Goede lessen gegeven Rijles was top , 2 instructeurs die beide super waren met les geven Instructeurs met kennis van zaken, humor en geen praatjes.

Leerzaam

De dag was zeer leerzaam , rijinstructeur was zeer duidelijk en had goede adviezen.

Goede professionele CE rijopleiding

Zeer prettig samen gewerkt met verschillende instructeurs.

Fijne communicatie en prettige planning naar het examen toe

Fijne communicatie en prettige planning naar het examen toe

Fijne instructeurs

Heb t sjeu helemaal te pakken en ga gelijk door voor E achter C. Makkie met deze fijne instructeurs…

Prima opleiding

Korte opleiding voor het C1 rijbewijs. Alles was kort op elkaar gepland, theorie, praktijklessen met aansluitend het examen vanaf de rijschool zelf. Marco wist duidelijk te vertellen waar het bij het praktijk examen om ging. Mooi in een keer geslaagd!!

Van theorie tot praktijk helemaal top!!

Van theorie tot praktijk helemaal top!! Super bedankt!

Prima geen enkele klacht

Prima, Je kan/mag thee of koffie pakken binnen vriendelijk personeel en een prachtige gebouw!!

Doelgericht en vriendelijke begeleiding naar mijn C1 rijbewijs

Ik ben uitstekend en vriendelijk begeleid naar mijn examens en heb die mede dankzij de strakke lessen gehaald.

Prima club en veel aanbod

c1 voor me camper gehaald bij hoekstra, opleiding is eigenlijk te zwaar voor een camper maar daar kan hoekstra niets aan doen.

Geweldige instructeurs

Rust en tijd goede uitleg tijdens de rit!

heel goed lessen gegeven

jullie zijn heel goed team die mij goed les gegeven hebben.

Nette en correcte opleiding

In eerste plaats vond ik het aantal lessen een beetje te veel naar mijn mening. Maar na inziens heb ik dat wel nodig gehad. Ik heb heel veel opgestoken van de opleiding en heb het als zeer prettig ervaren. Eigenlijk zou elke camper rijder dit moeten doen. Wellicht voor de toekomst zou Hoekstra een opfris cursus kunnen creëren voor het besturen van een Camper. Al met al. Zeer tevreden.

Top tijd!

Het was een leuke en gezellige ervaring waar ik veel aan over heb gehouden, de mensen zijn erg vriendelijk en de voertuigen netjes.

Fijn en duidelijk

Hier mijn C1 rijbewijs gehaald. Theorie examens werden ingeplant in overleg zelfde als je praktijk uren. De communicatie is goed. Praktijk samen met René gereden. René geeft duidelijk uitleg en heeft een goede manier van les geven. Al met al positieve ervaring.

Top. Echte professionals met een persoonlijke benadering.

Bij Hoekstra Opleidingen wordt je als een persoon benaderd. Er wordt samen gekeken wat de beste mogelijkheden zijn om het gewilde rijbewijs te behalen. De rij-instructeurs zijn rustig en goed onderlegd.

Pyrietstraat 4

1812 SC Alkmaar

0725642000

Over Hoekstra Opleidingen

Hoekstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Noord Holland met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Ons nieuwe opleidings- en examenterrein ligt in de Boekelermeer in Alkmaar. Het terrein is 2100 m² en is CBR gecertificeerd. Het terrein mag worden gebruikt voor verschillende rijexamens van het CBR. Het voordeel daarvan is dat leerlingen hun rijexamens op dezelfde plek als de lessen kunnen doen. Op het terrein zitten daarnaast ruime leslokalen, simulatoren en een kantine. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kun hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding.