Mooi

Vriendelijk, professioneel en makkelijk bereikbaar.

Mooi

Vriendelijk, professioneel en makkelijk bereikbaar.

Helemaal top

Goede instructeurs prima

Slsupper

Goede instructeurs prima

Geweldig !

Meedenkend voor eventuele andere optie’s als zou je theorie/praktijk gedeelte moeite mee hebben. Gewoon super !!

Uitstekende instructeurs en veel geleerd

Super goede begeleiding en voor alle onderdelen in 1x geslaagd. Hoekstra is een zeer goede rijschool en vooral Raymond bedankt!

Zeer professioneel en vlot

De hele ervaring van mijn rijbewijs halen hier is top geweest. Aantal uur dat ik nodig had om te halen klopte precies en ik ging ook met zekerheid en vertrouwen naar mijn eindexamen. Planning is fantastisch geregeld en kan aangepast worden wanneer je het wilt en in een ruim tijdsbestek Ik wil ook in het bijzonder instructeur Renze bedanken voor de professionele hulp en goede sfeer in de auto. Ik raad het ook zeker aan om hem te vragen als de mogelijkheid er is. Hij is een goede vent

Een mooie combinatie van rijden en examen

Goede bus en aanhanger om mee te oefenen. Goede instructeur

Perfect geïnstrueerd

Perfect voorbereid voor mijn BE rijbewijs door een fijne en gezellige instructrice!

goed geregeld

Hoekstra is een bedrijf dat de organisatie goed op orde heeft. Je merkt hier dat de grote omvang goed werkt. Hoe de lessen zelf ervaren worden is toch ook instructeur gebonden. Ik heb C1 gedaan. Over het algemeen heb ik de rijlessen als prettig ervaren. Alhoewel blokken van 4 uur best lang zijn. (blokken van 2 uur had ik ook) Er zijn instructeurs die liever geen C1 geven. Laat hen dan op de grote C.

super goede rijschool voor alles in een keer geslaagd

Uitstekende verkeersschool!

Heel tevreden met de verkeerschool voor het behalen van mijn Rijbewijs C1. Veel dank!

Fijne rijschool!

Goede rijschool met snelle acties. Wij hebben deze rijschool als zeer prettig ervaren.

Gewoon goed en duidelijk.

Duidelijke uitleg zowel voor als tijdens de rijles. Alles keurig geregeld.

Erg prettige rijschool

Alles was echt wel prima. Goeie communicatie, goeie lunch, vriendelijke instructeurs!

Als zeer prettig ervaren

Gezellige instructeur met goede uitleg. Positieve instelling.

Fijne gestructureerde opleiding

Fijne instructeurs met veel ervaring die u snel vertrouwt maken met het veilig rijden van een grote moderne vrachtauto door het drukke NL verkeer over ons wegennetwerk. Aanwijzingen door instructeur waren duidelijk en zeer nuttig voor een prettige geslaagde opleiding tot Rijbewijs C.

Snel geholpen profioneel een goede rij school ik vond het perfect

Goede lessen

Goede lessen en top service

Top instructeurs super les

Goede lessen aardige mensen

Pyrietstraat 4

1812 SC Alkmaar

0725642000

Over Hoekstra Opleidingen

Hoekstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Noord Holland met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Ons nieuwe opleidings- en examenterrein ligt in de Boekelermeer in Alkmaar. Het terrein is 2100 m² en is CBR gecertificeerd. Het terrein mag worden gebruikt voor verschillende rijexamens van het CBR. Het voordeel daarvan is dat leerlingen hun rijexamens op dezelfde plek als de lessen kunnen doen. Op het terrein zitten daarnaast ruime leslokalen, simulatoren en een kantine. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kun hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding.