Goed en duidelijke opleiding in zowel theorie als praktijk

John Bosch is de beste !

Vakkundige en leuke instructeurs.

Deze rijschool kan ik iedereen aanraden. Het voldeed ruimschoots aan mijn verwachtingen en voelde mij er erg prettig en op m’n gemak.

Goed geregelde!

Vanaf eerste contact van aanvraag cursus duidelijke en snelle communicatie. cursus dag zelf ook goed geregeld.

Geweldige

Ik heb een geweldige ervaring gehad om mijn CE te mogen halen en i heb veel geleerd van de mensen die mijn mijn dit hebben geleerd dank jullie wel

Bij Verkeersschool Hoekstra ben je aan het beste adres

Kort geleden heb ik besloten om mijn hart te volgen en een andere invulling te gaan geven aan mijn werkzame leven, namelijk door een opleiding tot buschauffeur te volgen. Na een korte oriëntatie bij enkele rijscholen in de omgeving is de keus op Verkeersschool Hoekstra gevallen, en daar heb ik echt geen moment spijt van gehad. Dankzij mijn beide instructeurs heb ik een plezierige en inhoudelijk uitstekende rijopleiding gekregen waardoor ik alle examenonderdelen in een keer met goed gevolg af heb kunnen ronden. Ik kijk terug op een leuke en leerzame tijd bij een rijschool die ik iedereen van harte kan aanbevelen.

Heel professioneel allemaal.

Goed materiaal Mooie lokatie Professionele opleiders Vriendelijk en behulpzaam

Heel goed

Goed geregeld en persoonlijke ingericht

Goed geregeld van A t/m Z

Kan ik niet anders zeggen dan Goed Met namen instructeur goede empathisch vermogen.

Top ben geslaagd

Even de punten op de i gezet en ze wist me rustig te houden erg blij mee

Super snel en met veel plezier mijn c1 gehaald.

Top rijschool

Heel tevreden over de verkeersopleiding

Ik ben heel tevreden met de Hoekstra rijopleiding die ik heb gevolgd. Vond de theorie dagen lang maar zeer nuttig om te volgen. Het heeft mijn zeker goed geholpen om te slagen voor de 3 modules. En de rijinstructeurs hebben uitstekend les gegeven.

Fijne en vakbekwame rijinstructeurs

Fijne en vakbekwame rijinstructeurs. Heb verschillende instructeurs gehad tijdens het behalen van mijn rijbewijs C. Ze waren alle fijne en sociale mensen. Tevens erg vakbekwaam. Ik zou deze rijschool aanbevelen

Han is een prima instructeur

Twee fijne dagen met Han gehad. Prima uitleg en geduldig. Wel een klein foutje in de organisatie van Hoekstra. De dag voor ons examen was de aanhager afgekeurd. Deze was wel gerepareerd maar niet doorgegeven aan Han. Bij het examen kwam de examinator Piet hierop terug bij Han en mijn vrouw, die als eerste examen deed. Dit gaf onnodige stress bij mijn vrouw die toch al zenuwachtig was. Han heeft dit goed opgevangen.

So good

Zeer professioneel en vriendelijk

Zowel code 95 als rijbewijs D gedaan via hoekstra.. Communicatie gaat goed en vriendelijk. Leuke instructeurs. Mooi en professioneel bedrijf

Top begeleiding

Vandaag het BE DUO pakket gedaan met mijn broertje. Super les gehad in de ochtend om vervolgens het examen te doen in de middag.

Top!

Goeie begeleiding en nemen de tijd voor je!

Fijne rijschool voor mijn rijbewijs C

fijne rijschool en fijne mensen daar die met je mee denken en zeker goed helpen op de vlakken waar ik moeite mee had en de tijd er ook voor namen de sfeer in de cabine was ook relax en gezellig ook de theorie dagen waren relax en leuke sfeer ook daar werd je goed geholpen als je er niet uit kwam of het niet begreep ik ben blij dat ik voor hoekstra heb gekozen voor mijn C rijbewijs

Goede instructeurs!

Er wordt duidelijk les gegeven, goede instructeurs!

Goed geregeld op zeer kort termijn

Goed geregeld

Super verkeerschool

Rijinstructeur legt het perfect uit ! En heel vriendelijk !

Hele goede opleiding gehad van twee super instructeurs, heel blij mee

Top instructeur

Top instructeur die weet wat hij doet!

Zeer kundige docenten en natuurlijk geslaagd

Zeer fijne ervaring bij Hoekstra gehad. 10 jaar geleden mijn auto rijbewijs hier gehaald en nu in een rap tempo mijn vrachtwagen rijbewijs. Aan de telefoon werd mij verteld dat Hoekstra graag kwalitatief les geeft. Dat hebben ze zeker waar gemaakt. Handige tips en tricks gehad en met een mooi resultaat. Geslaagd!

Pyrietstraat 4

1812 SC Alkmaar

0725642000

Over Hoekstra Opleidingen

Hoekstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Noord Holland met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Ons nieuwe opleidings- en examenterrein ligt in de Boekelermeer in Alkmaar. Het terrein is 2100 m² en is CBR gecertificeerd. Het terrein mag worden gebruikt voor verschillende rijexamens van het CBR. Het voordeel daarvan is dat leerlingen hun rijexamens op dezelfde plek als de lessen kunnen doen. Op het terrein zitten daarnaast ruime leslokalen, simulatoren en een kantine. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kun hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding.