Vriendelijk, professioneel, gedreven en flexibel

Tijdens de planningsfase werd het door mijn prive situatie een uitdaging en daar gingen ze heel flexibel mee om, en bleven vriendelijk. Gedurende theorie en praktijk was de begeleiding top, Allemaal vriendelijk en duidelijk. Ga graag door met de vervolgopleiding en raad iedereen Hoekstra aan

Geweldig .

Een geweldige ervaring, en een fantastische instructrice ( Irene).

Zeer goede opleiding

Veel vakkennis en goede instructievaardigheid

Super service snel en goed

Ze willen graag helpen om je zo snel mogelijk de weg op te krijgen met wat dan ook

Goede begeleiding en snelle communicatie

Via Hoekstra Verkeersopleidingen heb ik mijn C1 rijbewijs gehaald. Het pakket sluit goed aan bij hetgeen wat van je wordt verwacht. Daarnaast ook goed contact over o.a. de planning en andere zaken. Zeer tevreden over Hoekstra en zou ze iedereen aanraden.

Vriendelijk, goede vakbekwame instructeurs, snel en netjes geregeld allemaal, leuke sfeer.

Goede planning, fijne instructeurs, prima opleiding

Ik heb theorie + praktijk opleiding C rijbewijs gedaan zonder Code95. In principe zou C1 voldoende zijn geweest, maar het is zoveel leuker om op een 'echte' vrachtwagen te rijden dat ik daarvoor heb gekozen. Na een rijtest wordt ingeschat hoeveel lessen je nodig hebt en worden lessen + examen direct ingepland. Lessen zijn prima bevallen, fijne instructeurs en mooie wagens op op te rijden. Enige reden dat ik geen 5 sterren geef is dat ik bij start praktijkexamen tegen paar onverwachte zaken aanliep. Ik kreeg te horen dat ik ook op cruise control moest rijden, maar tijdens lessen nooit gedaan. Het uur voor het examen namen we voor het eerst documentatie van de wagen (kenteken/apk/conformiteitsbewijs) door en tijdens examen moest ik de bestuurderskaart van de examinator plaatsen/uitnemen maar had dat nooit eerder gedaan waardoor ik wat zat te zoeken hoe dit te doen. Heeft geen invloed op examen gehad, verliep prima en in 1x geslaagd, maar het zou fijner zijn dit soort zaken een keer in één van de lessen te doen om verrassingen op examen te voorkomen. Dit zijn slechts details, als ik CE ga doen kom ik zeker terug bij Hoekstra, gehele opleiding is prima bevallen.

Leuke tijd

Leuke rijlessen. Leuke, duidelijke, ervaren instructeurs.

C1 rijbewijs gehaald, erg tevreden, prettige en kundige instructeurs

T

T

Goede instructeurs

Fijne planners fijne instructeur

Fijne planners, goed meegedacht met het adhoke moeten verplaatsen van de lesuren,, na planning van 3de keer kon het traject doorgaan Fijne heldere instructies tijdens de lesuren

Heel fijn!

Goede duidelijke uitleg, fijne sfeer!

Fijne rijschool, goede instructies

Dankzij de goede instructies tijdens de dagcursus voor mijn E rijbewijs ben ik gelijk geslaagd!

Perfecte ondersteuning

Back office denkt prima mee. Instructeurs zijn vriendelijk en zeer hulpvaardig.

Goede instructeurs

Ze hadden veel geduld met mij moest nl erg wennen aan de handschakeling Verder kreeg ik steeds duidelijk feedback Soms wel een beetje veel tegelijk misschien wat meer op de grote lijn van het rijgedrag letten dat dan af en toe samenvatten in aanwijzingen niet bij iedere afwijking van gewenste rijgedrag opmerkingen maken was voor mij soms verwarrend Vrgr michiel

Helderen uitleg tijdens de lessen

Goed ervaring kon alles vragen aan de instructeur Ben heel blij dat ik voor de C1 gegaan ben

Zeer professioneel, vakbekwaam opleidingscentrum!

Tijdens het lessen voor mijn busrijbewijs ben ik opgeleid door 2 hartstikke gezellige, typische Noord-Hollandse kerels met wie je buiten een serieuze uitleg om, ook gewoon leuk kan praten tijdens de rijlessen! Voor of tijdens de rijlessen kun je gratis een kopje koffie halen in de kantine, waar ze ook een automaat hebben staan waar je iets te drinken/eten kan kopen voor als je zelf niks mee hebt genomen. Ik raad de rijschool zeker aan en kom hoogstwaarschijnlijk terug om mijn C1 rijbewijs te halen!

Ja goed. De planning is goed. De rij lessen goed. Alles is top geregeld. Het is redelijk persoonlijk.

jaaa was top

goede service leuke mensen vriendelijk. word goed uitgelegd

Alles was prima, alleen vind ik dat de auto voor c1 beter kan. Voor de rest prima rij instructeur, mooi duidelijk uitleg.

Alles gedaan om mijn zelfvertrouwen tegeven.

Uitstekende ervaring met Hoekstra Rijopleidingen en instructeur Diede!

Hoekstra Rijopleidingen en instructeur Diede hebben gezorgd voor uitstekende begeleiding geweldige service. Bedankt voor jullie professionaliteit en vriendelijkheid. Ik kan jullie zonder enige twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een rijopleiding.

Toppers

Alleen maar leuke en gezellige mensen. Goede instructeurs je voelt je meteen welkom.

Vriendelijke en goede instructeurs

Alles werd duidelijk uitgelegd en ze namen de tijd als je het niet snapte

Pyrietstraat 4

1812 SC Alkmaar

0725642000

Over Hoekstra Opleidingen

Hoekstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Noord Holland met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Ons nieuwe opleidings- en examenterrein ligt in de Boekelermeer in Alkmaar. Het terrein is 2100 m² en is CBR gecertificeerd. Het terrein mag worden gebruikt voor verschillende rijexamens van het CBR. Het voordeel daarvan is dat leerlingen hun rijexamens op dezelfde plek als de lessen kunnen doen. Op het terrein zitten daarnaast ruime leslokalen, simulatoren en een kantine. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kun hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding.