Keurig ontvangen en begeleid!

Moest erg wennen aan de instructeur, maar de tweede en derde les kon ik hem beter doorgronden. Jammer dat de nieuwe auto, met automaat, voor mij te laat was. Heel veel aandacht ging nu uit naar het schakelen.

Fantastche mensen!

Vriendelijk, profesioneel, Persoonlijk, meedenkend, geduldig en voldoet aan alles wat nodig is om te slagen

Goede instructeurs, goede lunch

Duidelijk, persoonlijk en professioneel

Hoekstra heeft mij geholpen met mijn C1 rijbewijs. Vanaf het begin tot het eind was het contact heel persoonlijk en proberen ze echt mee te denken qua planning van de lessen en examens. Mijn instructeur was ook heel professioneel en vooral kalm. Dat helpt goed wanneer je iets nieuws probeert te leren. Kortom, Hoekstra is het bedrijf als je op een goede manier je rijbewijs wilt halen of wilt uitbreiden.

Een hele goede rijschool

Ik heb alles in 1x gehaald dankzij de goede service en de goede uitleg over alles

Leuk en gezellig

Leuke lessen gehad veel ervaring op gedaan in de vrachtwagen zeker een aanrader als rijschool

Ik kan Hoekstra iedereen aanbevelen!!

Van A tot Z top rijschool. Goeie uitgebreide theorielessen, knappe voertuigen en bovendien vakbekwame instructeurs met veel kennis en ervaring waardoor je de praktijklessen op een fijne manier kan doorlopen.

Ervaren, snel en eerlijk

In 6 lesuurtjes mijn C1 gehaald. Binnen 2 weken ingepland. Eerlijk advies en vriendelijke medewerkers. Bedankt Hoekstra!

Zie boven

Goede, fijne en makkelijke lessen

Tijdens rijden zijn de meeste instructeurs fijn en duidelijk

Kwaliteit

Zeer hoog instructieniveau .

top

Prima instructies en een prima lunch.

Aardige en vriendelijke mensen.

Super geregeld en mooie locatie met alles aanwezig

Vriendelijke mensen en je wordt ook goed geholpen

Onwijs genoten!

Fijne lessen gehad met duidelijke uitleg! Het was gezellig! Bedankt Hoekstra!

Zeer fijne rijschool.

De instructeurs zijn duidelijk, behulpzaam, vriendelijk en gewoon zeer goed in hun werk. Ben heel blij met de ervaringen die ik heb met de rijschool.

Op een relaxe manier goed voorbereid op theorie & praktijk examen C-1

Online lessen gevolgd voor het theorie examen. Wanneer je alles goed doorneemt en de voldoende oefenstof tot je je neemt ga je goed voorbereid richting het theorie examen. Ik heb drie verschillende praktijk instructeurs gehad en dat is mij goed bevallen. Ondanks dat ik al vele jaren mijn rijbewijs B heb en regelmatig in grotere bussen en camper rijdt ben ik toch tot meer en beter inzicht gekomen tijdens de praktijk lessen.

Transparante vriendelijke mensen top rijschool

Alles goed geregeld en lekkere lunches tussen de middag.

Geweldige service

Heb veel genoten van de opleiding. En martin de rij instructeur vond ik geweldig.

Goed en leerzaam geweest

Op je gemak voelen en goede feedback krijgen is waar je het meeste van leert.

Het voertuig (C1) en de communicatie waren soms wat roestig, maar de goede en vriendelijke instructie tijdens de rijlessen stelde mij op m’n gemak waardoor ik sneller begreep waar mijn aandachtspunten waren. Ze hebben ook een ontspannen relatie met de examinatoren waardoor het goed op elkaar aansluit. In één keer geslaagd.

Zeer professionele begeleiding van top instructeurs

Een hele prettige ervaring gehad van theorielessen en praktijklessen. Hele fijne instructeur die meedenken en zich volledig aanpassen aan jou. Ze stomen je goed klaar voor het examen en zorgen dat je onbezorgd je examen in gaat. Al met al een dikke 10 voor deze rijschool.

Hele goede begeleiding gehad

Hele ontspannen sfeer tijdens de lessen. Goede adviezen gehad. Zeker een aanrader.

Goed snel voorbereid

Fijne ervaring of mee te maken

Hele goede rij instructeur!

De rijopleiding ging fijn. Goede uitleg en goede aanwijzingen.

Pyrietstraat 4

1812 SC Alkmaar

0725642000

Over Hoekstra Opleidingen

Hoekstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Noord Holland met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Ons nieuwe opleidings- en examenterrein ligt in de Boekelermeer in Alkmaar. Het terrein is 2100 m² en is CBR gecertificeerd. Het terrein mag worden gebruikt voor verschillende rijexamens van het CBR. Het voordeel daarvan is dat leerlingen hun rijexamens op dezelfde plek als de lessen kunnen doen. Op het terrein zitten daarnaast ruime leslokalen, simulatoren en een kantine. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kun hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding.