Uitstekend!!!!

Profesioneel. In no time een C rijbewis. Op naar CE.

Prima Rijschool

Zeer rustige instructeur neemt de tijd voor je Je kunt gewoon een fout maken zonder berispend toe gesproken te worden Ik zou zeggen Hans bedankt

Rustige instructeurs, fijn gereden

2 instructeurs gehad, beide erg fijn en rustige instructeurs. Erg fijne lessen gehad en nu gelukkig geslaagd

Top bedrijf

Vooral Hans Sal die maakt het cirkeltje rond!

Top cursus.

Vriendelijke rijinstructeurs, heldere communicatie en een weg van succes naar je rijbewijs.

Ze zijn erg vriendelijk en je wordt goed geholpen

Prima, kwalitatief en meelevend

De communicatie is prima met een tikkeltje persoonlijke benadering. De instructeurs zijn positief, opbouwend, geïnteresseerd, maar blijven professioneel. Een prima ervaring.

Zorgvuldig leren

geduld, goeie uitleg Ik ben bij dat ik via jullie mijn taxipas heb kunnen behalen

Lenart is een topper

Ontspannen les sfeer met deze instructeur.

Goed voor elkaar

Rijlessen zijn keurig verzorgd, goed lesmateriaal en duidelijke uitleg. Ik heb E achter B gehaald in twee dagdelen en opvolgend examen. Wel zou ik het prettig vinden om tijdens het dagdeel misschien een korte pauze in te lassen om even wat te drinken en gebruik te maken van het toilet. 4 uur achter elkaar geconcentreerd rijden is erg lang.

De juiste keuze

Mijn ervaring was super, mensen met veel liefde voor het vak en kunnen dit ook overdragen. Was eigenlijk jammer dat ik geslaagd was het was super gezellig!

Allemaal Toppers op een rij.

Ik wilde snel mijn C1 rijbewijs halen. Dit is goed gelukt door de geweldige inzet van Marianne in Alkmaar. De verschillende instructeurs helpen je goed en geven je extra inzichten. Dank!

Zeer goed opleidings school

Dan het goed uit woord gelegd En goed ingeplant woord En vriendelijke mensen er werken En het eten is goed voor elkaar en goed geregeld Bedankt voor alles Gr Johan van Diepen

Goede vlotte rijschool met fijne instructeurs

De rijschool heeft mij op mijn eigen tempo laten leren. Daardoor heb ik vrij vlot mijn rijbewijs gehaald en de instructeurs zijn erg gezellig

Fijne opleider met goede instructeurs

Theorielessen voor rijbewijs C gehad en alle praktijkexamens en toetsen. Alle instructeurs die ik heb gehad allemaal even fijn in de omgang en kundig in het geven van de lessen!

Hoekstra is Top!

Ik reed eerst bij een rijschool in amsterdam. Ik was daar niet tevreden. En had toen besloten om bij Hoekstra te gaan lessen. Had ik eigenlijk gelijk moeten doen Maar goed. Ik vind dat hoekstra veel beter uitleg geeft en veel relexter zijn met alles. Ik raad hoekstra zeker aan.

Erg fijn geholpen

Was hier voor mijn rijbewijs D , uitstekend geholpen en erg fijne instructeur

Super !

Irene was super! Zeer goede begeleiding! Streng ;) daar ging ik heel goed op! Enige minPunt is 4 uur achter elkaar lessen. Ervaar dat toch als zwaar. En na 2,5 uur was bij mij de focus weg. Zeer tevreden over Hoekstra en zal het iedereen aanbevelen

Fijne begeleiding met kennis en ervaring

Het waren 5 fantastische leerzame uren! Ik heb mijn C1 rijbewijs in 1 keer gehaald!

Top Bedrijf

Hele fijne mensen om mee te werken/Leren, Ze streven om het zo prettig en leuk mogelijk te maken

Blij met het resultaat dankzij…

Mijn ervaring met de intest was duidelijk minder, die instructrice krijgt van mij een 5. De instructeur die ik kreeg bij de rijlessen, Marco, is een natuurtalent. Hij krijgt van mij een 10! Hij heeft al mijn zwakheden aan de kaak gesteld en samen hebben we die verbetert tot het gewenste niveau. Dank je wel Marco, ook dat je vertrouwen in mij stelde. Het secretariaat heeft goed zijn/haar best gedaan. Al met al TOP!

Alles klopt geheel plaatje

De personen bij Hoekstra sfeer en de manier van geheel proces vind ik het compleet plaatje Mvg michel

Deskundige en vriendelijke instructeurs. Lessen in de schakelvrachtwagen van Hoekstra voor C1 vond ik lastig. Gelukkig staat er sinds kort een met een automaat.

Gezellig en heel leerzaam

Ik heb heerlijk genoten van het rijden met de Vrachtwagen C en heb goede oplieder's gehad om het in 1 keer te behalen ze zijn altijd positief en weten je zo op de weg door te laten stromen ik heb een geweldige tijd en ervaring gehad daar en wil door groeien naar het volgende onder deel het is een goede rijschool om meteen goed te kunnen leren van elkaar

Pyrietstraat 4

1812 SC Alkmaar

0725642000

Over Hoekstra Opleidingen

Hoekstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Noord Holland met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Ons nieuwe opleidings- en examenterrein ligt in de Boekelermeer in Alkmaar. Het terrein is 2100 m² en is CBR gecertificeerd. Het terrein mag worden gebruikt voor verschillende rijexamens van het CBR. Het voordeel daarvan is dat leerlingen hun rijexamens op dezelfde plek als de lessen kunnen doen. Op het terrein zitten daarnaast ruime leslokalen, simulatoren en een kantine. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kun hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding.