prettige en enthousisaste instructeurs motor
prettige lessen, veel geleerd in een stimulerende omgeving
prettige lessen, veel geleerd in een stimulerende omgeving
15 February 2020
Herbert
Zwolle
Goede uitleg in een ontspannen sfeer ook tijdens lessen👍
17 January 2020
Jan
Emmeloord
Zowel rijbewijs C als rijbewijs D met Code 95 bij Blok Huls gehaald met Jan van den Berg als instructeur. Zeer deskundig, veel ervaring en hele prettige wijze van lesgeven. Zeer geduldig.
12 May 2019
Hattem
12 April 2018
Aron van Mill
Zwolle
Super leuke en goeie tijd gehad met Nico!
Professioneel gezellig en gemoedelijk
Nadine Zwakenberg
ZWOLLE
Zeer goede rijschool met veel geduld en uitleg!
Marloes IJssel
Bastiaan Houtman
Britt Meuleman
Raalte
Mijn ervaring is zeer top bij rijschool blok hulst Mede dankzij Henk heb k veel geleerd en voelde me áltijd zeker omdat rij instructeur precies weet uit te leggen... k ben zoveel wijzer geworden. K beveel iedereen jullie aan.. dankzij blok hulst en Henk als mn docent heb k me rijbewijs gehaald. Super....groetjes lina
22 January 2018
Lina Khadiri
Zwolle
Prima rijschool prettige mensen in dienst
19 January 2018
Gerwin Burema
18 January 2018
Hidde Mud
28 November 2017
Wietze schoonhoven
Zalk
slechte ervaringen met dit bedrijf. Vond dat ik veels te veel moest lessen voordat ik op AVB examen mocht. Ook waren de verhoudingen tussen langzame en snelle oefeningen ver te zoeken. Motoren zijn oud en niet vooruit te branden. Leen kleding was veelal stuk en is aan vervanging toe. Om het feest compleet te maken kreeg ik achteraf ook nog eens een rekening van 274 euro gepresenteerd. Had veel beter gecommuniceerd moeten worden.
Beveelt niet aan
27 November 2017
Bennie Keuter
25 November 2017
Harmen Kremers
Zwolle
De eerste keer dat ik kwam voor de aanhanger vond ik de instructeur nogal nonchalant. Als ik na 2 uur rijden te horen krijg dat het examen een zware dobber word omdat ik niet genoeg kijk dan denk ik bij mijn eigen, hallo ik heb toch les.? Dit zou de instructeur mij al na 5 minuten moeten vertellen vind ik. Het her examen niets anders dan lof voor Karen. Niet omdat ik geslaagd ben maar omdat zei mij echt goed les heeft gegeven met als gevolg dat ik natuurlijk geslaagd ben. Mijn beoordeling is dan ook gebaseerd op de 2de keer.
Lodewijk De roode
Kampen
Rijlessen C /CE niet in d lijst. Daarom vorige keer niet ingevuld/kunnen vullen.....nu maar iets anders aangekruist.
Anita Timmermans
Veessen
anoniem
Fijn bedrijf, met professionele instructeurs.
21 November 2017
Liset Hulleman