4 sterren: goede service, goed behandeld

Gelest voor motor rijbewijs. Frans en Eric zijn beide erg kundig en nemen de tijd voor je om het te kunnen leren. Met regelmaat kunnen zij streng zijn, echter is dit voor het leren voor motorrijden erg passend gezien de kwetsbaarheid als motor rijder in het verkeer. Meestal 1 op 1 les gehad (of 2 op 1), wat voor mij het beste werkte. Lessen waar het 3 op 1 is, waren minder van kwaliteit gezien de aandachtsverdeling die de instructeurs moeten maken. Tijden waarop gelest kon worden waren flexibel en waar ik wilde meestal mogelijk. Fijn contact, ook met Desiree (administratief). Motor waarop gelest wordt is erg fijn (Kawasaki er-6n) en goed onderhouden. Rijbewijs halen is altijd prijzig, maak voor jezelf een inschatting van de totale kosten, hierover wordt niet echt gecommuniceerd (op de aanwezige pakketten na). Aanrader om je rijbewijs te gaan halen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben heel tevreden met deze verkeersschool. Het is me goed bevallen en werd altijd vriendelijk te woord gestaan

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer open en vriendelijke relatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vakbekwame mensen met een gemoedelijke sfeer

Goed, vlot en attent.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Heel jammer, want ik was tevreden over jullie. De negatieve punten zijn bedoeld voor de mevrouw aan de telefoon (ben haar naam kwijt) Ik belde om te vragen of er nog over de prijs van Gers herhaling te praten was. En ze ging zowat door het lint. Hoe durfde ik. Enz enz. Met behoorlijke stemverheffing. Niet professioneel. Maar complimenten voor Walther en Ronald.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Alles was goed regelt. Alleen heb een minpuntje: scooter theorie examen plannen gaat weken overheen. Idem bij scooterpraktijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super bedrijf, leuke en fijne instructeurs. Ik denk dat 1 dag te kort is om scooter te leren, vandaar dat er ook redelijk wat mensen zakken. Daarom zou ik zeggen 2 dagen lessen. Verder alles top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prima, zeker de flexibiliteit rondom lesplanning en de lessen zelf waren keurig op orde. Zeer vakkundige instructeur! Punt van verbetering is in de aanloopfase zoeken naar de meest voordelige financiele constructie voor de klant. Communicatie kan ook beter: drie keer bellen/langsgaan voor de planning van een rijexamen is wat omslachtig. Uitstraling van de zaak is enigszins gedateerd. Henk, bedankt, het was goed zo!! :)

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede ervaring, alles wordt goed en duidelijk uitgelegd/vertelt. Je weet wat jou van tevoren te wachten staat en je wordt ook voorbereid op het theorie en/of rij examen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb er veel van opgestoken en gezellige en leerzame lessen gehad van Walter. Vandaar dat ik ook in een keer geslaagd ben denk ik.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super vriendelijk personeel! En een perfect meedenkend team die zeer zeker kijken naar de klanten! Frans heeft zelfs voor mij op een vrije dag komen werken om mij een extra les te geven net voor me examen.!! Geweldige service en een perfecte instructeur. Mijn dank naar dit bedrijf is zeer groot!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ron was voor mij een goede instructeur, hij neemt de tijd en laat je veel zelf uitzoeken. Voor mij een goede manier, verder was het personeel bij de balie aardig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een goede rijschool, geven goed les en zijn vriendelijk en hulpzaam , als je iets niet begrijpt dan leggen ze het nog een keer uit net zolang tot je het begrijpt, is maar 1 voorbeeld, een goed voorbeeld voor andere rijscholen, ga zo door.

Korvelseweg 32

5025 JH Tilburg

Over Verkeersschool Tilburg B.V.

Verkeersschool Tilburg is al meer dan 35 jaar de grootste en meest ervaren allround rijschool in de regio. Het halen van een rijbewijs is voor iedereen een eenmalige en grote investering. Dit begrijpen wij als geen ander. Wat vindt een leerling belangrijk: Een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs.