Streng maar rechtvaardig

De rijlesinstructuur Gino gaf een gevoel van vertrouwen en veiligheid. Soms streng maar altijd je veiligheid voorop.

De plek voor je motorlessen

Fijne verkeerschool, persoonlijk en professioneel! Ik heb motorrijles gehad van Gino, zijn communicatie is erg direct, maar alleen om je zo goed en veilig mogelijk te leren rijden. Man met passie voor zijn vak en alles geeft voor jou succes, met een fantastische back-up van de receptie heb je je rijbewijs in no time. Heel erg bedankt. Bedankt, gr.Femke

Hele goede prettige ervaring

Ik ben erg goed begeleidt, en heb leuk en snel leren autorijden!

De leukste, grappigste en beste rijinstructeur ooit. In 1 keer geslaagd. De receptie sleept je er doorheen als je het even niet ziet zitten. Ik vind het gewoon jammer dat ik hen allemaal moet gaan missen. Dank jullie wel voor deze tijd! Zal jullie niet snel vergeten.

Super fijne en professionele rijschool, dikke aanrader!

Bij Verkeersschool Kennedy is de klant koning en ze zullen er altijd alles aan doen om aan jouw wensen te voldoen. Ikzelf wilde graag zsm afrijden en ze hebben mijn examendatum uiteindelijk 2 maanden naar voren kunnen halen ondanks enorme drukte bij het CBR. Voor het motorexamen helpt Lydia je bij het inplannen van je lessen en zij is een toppertje! Altijd een grote glimlach, heerlijke koekjes en als je een keer zeiknat bent geregend krijg je een schoon droog paar sokken en een regenbroek om thuis te komen. Geweldig! Daarnaast staat kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel. Gino kan af en toe hard zijn, maar hij geeft echt om zijn leerlingen en hij wil graag dat zij zo snel mogelijk goed leren motorrijden. Zijn strenge houding helpt hier enorm bij. Hij vindt het natuurlijk belangrijk dat jij het examen haalt, maar vooral dat jij je veilig voelt op de motor. Daarom leer je ook dingen, die voor het examen zelf wellicht minder relevant zijn. Mocht je hem te streng vinden, kan je dit aangeven en dan doet hij er een tandje af ;) Tot slot wordt er ook nog eens veel gelachen op de rijschool. Niet verder zoeken dus en meld je aan voor een proefles!

Beste rijschool ervaring

Ik heb afgelopen week mijn motor A rijbewijs gehaald bij Kennedy. Ik wil Gino bedanken voor de goede rijlessen en vooral de fijne sfeer die zowel hij als Lydia en Humphrey hebben gecreëerd. Ik ben blij dat ik zo’n goede rijschool ervaring heb kunnen meemaken!

Kennedy is een hele fijne en professionele rijschool. Ze denken met je mee en de begeleiding is heel goed. Rachid was sinds mijn proefles mijn instructeur en heeft me heel goed geholpen, waardoor ik in 1x ben geslaagd :)

Eindelijk geslaagd bij deze rijschool!

Les met aandacht.

Kennedy denkt met je mee!

Mede door de lockdowns en drukte van een nieuwe baan had ik wat flexibiliteit nodig in mijn schema en gelukkig kon ik dat krijgen. Er wordt goed met je meegedacht.

Uitstekende rijschool

Personeel is zo vriendelijk en uiterst professioneel. Ik ben door Lydia geholpen nadat ik een minder goede ervaring had bij een andere rijschool - ze heeft me bij instructeur Bryan een proefles laten doen. Bij Bryan is het niveau hoog, maar hij legt alles duidelijk uit, met passende routes iedere module laten leren, en absoluut met hart voor de zaak. Fijne auto om in te rijden en altijd netjes. Zeker aan te bevelen vooral als je eerder moeite hebt gehad met rijden of het niet zo vlot gaat. Dat was bij mij het geval - en ben toch in een keer geslaagd!

doelgericht, adequaat en persoonlijk!

Verkeersschool Kennedy bereid je snel en heel gericht voor op je examen. ze zijn flexibel en zetten zich echt in om je (snel) voor te bereiden en in te plannen voor je theorie en praktijk examen. De sfeer is prettig. Ik ben in een keer geslaagd en ik heb echt het gevoel dat dat komt doordat ik doelgericht ben opgeleid in stappen.

Fijne rijschool met leuke mensen

Een erg gezellige rijschool. Bij de rijlessen weet je precies wat je moet doen en je wordt snel naar examenniveau geholpen

Beste van Nederland!

Ik heb een ontzettend goeie ervaring gehad bij deze rijschool: Kennedy het contact was snel, vriendelijk en iedereen dacht heel erg met mijn rooster mee en probeerde altijd een snelle goede oplossing te zoeken. Mijn instructeur Bryan was ontzettend geduldig, vriendelijk en probeerde mijn echt te helpen op de manier die werkt voor mijn. Ik raadt het iedereen aan!

Geweldige lessen en heldere communicatie, afgetopt met een goede dosis humor

Ik zou iedereen rijschool Kennedy willen aanbevelen. Gino is een echte rasinstructeur. Hij is duidelijk in zijn uitleg, complimenteert wanneer je het goed doet, maar je krijgt het ook zeker te horen wanneer je iets verkeerd doet. De lat ligt hoog, wat maakt dat je na je examen met een veilig gevoel de weg op gaat. Tussendoor kan je ook geweldig met hem lachen, en dat maakte voor mij dat de lessen voorbij vlogen. Ook de no nonsense communicatie vanuit de rijschool is erg fijn. Je weet te allen tijde waar je aantoe bent en de planning is voor elkaar waardoor je niet in de knel komt voor een examen. Al met al een goede ervaring geweest, waarvoor veel dank!

Goeie rijschool

Ik heb goed les gekregen, hoewel het soms wel (terecht) streng was.

Solid driving school, both for car and motorbikes

My motorbike learning experience went well, Gino is a strict instructor that will get you to the right level for you to pass the exam with no problems. Lidia will help you book the exam and lesson tailored to your needs.

Super!

Ik heb motorles gevolgd bij Kennedy en kan het iedereen aanraden, de mede werkers zijn erg behulpzaam en staan voor je klaar, Gino de motor instructeur heeft een oog voor detail bij het les geven en brengt het over met een goeie dosis humor, bedankt!!!

Erik is een topper

Het verloop van het halen van mijn rijbewijs ging voorspoedig. Als ergens onduidelijkheid over was kon Erik of ikzelf makkelijk Kennedy bereiken en kreeg ik snel antwoord.

Geweldige begeleiding, uitleg en instructies

Na jarenlang lessen besloot ik het nog 1 kans te geven met een automaat bij rijschool Kennedy. Mijn instructeur Chris begeleidde mij met zoveel vertrouwen, kennis en empathie dat ik met een goed gevoel en binnen 2 maanden mijn rijbewijs heb gehaald. Het is een warm bad en iedereen bij de rijschool is even aardig en ervaren en daardoor wordt rijden een feestje!

Excellent!

Zeer prettige rijschool. Goede communicatie waardoor afspraken goed konden worden gemaakt en Gino is een directe, rechtvaardige leermeester waardoor je zijn kennis en inzicht goed oppikt en vasthoudt. Als ik opnieuw zou moeten lessen zou ik teruggaan, maar dat hoeft niet, want ik heb het het in één keer gehaald!

In één keer geslaagd

Blij met de rijschool en de lessen van Michael. Veel lessen nodig gehad, maar wel in één keer geslaagd!

Good people and professional service

It was a great experience working with Kennedy driving school. From my first calls with Lydia who was very service minded and accommodating my schedule and also more human approach with a few laughs in between! I have a few years driving from the US and after 4 months of retraining driving habits .. I passed my exam the first time! I couldn’t have done it without the patience, guidance and motivation of Rashid … Definitely recommend Kennedy driving school!

• Would you recommend us? Yes

Fantastische begeleiding!

Ik kreeg les van Michael, kon ontzettend met hem lachen en stelde mij op mijn gemak! Hij heeft me super begeleid waardoor ik in 1 keer mijn rijbewijs haalde!! Rijschool kennedy is top! van de mensen achter de balie tot de instructeurs, echt een aanrader!!! Special Thanks aan Jan die in sprong voor Michael toen hij hellaas net voor mijn examen in quarantaine moest!

Hier moet je zijn als je wil leren motor rijden

Via een proefles die ik van vrienden heb gekregen, ben ik terecht gekomen bij Kennedy Rijschool voor motorrijles. Het plannen van lessen en de examens ging erg soepel. Ook mijn her-examen stond er gelijk weer in. Lydia is een echte schat. Gino is een heerlijke grapjas naast de motor en een harde op de motor. Een 10 kan je niet halen, maar hij gaat voor die 9. Hij is soms erg streng omdat hij het beste uit je wil halen. Soms kan de toon misschien iets zachter/vriendelijker, maar inhoudelijk geeft hij goede tips en aanwijzingen. Hij wil je zo goed mogelijk voorbereiden op t examen en t zelfstandig motorrijden daarna en dat is zeker gelukt! Ik zit ik nu helemaal comfortabel en zelfverzekerd op de motor en ik kijk uit naar veel mooie kilometers. Dank voor alles toppers!

Verkeersschool Kennedy is helemaal top

Verkeersschool Kennedy heeft alles op orde. Goede service en een top rijinstructeur. Hier word je goed voorbereid op zelfstandig motorrijden, doordat tijdens de lessen de lat nog hoger wordt gelegd dan voor het AVB en AVD examen vereist is. Er hangt een gezellige sfeer en er valt rustig te praten over je vooruitgang na de rijlessen. Een toprijschool, waardoor ik met veel vertrouwen in 1 keer zowel mijn AVB als AVD gehaald heb.

Rijnstraat 90

1079 HM Amsterdam