4 sterren: goede service, goed behandeld

Begripvol en geduldig, staan open voor feedback. Denken met je mee voor de juiste oplossing.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mijn samenwerking met zoal Jan, de rijleraar, als de verkeersschool zelf zijn prima bevallen! Fijne gesprekken met Jan over de meest uitlopende onderwerpen en tegelijkertijd erg vakkundig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een fijne tijd bij Kennedy gehad! Dankzij mijn zeer goede rij-instructeur René heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald! Suzanne en Kelly hebben mij perfect geholpen met het inplannen van mijn lessen. De sfeer bij Kennedy is ontspannen en gezellig. Zeker aan te raden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Toen ik begon met rijden en ik duidelijk maakte dat ik ADD heb is meteen het hele lessenplan omgegooid zodat ik zo prettig en goed mogelijk auto zou leren rijden. Ook was het altijd heel gezellig en er hing een fijne sfeer in de rijschool en in de auto. Ik ben heel erg blij dat ik deze rijschool heb gekozen. Bedankt voor alles!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kwam naar Verkeersschool Kennedy na 2 andere rij instanties, waar ik beide ontevreden was. Ik heb er 3 jaar over gedaan om mijn rijbewijs te halen, en bij Verkeersschool Kennedy ben ik in geen tijd geslaagd. Ik ben het positieve en goed getrainde personeel zeer dankbaar en zou iedereen deze rijschool aan kunnen raden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettige omgang, klantgericht en goede professionele sfeer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldig! Super vriendelijke mensen, goede sfeer en Mick is een goede rustige instructeur.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb hele fijne ervaringen met dit bedrijf! Altijd erg vriendelijk, professioneel en netjes. Het personeel is top en ik heb tijdens mijn lessen echt het gevoel gehad dat ik wat leerde. Dit komt natuurlijk ook door mijn instructeur Jan Soetens, die precies weet wat er moet gebeuren en waar aan gewerkt kan worden. Leren en plezier hebben tegelijkertijd is zeker mogelijk bij Kennedy! Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald, waar ik superblij mee ben. Dit komt grotendeels door alle positieve punten die ik hierboven heb opgenoemd over Rijschool Kennedy!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Absoluut een aanrader. Goede en duidelijke communicatie. Sluit aan op wensen van de leerling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer fijne rij-instructeur. Leuk personeel en goeie sfeer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top instructeur die ik zeker aan zou bevelen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede rijlessen en ontzettend vriendelijk en aardig personeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik ben blij dat ik voor deze verkeersschool heb gekozen omdat ik mijn instructeur heel duidelijk en goed vond en de communicatie verliep over het algemeen goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uiterst vriendelijke en attente administratiemedewerksters. Mick, de motorinstructeur, ook zeer vriendelijk, en gewoon heel goed en duidelijk. Geen moment spijt gehad van het kiezen van deze rijschool. Puntje feedback is wel dat ik pas goed besefte wat zo\'n motor kan toen ik na een aantal lessen is achterop mee ging bij Mick bij een oefening. Dit had wat mij betreft wel eerder gemogen aangezien je hierdoor minder angstig wordt en meer durft op de motor. Laat dat vooral aan het begin van het lessen een keer zien!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mick is een top instructeur. Ik was niet de snelste leerling, maar Mick bleef altijd alles rustig uitleggen, al was het voor de 40e keer. Ook kreeg ik een compliment van de examinator voor het bochten werk. Allemaal door Mick aangeleerd. En dan de dames achter de balie. Met een tomeloos enthousiasme zorgen zij dat alles in goede banen wordt geleid. Kortom een super verkeersschool.

4 sterren: goede service, goed behandeld

na met rijlessen te zijn begonnen in parijs was het een opluchting les van Jan te krijgen; hij bracht structuur aan in het geheel, vertelde me wat we gingen doen en waar we aan gingen werken en bovenal stelde hij me heel erg op mn gemak. Met plezier heb ik lessen gevolgd bij Jan. Mijn complimenten voor zn engelengeduld, goede humeur en duidelijke aanwijzingen!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een erg deskundige en geduldige instructeur. Vrolijke en duidelijke receptioniste. Alles wat je verwacht van een rijschool.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rene is a very experienced and knowledgeable instructor. He really cares that you learn to drive properly and does his best to make sure you strengthen your weak points and achieve your goals.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg fijn, ik ben altijd goed en snel geholpen. Ook afspraken wijzigen en inplannen gingen altijd goed. René was ook een hele fijne instructeur die altijd goed de tijd nam als dit nodig was en goed doorhad waar nog aan gewerkt kon worden.

Rijnstraat 90

1079 HM Amsterdam