4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb altijd goed advies gehad en houden goed rekening met de leerling. Bespreken alles en bereiden je goed voor op het rijden! Top service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg Goed, ik had Maruschka van Venentien als rij instructeur en elke les leerde ik iets nieuws bij haar en elke les had ik ook echt plezier in het rijden met haar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het succesvol afronden van mijn rijexamen (meteen de eerste keer) betekende helaas ook het einde van een periode waarin ik elke zaterdag in de auto kon rijden met mijn rij-instructeur Marco. Marco geeft heel gedegen, maar nooit streng, les en daarbij is het gewoon gezellig met hem in de auto. Dankzij hem kan ik mijzelf met vol vertrouwen zelf autorijen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Niet alleen goede rijlessen maar ook een ontzettende fijne sfeer! Zeker een aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede, vriendelijke en professionele rijschool. Het contact was duidelijk, goede instructies werden gegeven en aan mijn wensen konden zonder moeite worden voldaan. Ik heb via Kennedy mijn theorie- en praktijk examen in één keer gehaald.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende dienstverlening, zeer deskundige instructie en daardoor in 1 keer geslaagd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele fijne rijschool. Mick is een vriendelijke rij instructeur en geeft goede opbouwende kritiek. Dames achter de balie denken met je mee als je een les moet verplaatsen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanuit Wageningen gekozen om te blijven rijden bij Verkeersschool Kennedy in Amsterdam! Zeer prettige sfeer en deskundige rij-instructeurs. Rijden vond ik totaal geen pretje, maar door de gezellige dames achter de balie en mijn optimistische rij-instructeur heb ik volgehouden en uiteindelijk mijn rijbewijs gehaald! :) Kennedy is echt een aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na eerder via Groupon bij een andere rijschool zeer slechte ervaring te hebben gehad ben ik naar Kennedy gegaan en ik ben heel erg blij met die keuze. Ten eerste zijn het allemaal hele leuke warme en aardige mensen. Ik ben zeer tevreden over de manier van lesgeven, Mick leert je echt hoe je moet rijden. Zo lukte me een halve draai nooit bij die andere rijschool maar door instructies van hem lukte het praktisch gelijk. Echt wezenlijk verschil. Ik heb mede dankzij Mick alles in 1 keer gehaald!!! Wat ook heel fijn is, is dat je merkt dat ze hier willen dat je zo snel mogelijk slaagt en dat ze niet uit zijn op je geld door je zo lang mogelijk te laten lessen. Als je er klaar voor bent dan laten ze het ook weten! Heel fijn. Daarnaast is het materiaal allemaal goed en rij je altijd op dezelfde heel fijne BMW GS 700!!! Conclusie Top rijschool die ik iedereen kan aanraden!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Naast de altijd prettige ontvangst van de dames bij de balie is Mick een ervaren en geduldige instructeur die je snel en vakkundig aan het motorrijbewijs kan helpen. Je voelt je vanaf moment één een gewaardeerde klant en er wordt alles aan gedaan om dit zo te houden. Ik kan iedereen aanraden om bij Verkeersschool Kennedy het motorrijbewijs te halen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een hele leuke tijd gehad bij verkeersrijschool Kennedy! Een goede rijinstructeur naast wie het fijn was om te zitten! Bijna jammer dat het nu over is...

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede rijschool met een leuke sfeer. Ik heb echt leren rijden, uitstekende rijinstructeur. Vriendelijke dame bij de balie om planning en betaling e.d. goed mee te regelen, goede communicatie. Rijbewijs in 1 keer gehaald!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb veel geleerd dankzij de rijschool en dat met leuke lessen. Ik ben ze erg dankbaar voor wat ze allemaal voor mij gedaan hebben!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met heel veel (rij)plezier heb ik hier mijn rijbewijs gehaald! Jan legde alles duidelijk uit zodat het voor mij logisch overkwam, ook al was voor de zoveelste keer. De lessen zelf waren duidelijk en gestructureerd en ook niet onbelangrijk; gezellig. Dus Jan en de dames van de receptie, bedankt voor alles!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het plan was om deze zomer met spoed mijn rijbewijs te halen, en daarvoor heb ik Verkeersschool Kennedy gecontact. Dankzij de flexibiliteit en inzet van de dames kon ik snel een spoedcursus en examen plannen. In drie drukke weken heeft Rachid mij alle facetten van het autorijden geleerd en mij structuur gegeven om veilig en goed auto te rijden. Ik ben Rachid en Verkeersschool Kennedy heel erg dankbaar voor alle moeite en inzet. Echt een top verkeersschool en een absolute aanrader

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb zojuist mijn rijbewijs in 1x gehaald bij Verkeersschool Kennedy en heb alleen maar positieve ervaringen bij hen. Suzanne is erg behulpzaam, attent en denkt goed met je mee bij bijvoorbeeld het inplannen van je rijlessen. Mijn rijlesinstructeur Michael is een ontzettend aardige instructeur die goed kan uitleggen wat je moet doen en veel geduld heeft. Al met al zeer prettig ervaren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb hele goede ervaringen met rijschool Kennedy. Mijn instructrice Maruschka was heel erg eerlijk, altijd in een goed humeur, en heeft mij echt heel erg geholpen om mezelf door bepaalde dingen heen te duwen. Ik heb echt heel lang gedaan over de rijlessen omdat ik het moeilijk vond om dingen af te maken, maar zij heeft mij daar heel erg bij geholpen. Hierdoor ben ik uiteindelijk in 1 keer geslaagd! Ook was het altijd gezellig in de auto!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

helemaal top!! als enige \'nadeel\' op te merken dat michael zo vol zit dat de lessen ver van te voren gepland moeten worden, maar was erg tevreden! super leuke school

4 sterren: goede service, goed behandeld

Helemaal top! Wilde heel graag in een korte periode mijn rijbewijs halen. Na flink aanpoten, goede instructies en geduld van instructeur Michael in 1 keer gehaald!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn instructeur was naast deskundig en geduldig, ook heel gezellig en ik heb met enorm veel plezier gereden bij Verkeersschool Kennedy. Ook vond ik al het andere personeel altijd super vriendelijk. Ik zou Verkeersschool Kennedy aan iedereen aanraden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima rijschool wat mij betreft. Mick Sterk is een uitstekende instructeur, duidelijk, professioneel vertrouwenwekkend en met een goed humeur.

Rijnstraat 90

1079 HM Amsterdam