Een zeer welkome, persoonlijke en leerzame school

Mijn ervaring bij Kennedy is niks minder dan geweldig. Ik ben altijd met open armen verwelkomt, en iedereen was geïnvesteerd in mijn vooruitgang. Mijn rijleraar, René, heeft al zijn kennis op mij overgedragen en mij altijd gestimuleerd om goed mijn best te doen en veilig te rijden. Hoewel wij soms als een getrouwd stel konden kibbelen, is het altijd gezellig geweest in de auto. Het is een fijn idee dat je naast iemand zit die daadwerkelijk met je rijgedrag is begaan als ook je privé leven. Stiekem ben ik gek ik hem. Ik zou nergens anders willen lessen!

Plezierige en goede lees

De afgelopen maanden heb ik bij Gino en Nathalie les gehad. Het was plezierig en ik kreeg op een constructieve manier tips. Ze zijn in staat de juiste sfeer te creëren.

Fijne en communicatieve rijschool; toppers!

Bij Kennedy zij ze zeer communicatief. Rijles die niet door kan gaan; de dames van kantoo bellen je direct en kijken gelijk wanneer er een opening is voor een lesjes. Ik heb gereden bij Bryan: hij is altijd duidelijk in zijn uitleg en is de rust zelve. Hierdoor was ik ook rustig en gefocust. Dankje Bryan en iedereen van Kennedy

Top rijschool

Een hele leuke warme rijschool die je zelfverzekerd laat voelen op de weg. Kan deze rijschool iedereen aanraden en dat ga ik ook zeker doen. Heb geen moment het gevoel gehad dat ze je geld willen aftroggelen. Sterker nog, ik kreeg een les terug omdat het zo goed ging. Een dikke 10!

goede rijschool, snel rijbewijs gehaald!

kwalitatief hele goede lessen en flexibel in de planning! absoluut een aanrader! doorstroming van A2 naar A met 3 lessen afgedaan, erg tevreden!

Uitstekende rijschool!

Al met al erg fijn personeel. De instructeurs zijn erg kalm, wat de lessen en je zelfvertrouwen op de motor ten goede komt. Ik heb les gehad van Nathalie en Gino, doen hun werk erg goed. Ook Lydia die zich ontfermt over de planning is erg vriendelijk en altijd bereid de leerling te helpen om te zoeken naar mogelijkheden als iets een keer niet goed gaat.

Super goed

Hele goede rij-instructeur die altijd precies vertelde wat ik kon verbeteren. René was altijd heel duidelijk, soms streng, maar dat hoort erbij. Hij heeft me heel goed voorbereid waardoor het examen eigenlijk een formaliteit was. Daarvoor dank. Ook het personeel aan de balie was heel goed. Ze hebben me altijd op mijn gemak gesteld.

learn to drive safe and get your drivers licence

Christian was a fantastic teacher. Very patient. Instilling confidence. Makes you want to drive better for life and not just the exam. A true professional Thank you Conor

• Would you recommend us? Yes

Prettig, alles liep erg soepel!

Mijn ervaring met rijschool Kennedy was zeer goed. Iedereen waarmee ik in aanraking ben gekomen tijdens het halen van mijn rijbwijs bij Kennedy was erg behulpzaam. Ik was onder andere ook erg tevreden met mijn rijinstructeur, René de Gooijer.

Een goede, professionele en persoonlijke rijschool!

Ik heb een erg fijne ervaring gehad bij Kennedy. Met dank aan de goede begeleiding en enthousiaste drive van Bryan in één keer geslaagd!

Top, rijbewijs is binnen!

Met voldoende lessen met veel vertrouwen toegewerkt naar mijn rijexamen.

Goede en leerzame lessen

De receptie had ook een hele goede service

Een erg leuke ervaring!

Ik heb rijles van Micheal gehad, hij heeft mij zeer goed geïnstrueerd en we hebben veel gelachen. Ik raad deze rijschool zeer zeker aan voor andere die hun rijbewijs willen halen!

In 1x mijn rijbewijs dankzij René!

Via een kennis bij Kennedy terecht gekomen omdat dit een goede en bekwame rijschool zou zijn. Dit bleek helemaal te kloppen. Aangemeld bij Kennedy, kreeg ik René als rijinstructeur toegewezen. Tijdens de proefles heeft René goed en duidelijk uitgelegd hoe zijn lessen er uit zien. Vervolgens heb ik via het RIS systeem stap voor stap geleerd hoe auto te rijden, zekerder te worden op de weg en in het verkeer en heeft René mij perfect voorbereid op het examen. Ik vond het een prettige samenwerking en mede dankzij René ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Bedankt Kennedy, en bedankt René!

Rijbewijs binnen 6 maanden gehaald

Zes maanden geleden begon ik met mijn rijlessen bij autorijschool Kennedy. Het proces was allemaal goed geregeld en na een proefles besloot ik te gaan lessen bij instructeur René de Gooijer. René heeft me geweldig begeleid, en neemt uitgebreid de tijd voor je. Hij combineert kunde en ervaring en hij weet dit goed op je over te brengen. Hij is geïnteresseerd, streng, maar rechtvaardig, en zorgt ervoor dat je (beter dan) goed voorbereid op je rijexamen verschijnt. Ik heb mijn rijexamen in één keer gehaald en kijk terug op een professionele, leuke, en goede tijd.

Genoeg geleerd om me rijbewijs te kunnen halen, fijn les gehad!

Lessen waren goed, fijn om een vaste methode met boek te volgen. Wel jammer dat omdat het zo een grote rijschool is er niet altijd plek is voor lessen wanneer je wilt. Misschien leerlingen over meerdere instructeurs verdelen voor een fijnere indeling die dan mogelijk is.

Enorm fijne rijschool!

Voor een vakantie moest ik nog snel mijn rijbewijs halen. Hoewel het krap zou worden, hebben Lydia & Suzanne er werkelijk alles aan gedaan om me in te plannen. Waarvoor dank! De rijlessen met Nathalie waren heel prettig. Een zeer ervaren instructrice met een goede doses humor. Rijschool Kennedy kan ik dan ook iedereen aanraden, ze denken met je mee en zetten dat extra stapje waar nodig om je zo snel mogelijk te laten slagen!

Op een fijne en veilige sfeer rijlessen krijgen.

Je wordt van moment 1 tot het moment van slagen goed begeleid en geholpen met het behalen van je rijbewijs.

Enorm tevreden

Ik heb veel plezier gehad tijdens mijn rijlessen bij Verkeersschool Kennedy. Michael was een hele goede en fijne instructeur: een man met passie voor zijn vak, altijd in voor een praatje, alert, wanneer nodig streng, doch rechtvaardig ;-) Elke keer fijn ontvangen op de rijschool door de dames waarbij ik altijd terecht kon met eventuele vragen. Ik ben enorm blij dat ik mijn rijbewijs op zak heb maar zal de rijschool toch een beetje missen! Aanrader.

Geen uitstekende service en demotiverende instructeur

In mei 2019 ben ik begonnen met mijn rij-opleiding bij jullie rijschool naar aanleiding van een positieve aanbeveling. De eerste maanden verliepen prima, ik was tevreden met mijn instructeur en ik vond het fijn dat de afspraken over de lange termijn konden worden vastgelegd. Echter veranderde dit in juli waarbij afspraken zonder communicatie meerdere keren werden verplaatst qua tijdstip en ik ook zonder vooraf overleg een andere rij-instructeur kreeg. Daarnaast heb ik meerdere keren meegemaakt dat er door jullie over andere leerlingen werd gesproken in negatieve zin. Persoonlijk vind ik dit niet erg klantvriendelijk en onprofessioneel. Daarnaast veranderde de verhouding tussen mij en de instructeur naarmate de rijlessen vorderden in negatieve zin. Hij sprak openlijk uit dat hij geen vertrouwen had in het behalen van mijn examen, waardoor ik mij steeds onzekerder voelde tijdens de lessen. Ik vind het jammer dat dit ook niet bespreekbaar was en dat hij aangaf dat ik niet tegen kritiek zou kunnen. Ik heb deze strategie niet goed begrepen en op mij kwam het over alsof hij had gehoopt dat ik nog meer lessen zou gaan volgen, dit zou ik erg kwalijk vinden. Gelukkig heb ik wel mijn rijbewijs in 1x gehaald, echter wilde ik dit toch graag aan jullie laten weten en hoop ik dat dit in de toekomst niet meer voorkomt bij een andere leerlingen. Om bovengenoemde redenen zou ik jullie dan, ondanks dat ik zelf wel een positieve aanbeveling heb gekregen, jullie rijschool niet aan anderen aanbevelen.

Prima, goed geholpen

Prima geholpen om me rijbewijs te halen.

uitstekende rijschool met zeer bekwame en fijne mensen!

Ik ben zeer tevreden over Verkeersschool Kennedy. Het was fijn om in een automaat te kunnen rijden. Christian, mijn instructeur is didactisch heel sterk en heel prettig om mee te rijden. na mijn overstap op deze rijschool ben ik nu geslaagd voor mijn rijexamen!

Warmhartig, meedekend, behulpzaam en goede sfeer.

Ik heb met nul ervaring op de motor in 5 maanden tijd met gemiddeld 1x les per week mijn theorie, ABV, AVD en daarmee mijn rijdbewijs A allen in één keer gehaald. Kennedy komt je waar mogelijk tegemoet in jouw wensen kwa planning en zijn zeer bereid om je op weg te helpen. Lessen zijn niet goedkoop, maar je krijgt waar voor je geld in de vorm van goed en veilig materiaal kleding/motor, een thuishonk in de vorm van een opgeruimd en schoon kantoor met lesruimte en persoonlijke aandacht van het personeel. Kennedy is een populaire rijdschool. Je kan er niet van uit gaan dat je vaker dan 1x per week kan lessen. Als je ver genoeg vooruit lessen in planned is er echter veel mogelijk. Kennedy helpt je op weg, ze zullen faciliteren en je informeren waar mogelijk. Kennedy zal niet het rijdbewijs voor je halen. Vooral bij motorijden zal een groot deel vanuit jezelf moeten komen. Wil je snel en in één keer slagen, dan zul je zelf de nodige uurtjes moeten studeren. Als motorijden voor jou net zo nieuw is als het voor mij was, geef ik graag de volgende adviezen mee: 1. Onderschat niet het motor theorie examen. Als je denkt als een automobilist zul je zakken. 2. Ga op zoek naar videomateriaal over wegligging, rijdtechnieken en het ABV en AVD examen. 3. Geniet van de lessen! Ik wens je heel veel succes met je rijdopleiding en hoop dat je net als ik met veel plezier je rijdbewijs zal halen. Je zit bij Kennedy goed.

Vakmensen die exact weten wat ze doen.

Ondanks het niet al te grote aantal lessen die ik had, heb ik geen slecht woord over Rijschool Kennedy. Prima apparatuur, flexibel in planning en goede leraren. Zeker aan te raden voor motorlessen!

Super leuk

Ik heb een hele leuke periode achter de rug dankzij deze rijschool. Mijn motorrijbewijs heb ik compleet in 1 keer behaald waarin ik top begeleid ben door Natalie en Mick. Twee rij- instructeurs die zeer ervaren zijn, vriendelijk, snel inzicht en overzicht hebben waar een leerling moeite bij heeft en waar ik persoonlijk ook veel mee heb gelachen. Dit maakt de lessen fijn en soepel terwijl zij ook streng beoordelen wat nodig is voor het behalen van de examens. Mijn 1e keer op de snelwegen was spannend maar al zaten er 5 vrachtwagens tussen mij en de instructeur, ze zagen mij overal waardoor ze altijd bij me waren en ik er nooit alleen voor stond. De dames Lidia en Suzanne staan klaar voor je om je te helpen met vragen, inplannen en bieden je iets lekkers aan op dagen dat je hard geoefend hebt. Kort gezegd: top. En..op BMW motoren rijden is nooit verkeerd.

Rijnstraat 90

1079 HM Amsterdam