In alle opzichten goed

Goeie motor instructeurs, relaxed en goed op de details Medewerkers/receptie zeer klantvriendelijk en gezellig.

Goede ervaring, in één keer geslaagd!

In één keer geslaagd (auto) dankzij de zeer goede begeleiding van René! Heb een leuke tijd met hem gehad in de auto, hij leert je alles met veel enthousiasme en kan streng zijn als dat nodig is waardoor je uiteindelijk met zelfvertrouwen het examen in gaat en straks met een veilig gevoel zelfstandig de weg op. Wat de rijschool betreft zijn de dames achter de balie erg vriendelijk, altijd in voor een praatje en zeer behulpzaam bij het plannen van de lessen en examen (zeker tijdens moeilijke omstandigheden ivm Corona!)

In 1 keer geslaagd!

Ik heb mijn rijlessen bij Rene de Gooyer als erg prettig ervaren, veel gelachen en ook gezwoegd. Jaren geleden heb ik eens wat lessen gehad van een ander rijinstructeur wat niet prettig was. Nu wilde ik het weer proberen om toch mijn rijbewijs te kunnen halen. Rene ziet veel dingen en corrigeert je op de 'fouten' die je maakt totdat je het goed hebt kunnen leren en later profijt van hebt. Tegen de tijd dat ik moest afrijden was ik er ook klaar voor en voelde me ook zelfverzekerd om te gaan afrijden. Daarom ook zo fijn dat ik in een keer ben geslaagd!

Ik heb een erg positieve ervaring gehad met Rene als rijleraar

Renee wilt alles tot in de puntjes perfect hebben, hierdoor zat ik erg zelfverzekerd in de auto en voelde het alsof mijn examen meer voor de vorm was dan de opgave die het eigenlijk is. Ik zou Renee aan iedereen aanbevelen omdat ik denk dat hij je kans op in een keer slagen enorm vergroot.

Top leraar en fijne mensen in en rondom de rijschool.

doorgaan hoe moeilijk het ook lijkt

Ondanks dat ik veel lessen heb gehad, werd mij gemotiveerd om verder te gaan en niet te stoppen.

Dit is een rijschool met oog voor de leerling en kwaliteit.

Dit is een rijschool met oog voor de leerling en kwaliteit. Zowel qua leercurve als prijs. Ze zijn eerlijk over het aantal lessen dat je nodig hebt en kloppen geen geld uit je zak. Ze zeggen eerder neem maar minder lessen je kan er altijd bijkopen. Na verschillende rijscholen en rijexamens te hebben gehad bij Kennedy terecht gekomen. Zij hebben er voor gezorgd dat ik mijn rijbewijs heb kunnen halen en veilig aan het verkeer kan deelnemen.

Goede rijschool en aardige mensen.

Ik ben goed voorbereid op het rijexamen door mijn instructeur. De mensen op de rijschool zijn heel behulpzaam en vriendelijk.

Great driving school

Verkeersschool Kennedy is a great driving school. My instructor Bryan was knowledgeable and professional. I passed the exam on my first try, thanks!

Professionele en zeer toegankelijke rijschool

Zojuist in 1x geslaagd voor het motorrijbewijs. Motorrijles gehad van Gino, die absoluut streng voor je kan zijn, maar dat komt tijdens beide praktijkexamens ook zeker van pas. De goed onderhouden BMW lesmotoren zijn makkelijk te berijden en de dames Susanne en Lydia uiterst behulpzaam bij de afspraken en de administratieve afhandeling. Kortom: een absolute aanrader

Super vriendelijke mensen en goede rijlessen!!

Fijne rijschool waar je je echt thuis voelt en vriendelijke mensen. Daarnaast zijn de lessen heel goed en weet de rijinstructeur wat hij doet.

Goede instructeurs, fijne motoren

Vond lessen bij Gino en Nathalie heel fijn. Goede uitleg, vriendelijk, en lekker snel naar t examen

Top!

Rijschool Kennedy is een aangename en vriendelijke rijschool. Wanneer het nodig is zijn ze terecht streng. Personeel is ook erg vriendelijk en de rijinstructeurs erg ervaren.

In twee geweldig gezellige maanden mijn motorrijbewijs in the pocket!

Vol enthousiasme begon ik pak 'm beet twee maanden geleden mijn proefles op de motor. Sindsdien ben ik kind aan huis met het verwelkomende personeel en alle ervaren rijinstructeurs. En dat vertaalde zich dan ook direct naar het motorrijden. Binnen maar liefst 11 lessen het rijbewijs in the pocket en dat heb ik simpelweg te danken aan de goede begeleiding en misschien stiekem ook wel de heerlijke motoren waarop je lest. Dit was dan ook een van de redenen om deze rijschool te kiezen en ik heb er geen seconde aan getwijfeld in de tussentijd. Iedere rit was er weer een om van te genieten. Mijn oprechte dank gaat uit naar Natalie, Suzanne, Lydia en Gino!

hele leuke en gezellige rijschool.

ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij deze rijschool, goed georganiseerd en heel duidelijk wat betreft lessen. ik vind het zeker een aanrader.

Top!

Wat een professionele en fijne rijschool! Goede, heldere instructies en prettige sfeer. Zelfvertrouwen weer helemaal terug gekregen na eerdere vervelende rijleservaringen bij andere rijschool. In 1x bij jullie geslaagd! Dank je wel Chris voor de leerzame lessen en het relativeren en dames van de balie voor de peptalk en goede service.

Een geweldige rijschool!

Wat een zeer vakbekwame, empathische, lieve mensen! En hele goede fijne motoren, goed onderhouden. Ik heb genoten van de lessen en de gezelligheid.

Helemaal top!

Instructeur Jan is super fijn om mee te werken en heeft me zo goed les gegeven. Fijne en open sfeer in de rijschool ook. In 1 x geslaagd! Yes! :)

Een hele leuke ervaring waar je geen spijt van zult krijgen

Mijn situatie was anders dan andere in het begin nam ik het niet serieus en kon ik sommige dagen niet lessen terwijl ik dan wel al een afspraak had staan en nu ben ik net weer 2 maandjes bezig en heb ik me rijbewijs in 1 x gehaald met grote dank aan Jan de chillste en beste rijinstructeur die je kan hebben

Fijne ervaring!

Bij Kennedy kreeg ik uitdagende lessen en vond ik de methode daadkrachtig. Na een moeilijk verloop bij een andere rijschool het hier in één keer gehaald!

Super fijne mensen

Goede rij instructeur’s geven goed les en receptie fijne dames aanrader kennedy verkeersschool

Top! Instructeur was duidelijk en heeft goed oog voor detail!

Aardige mensen en binnen twee lessen rijbewijs gehaald!

Super!

Fijne motorrijlessen gevolgd bij Kennedy! Goed voorbereid, AVB en AVD in één keer geslaagd!

Ik vond het heel fijn

Fijne communicatie: heel vriendelijk en de Jan geeft goede tips! :)

De beste instructeurs van Amsterdam met ook het leukste personeel.

Ik ben geweldig begeleid bij het halen van mijn motorrijbewijs. Nathalie en Gino zijn top instructeurs die je alles leert wat er te leren valt. Zowel voor, tijdens en na de lessen wordt er goed advies gegeven en krijg je continu feedback. Ze zorgen ervoor dat je helemaal klaar bent voor je examen. Ook achter de balie zitten toppers die op alle mogelijke manieren met je meedenken in het plannen van de lessen en de examens. Ik ben blij dat ik voor rijschool Kennedy heb gekozen en raad het dan ook aan iedereen aan.

Rijnstraat 90

1079 HM Amsterdam