Filters

10

Goed!

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Kennedy! Lessen inplannen ging gemakkelijk en iedereen was erg behulpzaam en vriendelijk. Jan was een top instructeur!

 • Aanbevelen? Ja
10

In 1 keer gehaald!

Dankzij Michael heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Ik vond het allemaal mega spannend, maar vanaf dag 1 had Michael door hoe ik werkte (aka méga perfectionistisch) en kon ie me er zo doorheen begeleiden en me er soms uitsnappen als ik te veel op mijn eigen foutjes lette. Zijn woorden gaan me waarschijnlijk nog een lange tijd bijblijven tijdens het rijden. Vooral als ik dan zei: “ik hoop dat ik het examen haal..”, zei Michael: “hopen doen we in de kerk, jij gaat het gewoon doen.”. Vol rust en zelfvertrouwen heb ik het gehaald. Heel dankbaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte motorlessen!

Motorlessen bij Verkeersschool Kennedy (met Gino als instructeur) zijn top! Elke les was een plezier om naar uit te kijken, zeker met de gezellige en goedlachse dames die elke dag achter de balie te vinden zijn. Flexibel in plannen en meedenkend in het uitstippelen van de examens, zeker in de drukke COVID-19 periode, maakt de ervaring top. De instructeur paste zijn karakter aan op de leerling, was altijd in voor een grap en kon me met terechte feedback en een kritische noot zo weer scherp krijgen waar nodig. Zou het iedereen aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

In 1x geslaagd!

Gino heeft me erg goed leren motorrijden. Hij is een leraar met passie voor het vak. Het enige wat hij wil is dat je zo snel mogelijk slaagt zodat je 'lekker kan gaan motorrijden'. Gino is scherp en hij ziet alles... echt alles. Soms wil je de volumeknop graag even wat zachter zetten als je weer wat verkeerd doet en soms is het ook goed dat er geen terugpraat knop op de walkie talkie zit. Maar ik heb een toptijd bij Kennedy gehad. Ik ben Gino dankbaar voor de hoge eisen die hij aan je stelt en voor zijn goede tips (nat is echt niet glad). Ook wil ik Lydia en Judith bedanken voor hun flexibiliteit in de planning en voor de gezelligheid. Ik zal zeker zwaaien als ik binnenkort langsrij!

 • Aanbevelen? Ja
8

Top

Fijn dat dat lesboek gebruikt wordt

 • Aanbevelen? Ja
10

Gino is top! En leuke staff bij de balie :)

Ik ben overgestapt van een andere rijschool voor m'n rijbewijs A verkeersdeelname. Bij Kennedy was de begeleiding 100x beter, de mensen aardig, en was ik na 5 lessen geslaagd (i.p.v. de 15+ lessen die ze proberen aan te smeren bij de andere rijschool). Gino is eerlijk, maar duidelijk en geeft je continu tips (ook buiten wat je goed/slecht doet, meer algemene tips). Hij stopt regelmatig om de afgelopen situaties te bespreken. Kortom, hele fijne rijschool.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fantastische Rijschool!

Kan niets anders zeggen dan dat het een uitermate professionele rijschool is. Positieve werknemers. Chapeau! Gino is een topper, geeft direct commentaar , scherp in wat hij observeert, goede tips en aanwijzigingen. Met Gino aan je zijde sta je al 1-0 voor. Daarnaast is er Lydia voor het organisatorische gedeelte. Die regelt alles tot in de puntjes. Dank dat ik door jullie , ondanks Covid-19, snel mijn rijbewijs heb gehaald!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en fijne sfeer!

Kennedy is een geweldige rijschool. Ik heb motorles gevolgd en al mijn examens in 1 keer gehaald. De sfeer wanneer je binnenkomt is gezellig en gemoedelijk. Lydia is heel erg behulpzaam en helpt jou te plannen zodat het zo goed mogelijk bij jou past. Ik heb les gehad van Gino en hij wist precies waar ik hulp bij nodig had en hoe hij mij ermee moest helpen. Voor iedereen die overweegt hier te rijden, raad ik het zeker aan. Je zal veel leren en plezier hebben tegelijkertijd!

 • Aanbevelen? Ja
8

Hoge kwaliteit rijlessen gegeven door begaan personeel

Deze rijschool doet er alles aan om je te laten slagen en met een zelfverzekerd gevoel de weg op te sturen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Super goede rijschool, pluim voor Gino en Lidia! GESLAAGD!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Was het wel waard!

Vakkundig en oplettend instructeur die snelle terugmeldingen geeft.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk, vrolijk, behulpzaam en effectief!

Judith en Lydia van de back office regelen alles supereffectief voor je: lesschema, aanpassingen op je schema, examen aanvraag, ... en altijd met een lach! Instructeur René heeft oog voor alles en weet precies wat je nodig hebt en waar hij extra aandacht aan moet geven tijdens de les. Met als resultaat: in één keer geslaagd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service, uitstekende begeleiding en bovenal een hele goede sfeer!

Wát een goede rijschool is rijschool Kennedy. Dankzij Lydia en Gino heb ik mijn motorrijbewijs in een recordsnelheid behaald (en in 1 keer!!) Ik kwam vanuit een andere rijschool waar het allemaal maar moeizaam verliep en dit was dan ook de reden dat ik overgestapt ben naar Kennedy. En het is maar goed dat ik dat heb gedaan, want wat een verademing toen Lydia het roer overnam. Lydia krijgt alles voor elkaar en regelt tot in de puntjes een soepel verloop van je rijles traject. Mijn AVD examen kreeg ze op korte termijn gepland en de rest van de lessen werden vlot en met de juiste frequentie ingepland. Kortom, de rijschool heeft alles qua planning en administratie zeer goed op orde! Daarnaast is Lydia een échte gastvrouw die je meteen welkom laat voelen in de rijschool. Dan over naar Gino. Gino is de perfecte instructeur om je klaar te stomen voor je praktijk examens. Hij ziet alles, is kritisch waar nodig en weet goed te vinden waar je verbeterpunten liggen. Het is echt les op maat, waarbij er verschillende themalessen aan bod komen. Gino is een eerlijke leraar: hij zegt waar het op staat, dus je krijgt het echt wel te horen als je iets niet goed doet, maar hij benoemt óók absoluut de dingen die je wél goed doet. Vermoedelijk zal ik zijn stem in mijn toekomstige motorcarrière nog wel een aantal keer in mijn achterhoofd horen, wat naar mijn mening een goed teken is! “Niet vergeten te spiegelen Benthe!!!” Daarnaast neemt Gino echt de tijd voor je, we hebben vaak genoeg na de les nog even koffie gedronken in de rijschool om rustig de les door te spreken en een plan voor de volgende les te maken. Kortom, een top instructeur die ik ten zeerste aanraad!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne lessen gehad en veel vertrouwen gekregen in het rijden.

Een leuke tijd, met veel leerzame lessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

harstikke bedankt

ik heb het erg pittig gehad afgelopen jaar. maar chris bleef in me geloven ben zo blij dat ik het heb gehaald. hartstikke bedank rijschool kennedy

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Een tijdje terug kreeg ik in ene het idee om mijn motorrijbewijs te halen. Na enkele lessen bleek al gauw dat ik geen natuurtalent was, maar door hard te werken, veel aandacht en goede opbouwende kritieken van Gino leerde ik veel. Nu ik geslaagd ben, ben ik Gino, Lydia en Judith dankbaar voor dit mooie resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
8

Top

Enthousiast en gedreven docent

 • Aanbevelen? Ja
10

Een leuke en leerzame ervaring

Een fijne rijschool met leuke gezellige mensen. De lessen met Gino waren vaak leuk, af en toe kan ie streng zijn. Maarja je komt er dan ook om te leren he. Alles is duidelijk en ik heb het motorrijden hier snel onder de knie gekregen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijkheid

Ik vindt de uitleg van Gino heel goed als het niet gaat zoals het moet 1ste de beste plek aan de kant en uitleg. Dus in het algemeen prettig om door Gino les te krijgen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kennedy levert échte motorrijders

Ik vond Kennedy een geweldige rijschool. Niet alleen ben ik erg tevreden over de lessen zelf, maar ook hoe er met mij mee werd gedacht bij het plannen van examens en lessen. Instructeur Gino zou ik omschrijven als streng maar rechtvaardig. Gino neemt zonodig geen genoegen met voldoende, als hij weet dat jij ook een topprestatie neer kan zetten. Kennedy beschikt over een tweetal krachtige en comfortabele BMW GS motoren. Dit zorgt ervoor dat je na je lessen goed om kan gaan met een echt flinke motor. Bovendien maak je behoorlijk de blits als je uiteindelijk bij het CBR langs mag. Kortom, top rijschool. P.S. Laat je niet gek maken door Lydia hoor...

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige rijschool met sterke focus op halen examen

Een prettige rijschool met een sterke focus op het halen van het motorrijexamen door je telkens uit te dagen op de motor. Daarbij krijg je duidelijke instructies en wordt er onomwonden verteld wat er nog verbeterd kan worden en waar je op moet letten. Het inplannen van lessen en examens en de communicatie daarvan is proactief en ontzorgend. Al met al een prettige rijschool met een informele sfeer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Steile leercurve en een soepel verloop.

Er werd goed naar mijn kunnen gehandeld, als het beter kon kon het nou eenma beter. Mijn instructeur had veel passie voor goed motorrijden en liet dat maar al te graag zien. Ook tijdens corona relatief vlot kunnen afrijden door het snel herinroosteren van lessen en exam! Veel mensen zeggen dat hun reisschool goed was, maar deze is gewoon perfect.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend rijschool

Heel fijn rijschool en medewerkers. Mijn rijinstructeur was Bryan Amstelveen ik ben zeer tevreden over hem heel erg behulpzaam en geeft zeer nuttige tips. Deze rijschool is zeker een aanrader. Keep up the good work.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne mensen

Van begin tot eind ben ik goed gehopen zowel tijdens de les als buitenom. En ze beschikken over hele prettige motoren. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie focus op het leren motor rijden

Ik heb mijn lesperiode bij Verkeersschool Kennedy als erg prettig ervaren. Er wordt veel nadruk gelegd op een goede techniek. Daarnaast ligt de focus echt op het leren motor rijden in plaats van het halen van het examen!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd