Filters

10

Door jullie geloof ik dat alles mogelijk is!

Rechtvaardigheid, vriendelijkheid, respect, eerlijkheid en integriteit zijn waarden die jullie sieren als rijschool. Nog nooit mij zo thuis gevoeld ergens, ook buiten de lessen om is de deur altijd open voor een bakje koffie. Top rijschool, ook Gino is een super instructeur. Een rijschool die je niet onnodig lessen laat nemen of je een oor aan zou naaien. Wie goed doet, goed ontmoet! Ga jullie missen maar kom zeker vaak langs voor een bakkie!

 • Aanbevelen? Ja
10

enthousiasme & geduld

De lessen bij Erik waren een zeldzame combinatie van enthousiasme én geduld. Daarbij dacht hij altijd mee. Ik heb me in de auto onwijs fijn gevoeld en ook vanuit de rijschool gesteund gevoeld in praktische zaken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele rijschool

Ik kan iedereen Verkeerschool Kennedy aanbevelen. Rachid is naast een professionele en ervaren rijinsructeur, ook een erg gezellig persoon om samen aan je rijvaardigheid te werken. Hij denkt met je mee, is flexibel en heeft een fijne manier van communiceren. Nogmaals bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Professionele en fijne begeleiding!

Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald bij Erik. Erik weet precies wat hij doet en hoe hij je het beste autorijden kan aanleren. Hij blijft je telkens motiveren en dingen uitleggen totdat je het door hebt! Heel fijn, want nu heb ik hem in 1 keer gehaald!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg behulpzaam en fijne motorrijlessen gehad

Voor het korte traject van A2 naar een A rijbewijs ben ik erg goed geholpen bij rijschool Kennedy. Ik kon snel beginnen met lessen en door geluk met inplannen snel afrijden. Gino is een ervaren bestuurder en geeft passend advies. Ondanks al langer motor te rijden heb ik bij hem weer dingen bijgeleerd en zaken opgehelderd waar nodig. Daarnaast heeft Lydia me enorm geholpen met het inplannen van mijn lessen. Dankjulliewel!

 • Aanbevelen? Ja
9

Altijd vriendelijk en geduldig in de communicatie, duidelijke lessen op basis van eigen ervaringen.

Mijn ervaringen met Kennedy zijn top. Het personeel is altijd vriendelijk en ze informeren je tijdig over alles met betrekking tot je lessen en examens. Het ‘Rijden In Stappen’ plan dat ze aanbieden is eenvoudig en daardoor bouw je logisch je vaardigheden op. Ik was met 35 lessen klaar en en geslaagd. Ik heb 1 en dezelfde rij-instructeur gehad en daar heb ik ook niets dab positieve ervaringen mee gehad. Het was gezellig tijdens de lessen en hij kon uit ervaring tijdens het rijden veel voorbeelden noemen uit examens die ook tijdens mijn examen terugkwamen. Dit maakte het examen voor mij een reeks herkenbare punten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Kon niet wachten tot ik mijn rijbewijs had. Toen ik hem eenmaal had, viel het afscheid bij de mensen bij Kennedy zwaarder dan ik dacht. Naast dat ze uitstekend regelen dat alle zaken in orde zijn tijdens het gehele traject, is iedereen vriendelijk en voel je je echt onderdeel van de school. Ben ontzettend blij dat ik bij Kennedy mijn rijtraject heb gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Verkeersschool Kennedy heb ik ervaren als prettig en professioneel

Hele fijne rijschool die ik zonder twijfel aan kan raden. Ik vond de rijlessen erg goed opgebouwd en er hing altijd een fijne sfeer in de auto, zonder dat ik ooit het gevoel heb gehad dat de focus verslapte. Mijn instructeur (Christian) is altijd 100% met jou bezig en zit niet ondertussen allemaal andere dingen te doen. Het RIS programma vond ik fijn omdat het ervoor zorgt dat je weet waar je aan moet werken en structuur geeft aan de lessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vertrouwd en erg leerzaam!

De verkeersschool denkt graag met je mee om ervoor te zorgen dat je zo snel en veilig mogelijk de weg op kan. Daarnaast zijn de lessen erg duidelijk en van goed niveau. Dank voor de leuke lessen en tot snel!

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik vind dat het heel erg goed werd uitgelegd en dat alles heel duidelijk is.

Ik vind dat het heel erg goede rijschool is omdat ik heel erg veel geleerd heb in een heel korte rijd. Ik vind dat de lessen duidelijk worden aangegeven en dat de instructeur duidelijk is naar mij en ook heel duidelijk uitlegt wat er niet en wel mag. En ook heel duidelijk is in hoe het examen eruit gaat zien en wat ik daarin kan verwachten. Ik heb over het algemeen heel erg tevreden over deze rijschool en ik zou het zeker iemand anders aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Helped me to pass the exam

I came to this school after first failed attempt with a different school, for my motorcycle driver license. My first exam was about to expire and it was very stressful, but they helped me and I passed

 • Would you recommend us? Yes
9

Geweldig

Mijn ervaring met Kennedy heb ik heel fijn ervaren!! Goede service, goede instructeur! Bedankt voor jullie lessen!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg vriendelijke en ervaren rijinstructeurs!

Goed opgezette lessen, goede persoonlijke feedback en duidelijke uitleg. Veel ervaring. Geboren leraren. Ontspannen, gezellig. En soms, daar waar nodig, streng. Erg leerzaam! En ben in 1 keer geslaagd!!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Top rijschool!

Fijne verkeerschool, persoonlijk en professioneel! Ik heb rijles gehad van Erik, die mij goed heeft voorbereid voor het examen en om een bewuste bestuurder te worden. Verder goede en gezellige sfeer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijke en professionele rijschool!

Mijn ervaring was top bij Kennedy. De motorrijlessen van Gino waren duidelijk en nuttig en het contact met Lydia en Ilonka voor het inplannen van de lessen was ook altijd fijn. Ik zou de rijschool aan iedereen aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool. Goede lessen waar je ècht leert motorrijden en altijd gezellig!

Top rijschool! In redelijk korte tijd mijn motorrijbewijs AVB en AVD beiden in 1 keer gehaald. De instructeur Gino is altijd scherp en zorgt dat je veilig en zelfverzekerd de weg op gaat! Op de school is het altijd gezellig met iedereen en ze zijn erg flexibel. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend rijschool die volledig met je meedenkt en voor je klaar staat.

De lieve mensen die hier werken staat altijd voor je klaar. Mijn ervaring was dat ik warm hartig werd ontvangen en altijd wel een leuk gesprek kan maken. Tijd stip planning rijles kon altijd besproken worden. Als je dan examen hebt, werd er hard aan gewerkt om in te plannen, zodat je toch in die week genoeg uren kon maken voordat je op examen ging. Mijn rij instructeur Michael is heel goed in zijn vak. Geeft eerlijke mening en duidelijk uitleg na de les wat er opgelet moet worden of verbeterd kan worden. Dank je wel Michael!! Het afrijden ging lekker en heb mijn examen gehaald!!!! Dank je wel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

In 1x geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijschool, hele leuke en relaxte mensen!

Fijne sfeer, ze staan altijd voor je klaar met plannen of wijzigen van lessen. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk en goede communicatie

Ik raad deze rijschool van harte aan

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en leuke rijlessen

Erik is een hele goede instructeur die alles duidelijk uitlegt en je ook zelf laat nadenken over het autorijden. Na 34 uur lessen voelde ik me goed voorbereid voor het examen en dat lukte ook, dus zeker aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja
10

In een keer geslaagd en wel al 47.

Veel tijd en aandacht voor een (net als alle 40+ beginnende automobilisten) traag lerende rijders.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool

Goede lessen, aardige instructeurs. Top rijschool!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie rijschool die je goed op (de) weg helpt.

Lessen van Erik waren zeer behulpzaam - goed leren rijden / scannen en noem het allemaal maar op. Door Kennedy in 1x geslaagd, dat zegt genoeg!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gino leert je écht rijden

Vanaf het moment dat ik binnen kwam lopen ben ik hier gaan lessen. Hier zijn Lydia, Ilonka en instructeur Gino altijd eerlijk, helder en ook nog eens gezellig. Daardoor weet je waar je aan toe bent qua lessen en is je feedback altijd transparant. Daar kan je wat mee! Gino is een top instructeur en leuk om mee te rijden. Hij is streng waar nodig, maar zal je ook altijd belonen als het goed gaat. Rijschool Kennedy is een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd