Filters

10

Verkeersschool Kennedy is helemaal top

Verkeersschool Kennedy heeft alles op orde. Goede service en een top rijinstructeur. Hier word je goed voorbereid op zelfstandig motorrijden, doordat tijdens de lessen de lat nog hoger wordt gelegd dan voor het AVB en AVD examen vereist is. Er hangt een gezellige sfeer en er valt rustig te praten over je vooruitgang na de rijlessen. Een toprijschool, waardoor ik met veel vertrouwen in 1 keer zowel mijn AVB als AVD gehaald heb.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima rijschool

Twintig jaar geleden heb ik hier mijn autorijbewijs gehaald. Dit jaar mijn motorrijbewijs. Voor beide examens ben ik in een keer geslaagd. De planning doet hier zijn uiterste best voor je. Er zijn twee goede sterke BMW motoren en ze hebben prima kleding voor gebruik. Gino is soms wat streng maar hij leert je echt goed en veilig rijden en daar gaat het uiteindelijk om.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn

Gino is direct in zijn feedback, waardoor je gelijk weet waar je op moet letten.

 • Aanbevelen? Ja
10

In één keer mijn rijbewijs!

Na een vervelende ervaring bij een andere rijschool kwam ik bij Kennedy terecht en kreeg les van Rachid. Wat een verschil, eindelijk kreeg ik écht les. Rachid is streng maar rechtvaardig en kon tijdens de lessen goed zien wat voor een begeleiding er bij mij paste. Als ik iets moeilijk of eng vond coachte Rachid me er doorheen, met als resultaat dat ik mijn rijbewijs in één keer haalde. Ik ben zeer tevreden en raad deze rijschool zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Leerzaam, zorgzaam, streng, meedenkend en meelevend

Door de strenge maar geweldig leerzame lessen van Christian heb ik mijn theorie en praktijk examen voor mijn automaat rijbewijs in 1x behaald! Chris motiveert je, houdt je niveau op peil en houdt je scherp tijdens elke les! We hebben leuke routes gereden en veel ervaring opgedaan door niet alleen maar in het examengebied te rijden. Super bedankt voor alles Chris! Ik wil Lydia ook bedanken voor haar motiverende gesprekjes vooraf de rijlessen. Lydia kan als de beste met jou en je planning meedenken en wilt het beste met je voort! Kortom, deze rijschool is precies wat ik hoopte dat het zou zijn. Ik kijk terug op een hele mooie ervaring bij Kennedy!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig contact

Ik heb onlangs mijn rijbewijs gehaald via Kennedy en dat is te danken aan de rijlessen van René. Hij is het best te omschrijven als streng doch rechtvaardig. Een man met ruime ervaring die erop gericht is om je zo veilig mogelijk door het verkeer te loodsen. Ik ben blij dat ik bij hem mijn rijbewijs heb gehaald en kan hem van harte aanraden. Ook het contact met Kennedy zelf is prima verlopen. Ze zijn goed bereikbaar en altijd bereid om met je mee te denken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg tevreden met de rijopleiding

Kwalitatief goede rijopleiding met prettige mensen. Opbouw van de opleiding was logisch en mijn ontwikkel punten werden altijd duidelijk gecommuniceerd. Al met al erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeker anbevelen!

Ik ben helemaal tevreden met de school. Top kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuke tijd gehad bij rijschool Kennedy!Bedankt!

Met veel plezier les gevolgd bij rijschool Kennedy! De tijd is om gevlogen en beide examens in één keer gehaald. Docent heeft veel rijervaring en hij gaat voor het hoogst haalbare resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goede instructeurs, maar een slechte ervaring gehad met contact met de rijschool

Ik heb helaas te weinig woorden om alles goed uit te leggen. In oktober 2020 ben ik hier begonnen met rijles. Helaas was ik de eerste keer gezakt voor mijn theorie examen. Door corona werd mijn herkansing 6 keer afgelast en heb ik 'm pas in juni 2021 kunnen halen (waarbij ik echt naar veel verschillende locaties in het land heb gekeken). Het beleid van Kennedy is dat je maar een uurtje mag lessen tot je theorie behaald is en dat was eerst niet zo erg, maar omdat mijn herkansing zo lang duurde werd het frustrerend omdat ik merkte dat daardoor mijn vooruitgang stagneerde. Het contact met mijn rijinstructeur verliep soms ook stroef waardoor er vaak achteraan moest om erachter te komen of en waar ik opgehaald werd. Maar fijn, na mijn 20 lessen pakket wou ik stoppen. Met de lange wachttijden bij het CBR, een fulltime werkrooster, en een rijinstructeur die 6 weken op vakantie ging en maar op twee dagen per week kon lessen, ging het niet lukken om op tijd examen te doen voordat ik in september moest verhuizen naar een andere stad voor mijn master (dit is uiteindelijk anders verlopen). De rijschool kon echter de +/- 500 euro examenkosten niet terug betalen. Dit zou in het contract gestaan hebben, maar dit wist ik niet meer aangezien hier nooit een digitale kopie van is gestuurd, het niet expliciet gezegd was en het ondertussen al iets van 8 maanden geleden was. Het contact hierover was onprettig, omdat mij van alles werd verweten terwijl ik juist heel erg mijn best had gedaan om ervoor te zorgen dat ik wel op tijd mijn rijbewijs zou kunnen halen en mijn zorgen hierover had ik meermaals gecommuniceerd. Het is soort van goed gekomen en receptionisten zijn aardig, maar het was een stressvolle en slechte ervaring. Om die 500 euro niet kwijt te zijn moest ik al mijn plannen wijzigen en in september heel veel uren lessen om toch nog mijn examen te kunnen doen. Dit heb ik met een andere instructeur gedaan: Erik. Hij was echt een topper en heb het door hem in 1x gehaald.

 • Aanbevelen? Nee
10

Rijbewijs gehaald bij een goed georganiseerde rijschool

Gisteren eindelijk mijn motorrijbewijs gehaald:)! Instructeur Gino is een zeer ervaren en doorgewinterde motorrijder. Hij leert je niet hoe je een examen moet halen, maar gewoon hoe je veilig motor moet rijden en hoe je daarvan moet genieten. Zeer streng en recht voor z'n raap kan ie wel zijn. Daar moet je wel tegen kunnen, maar hij doet dit wel met de beste intenties en als je bepaalde dingen goed doet krijg je hier ook zeker een compliment voor. En ook niet onbelangrijk, af en toe gooit ie er wat droge humor doorheen. Door receptionisten Judith en Lydia ben ik altijd goed geholpen. Ze zijn flexibel, proberen altijd met je mee te denken en doen hun best om voor jou een zo fijn mogelijk rijlesschema te creëren. Daarnaast waren ze altijd in voor een gezellig praatje. Gino, Judith en Lydia wil ik dan ook heel erg bedanken! Als ik in de buurt ben met de motor zal ik nog eens langskomen:).

 • Aanbevelen? Ja
10

Veel geleerd en leuke tijd gehad met René

Tijdens de rijlessen erg veel geleerd en ook hoe de auto in elkaar zit (met koppelingsplaten etc.). Aan het einde van de rijlessen maakte we altijd nog wat aantekeningen. Dit vond ik handig helemaal als er langere periode tussen de rijlessen zaten. In zijn geheel ben ik zeer tevreden met de rijlessen van René, omdat ik het gevoel heb dat het totaal plaatje klopt van autorijden. Verder hadden we veel leuke gesprekken en was het gezellig samen met René. Hij zou voor sommigen misschien streng overkomen, maar dat is altijd met goeie bedoelingen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne, bekwame omgeving!

Erg fijn, begripvol personeel en bekwame instructeurs. Zou het aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Absoluut top! Meedenken, snel schakelen, en hele fijne begeleiding!

Ik kwam met een apart verzoek bij Kennedy terecht: Binnen 8 weken van niets - geen theorie, geen eerdere rijervaring - naar een volledig rijbewijs B (automaat). Na een goed gesprek over verwachtingen over en weer, het naast elkaar leggen van de agenda's, en het uitstippelen van het gehele traject is er door Verkeersschool Kennedy werkelijk alles aan gedaan om dat voor elkaar te krijgen. Theoriecursus? Check. Theorieexamen? Check. Een dag later de tussentijdse toets? Als jij er vertrouwen in hebt, gaan we dat toch gewoon doen? In 7 weken tijd zijn we in 36 lesuren gegaan van niets, tot een behaald rijbewijs B. De lieve begeleiding van Lidia op het administratie vlak en de goede rijlessen van Christian hebben dit mogelijk gemaakt. Alle vragen mochten worden gesteld, geen verzoek was te veel - ik ken geen betere begeleiding of klantenservice. Dank, dank, dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Meedenkend aardig relaxed zeker een aanrader

Ik heb een goede begeleiding gehad. Goede informatie. Ze zijn meedenkend en er is altijd een oplossing. Streng maar vriendelijk en relaxed. Ik raad het iedereen aan.

 • Aanbevelen? Ja
1

Disappointing try-out lesson

Despite the friendly stuff, I got extremely disappointed by the instructor. It seemed like he had no interest in teaching. Didn’t move his eyes of his phone and kept on messaging someone. Maybe he thought I didn’t notice, because he had his phone between his legs. Ridiculous and unprofessional, especially knowing that it was my first time behind a steering wheel. He lost a client and put a bad name on the Kennedy school.

 • Aanbevelen? Nee
10

Goede rijschool

Ik heb een zeer positieve ervaring met deze rijschool. Goede lessen van Gino, duidelijke tips en fijne sfeer. In 1 x geslaagd voor avb en avd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Had geen betere rijschool kunnen wensen

Personeel is vriendelijk, bij de planning wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met je eigen wensen en de instructeur is heel streng wat de lessen ten goede komt. Heb de AVB, AVD en theorie hierdoor allemaal in 1 keer gehaald

 • Aanbevelen? Ja
10

Constructief leren rijden en in 1 keer geslaagd!

In mijn zoektocht naar een goede rijschool in Amsterdam waar lessen in een automaat auto worden gegeven kwam ik terecht bij Verkeersschool Kennedy. Christian heeft me stapsgewijs, constructief leren rijden in een paar maanden tijd. Het praktijkexamen verliep goed en ik was dan ook in 1 keer geslaagd. Nog een paar dagen wachten op mijn rijbewijs en dan kan ik zelfstandig de weg op! Kan niet wachten! Dank voor een fijne rij-opleiding, ik ga de wekelijkse koffie op de rijschool zeker missen hoor! :-)

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne groep mensen die je echt iets willen leren

Mijn ervaring met Kennedy is enorm positief! Gezien de enorme drukte tijdens Corona is het niet altijd mogelijk om specifieke tijdstippen in te plannen. Echter doen ze enorm hun best om het zo goed mogelijk aan te laten sluiten met je eigen agenda. De rijlessen waren ook erg goed. Ik heb me altijd veilig gevoeld. Gino waakt over je heen als je voor de eerste keren op de snelweg rijdt. Zodra hij aanvoelt dat je het aankan, pusht hij je ook om zelf na te denken en je eigen keuzes te maken. Dit heeft me snel veel zelfvertrouwen op de motor gegeven.

 • Aanbevelen? Ja
8

Enorm goede motor rijles begeleiding

Rijschool Kennedy heeft me enorm goed geholpen met het behalen van mijn rijbewijs. Gino is een zeer kundig instructeur en gezond kritisch! Momenteel is het druk op de rijschool waardoor het inplannen van lessen nogal eens moeilijk kan zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Degelijke inzichtelijke lessen met een toefje gezelligheid

Binnen 3 maanden mijn rijbewijs gehaald dankzij ervaren instructeur Chris , die me klaarstoomde voor het examen en vertrouwen gaf . De zinnen “dr staat een pijl in het licht dóórrijden” en “je moet de basis nóóit vergeten!!” Zijn in mijn geheugen gegrift . Tel daar de adequate en tevens hartelijke Lydia bij op die alles voor je doet om je reis richting examen zo efficiënt mogelijk in te plannen . Zoek je een veilige gedegen rijschool met Amsterdamse gezelligheid , dan zit je hier gebakken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende rijschool

Er hangt een prettige, ongedwongen sfeer bij de rijschool, Lydia en haar collega's zorgen voor uitstekende begeleiding en proberen altijd met je mee te denken qua planning. De communicatie is duidelijk en warm. Op aanraden van Lydia ben ik na een eerste mislukte examenpoging geswitcht van instructeur en ben ik onder begeleiding van Bryan (die ik iedereen ten zeerste aan kan raden!) uiteindelijk geslaagd bij de tweede poging. Kijk niet verder, dit is een van de beste rijscholen in Amsterdam.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fantastisch

Mijn 2 kinderen allebei auto gereden bij Kennedy obv Bryan. Allebei in 1 x geslaagd. Lydia en Bryan hartstikke bedankt voor het mee denken en alles voor elkaar te krijgen ivm topsport van beide jongens.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik zou willen dat mijn familie zo hecht was

Op een plek waar ik geen service verwachtte, namelijk de zoveelste rijschool, werd ik warm onthaald en behandeld als familie. Je wordt onder behandeling genomen door Gino en Lydia. De drillsergeant en de psycholoog vormen een goed team om je door je rijbewijs heen te slepen. Doe geen moeite met het zoeken naar een andere rijschool. Deze moet je hebben. Ik kom binnenkort mijn motor even laten zien.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd