Filters

10

Fantastische ervaring! In één keer geslaagd!

Ik ben zeer tevreden met de begeleiding van Verkeersschool Kennedy en instructeur Bryan Amstelveen. Ik ben in één keer geslaagd, maar voornamelijk goed voorbereid op het zelfstandig rijden ná het examen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, flexibel en kundig!

Het was een lange weg naar mijn motor rijbewijs en ik heb me enorm gesteund gevoeld tijdens het lessen! Gino is een kundige rij instructeur - ik zal zijn stem voor altijd blijven horen in mijn helm denk ik ;-) En de dames die alles organiseren... die zijn helemaal top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool!

Gister in 1x geslaagd voor het praktijkexamen! Ik heb mijn rijlessen bij Michael als zeer prettig ervaren. Hij is makkelijk en relaxt in omgang maar kan ook streng (doch rechtvaardig) zijn wanneer nodig! Voelde me op de rijschool zelf ook altijd zeer op mijn gemak en de communicatie met de dames was echt top: snel, meedenkend, flexibel en gezellig :)! Ik raad Verkeersschool Kennedy dan ook van harte aan iedereen aan!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend ervaring!

Goede begeleiding van intake tot aan afrijden! Zelfs na meerdere jaren rijden op A2 motor veel kunnen bijleren in de lessen richting het getrapt examen A!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne rijschool

4 jaar geleden heb ik hier mijn autorijbewijs gehaald, vorige week mijn motorrijbewijs. Beide keren bevielen erg goed, fijne rijlessen en leuk contact met de medewerkers van de rijschool. Ze doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen, en je kan altijd een leuk praatje met ze maken en met ze lachen. Erg fijn!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer fijne rijschool

Vandaag mijn motorrijbewijs gehaald bij Rijschool Kennedy. Alles is goed geregeld, goede motoren en je wordt erg vriendelijk en snel geholpen. De instructeur weet van aanpakken, als je hier van houdt dan beveel ik ze zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
7

Een school met veel ervaring, dat is meteen hun valkuil

Kennedy is een ervaren rijschool. Ze doen al jarenlang hetzelfde werk. Daardoor vergeten ze mogelijk wel eens dat de rijles trajecten voor hun kandidaten volledig nieuw kunnen zijn. Dat betekent dat dingen die voor hun "vanzelfsprekend" zijn, voor kandidaten volledig onbekend zijn. Hier is aandacht voor benodigd. Wat vond ik goed: *Snelle Communicatie (mailen=meteen bellen) *Goed materiaal (tot einde waar de BMW-motor lang kapot was) *Persoonlijke omstandigheden waardoor ik niet naar de les kon komen hebben ze flexibel opgelost. Suggesties ter verbetering: *Soms overheerst de agenda van de rijschool over die van de kandidaat. Ik snap dat er vanuit beide kanten flexibiliteit getoond moet worden, maar het inplannen van rijlessen zonder overleg met kandidaat vind ik niet netjes. Als er wat van gezegd wordt, wordt er naar de rij-instructeur verwezen. *De rij-instructeur had niet altijd het overzicht over wat we wel en niet hadden geoefend. Daardoor kan het voorkomen dat we bepaalde oefeninfen 3x deden, en andere last-minute voor het examen moesten doen. Dit is best lastig als je veel kandidaten hebt, maar is natuurlijk wel essentieel. *De rijschool zou de kandidaten nog beter kunnen voorbereiden op de examens door beter uit te leggen wat een examen precies inhoud en hoe dat proces verloopt. Zo wist ik pas heel laat dat er een auto achter me aan zou rijden en dat er ook wordt gevraagd naar de technische staat van de motor. Met bovenstaande suggesties ter afweging zou ik jullie aanbevelen. Hartelijk dank voor de begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super rijschool!

Vandaag in één geslaagd voor het praktijkexamen! Ik heb met heel veel plezier gereden bij Michael, die altijd in is voor gezelligheid tijdens de les, maar ook serieus en rechtvaardig kan zijn als het nodig is. De dames achter de balie zijn ook altijd vrolijk en denken graag met je mee tijdens het plannen van lessen en examens. Ik raad rijschool Kennedy en Michael zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super ervaring met de rijschool!

Mijn motorrijbewijs met een grote glimlach op zak! Dat komt echt mede door de lieve mensen die daar werken, een instructeur die altijd gezellig is en ervoor zorgt dat je je 100% zeker voelt op de motor! Hij heeft veel kennis van zaken en weet dat goed over te brengen. Ik ging hierdoor vol zelfvertrouwen het examen in! Daarnaast is het altijd gezellig met de dames van de balie, altijd meedenken, een warm bad als je binnen loopt! Ik ben iig heel erg tevreden en zou de rijschool aan iedereen aanraden ;)

 • Aanbevelen? Ja
9

super goede instructeur

Ik heb een opfriscursus gedaan bij Maikel de hardloper, hij lijkt qua houding op Johan Cruijff, ik heb gister 300 km alleen gereden en mijzelf overwonnen ik ben zo trots en bedank hem en de rijschool ook hiervoor, Vonkgroeten en het Allerbeste Yvonne Verhoeven

 • Aanbevelen? Ja
8

Top rijschool!

Communicatie was perfect en de rijlessen waren echt heel goed!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professionele rijschool in een ontzettend vriendelijke setting.

Ik kan mijn ervaring omschrijven als heel vertrouwd en fijn. Mijn instructeur Gino had enorm veel aandacht voor details iets waar ik zelf erg waarde aan hecht. Je wordt tijdens je les dan ook niet geleerd om een trucje te kunnen bij je examen maar je wordt echt klaargestoomd voor als je straks zelf de weg op gaat. Deze manier van les geeft je niet alleen goed vertrouwen om een examen te kunnen halen maar ook om later op de meest veilige en verantwoorde manier te kunnen gaan genieten van het motor rijden. Daarnaast word er enorm met je meegedacht omtrent het inplannen van je lessen. Lydia heeft me altijd zeer vriendelijke te woord gestaan en was erg flexibel als het gaat om bijvoorbeeld pakketkortingen of het verschuiven van een afspraak. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een hele fijne ervaring heb gehad en raad dit dan ook een ieder aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit en persoonlijke aandacht

Een uitstekende rijschool met focus op de leerling en ruim aandacht voor eigen ontwikkeling. Mede door Rene (instructeur) een zeer prettige tijd mogen hebben in de auto. Met kennis en humor heeft hij ervoor gezorgd dat ik veilig de weg op kan! Dus kortom kies voor kwaliteit en gezelligheid!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top begeleiding gehad !

Super ervaring gehad met het behalen van mijn motor rijbewijs ! Goede instructies goede communicatie over de lessen , super goed geregeld !

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede samenwerking tussen instructeur en leerling

Heel prettig. Daar waar het nodig is altijd de instructeur die je kan helpen en langzaam aan wordt de verantwoordelijkheid steeds meer naar de leerling geschoven. Een goeie werkwijze

 • Aanbevelen? Ja
10

De perfecte omgeving om écht te leren motorrijden met top kwaliteit lessen, materiaal en begeleiding

Bij Kennedy wordt iedereen enorm goed opgevangen en goed begeleid door het team. Het is een fijne, vriendelijke omgeving waar iedereen zich snel thuis zal voelen. De communicatie en expertise van het team zorgt ervoor dat je je volledig kunt focussen op het ontwikkelen van je rijvaardigheid. De lessen met Gino zijn altijd genieten. Hij neemt de tijd voor iedereen en leert je op een effectieve manier écht veilig motorrijden op hoog niveau, en je examens goed voorbereidt en in een keer te halen. Absolute aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent

Service and teacher very professional and friendly

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne professionele rijschool!

Echt met heel veel plezier mijn motorrijlessen gevolgd bij Gino. Altijd goede begeleiding gehad, maar er was ook ruimte voor een grapje tussendoor. Het resultaat: voor allebei mijn examens in 1 keer geslaagd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk, lekker informeel en behulpzaam!

Motorrijbewijs bij Kennedy gehaald via instructeur Gino. Gino zegt waar het op staat, maar op een dusdanige manier dat het blijft hangen! Verder denken ze echt met je mee, zijn ze flexibel en welwillend! Gezellige informele sfeer. Zeker geen "nummer", maar een "naam". Wat mij betreft een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt leren motor rijden

Ik heb bij Kennedy niet geleerd hoe ik mijn examen moet halen, maar echt leren motorrijden. Hierdoor heb ik het vertrouwen gekregen om zelfstandig aan het verkeer deel te gaan nemen. De BMW's rijden heerlijk, heb er zelf net ook een gekocht. Special shout outs naar instructeur Gino voor het geduld en manager Lydia voor de flexibiliteit ;)

 • Aanbevelen? Ja
10

Super rijschool!!

Hele fijne rijschool. Iedereen staat klaar om jou te begeleiden in het leerproces. Niet alleen de instructeur maar ook iedereen van de administratie. Met veel plezier heb ik de afgelopen tijd gereden bij rijschool Kennedy. Ik zou zeker weten iedereen aanraden om hier te gaan rijden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top rijschool

Voor de Corona periode begonnen met lessen. En toen stonden we 2 maanden stil. De rijschool was altijd open en duidelijk in de communicatie en dacht met je mee. Dat meedenken heb ik vooral gemerkt met mijn planningssituatie als er een keer iets niet kon geen probleem er werd naar gekeken. Vandaag mijn rijbewijs mogen halen met relatief weinig lessen. Al met al een top rijschool waar er aandacht voor de leerling is en je echt wat wordt geleerd. 13-10-2020

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik heb prettig en goed les gehad!

Leuke lessen, maar ook serieus als het nodig was. Heel veel geleerd en een leuke instructeur.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische rijschool.

Wat een fantastische rijschool. Heb mijn motorrijbewijs in een keer gehaald, deels door de persoonlijke aanpak en de tomeloze inzet van Lydia en Chino. Wat een warme plek om elke keer aan te komen voor en na de lessen. En wat een professionaliteit in de lessen; hard wanneer het moet en zacht wanneer het kan. Genoeg ruimte voor grapjes, maar ook strak om echt motor te leren rijden en niet alleen je examen te halen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijkheid en enthousiasme staan bovenaan!

Eerlijkheid in de feedback en de progressie die ik maakte. Er was ruimte voor vragen, voor, tijdens en na de lessen. Wanneer je (bijna) klaar bent voor je AVB of AVD wordt dat aangeven of naar toe gewerkt. Het enthousiasme van de instructeur met betrekking tot motorrijden wordt gedurende de lessen compleet op je overgebracht. Daarnaast is het ook nog eens erg gezellig op de rijschool zelf. Overleg over het verplaatsen van je les is altijd mogelijk en er wordt dan ook zeker met je mee gedacht. Ik ben heel blij dat ik mijn AVB en AVD in een keer heb gehaald.. maar de gezelligheid ga ik zeker missen.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd