Toppie!
altijd goede service lekkere koffie deskundig advies
Men staat je altijd vriendelijk te woord en als er bijzonderheden zijn waar een meerprijs aan vastzit word je steeds vooraf geinformeerd.
Topbedrijf!!! Staat altijd voor ons klaar. Laatste tijd helaas wel erg veel, maar ja auto\'s rijden nou eenmaal niet gratis :)
Je word vriendelijk geholpen door het personeel. Ze staan altijd voor je klaar als je problemen met je auto hebt. Wij komen al ruim 10jaar bij dit bedrijf.
Zeer goede en betrouwbare garage.
Uitstekend, kan niet beter
Een zeer positieve ervaring
Alleen maar goede ervaringen. Snelle hulp en bijzondere gastvrijheid.
Vriendelijke mensen. Deskundige medewerkers. Goede service. Wel wat aan de prijs en misschien te zeer toegespitst op preventief onderhoud.Maar alle waar naar zijn geld.
Ik heb twee keer een kleine reparatie hier laten uitvoeren. Zeer vriendelijk geholpen, ook al was het tegen sluitingstijd.
Alles echt helemaal PERFECT!!! De service, vriendelijk, duidelijk; Echt een \"people-bedrijf\". Het enige minpuntje wat ik noemen kan; mijn nieuwe autootje was mooi verpakt maar er zat geen strik om :-)
Zeer netjes en beleefd. Leggen duidelijk uit wat er aan de hand is.
Altijd even prettig
Betrouwbaarheid vind ik belangrijk bij de keuze van een garagebedrijf dat vind ik zeker terug bij autobedrijf van kuilenburg.
Prettig, dienstverlenend bedrijf met kundige vakmensen zowel in de verkoop als in de garage. We laten onze auto hier gerust repareren en onderhouden.
Ik ben al hun klanten sinds 2003. Ik kan vertrouwen. Ik ben rustig blij met hun baan.
Vriendelijkheid, attentheid, persoonlijke benadering, meedenken met de klant vanuit diens situatie, snelle hulp, betrouwbaarheid, Dit zijn de kwaliteiten van Autobedrijf Van Kuilenburg naar mijn ervaring, die nu al 14 jaar lang is.