altijd goed
Ik ben al vele jaren klant van dit deskundige en klantvriendelijke familiebedrijf.
Voor mij is Kuilenburg een prima bedrijf. Ze bieden altijd de beste service, en de medewerkers zijn altijd behulpzaam en sympathiek, staan altijd voor je klaar.
onze ervaringen worden als zeer positief ervaringen. Een bedrijf wat groot is door deskundigheid en service met een persoonlijk tintje!
Service is altijd goed, houden goed rekening met leeftijd auto en kosten. Zeer vriendelijk personeel! Door onafhankelijkheid van dealerschap is klantenbinding voor zowel de klant als het bedrijf goed mogelijk en daar werken ze hard aan.
Prima, vriendelijke medewerkers en zeer deskundig. Goede kwaliteit/prijsverhouding.
Uitstekend.
Betrouwbaar, persoonlijk, sevice gericht, trouw aan de client.
Ik ben zelf zeer tevreden over Van Kuilenburg en zou deze garage aan iedereen aanraden. Naast de snelle & goede service is ook de klantvriendelijkheid een reden om zeker voor deze garage te kiezen.
Altijd vriendelijk, snel en correct! Hartstikke fijn ook dat er een optie is om je auto op te laten halen/te laten terugbrengen.
Ik kom al jarenlang graag bij Garage van Kuilenburg en mijn ervaring is dat ze snel, betrouwbaar en vriendelijk zijn. Het voelt als een betrouwbaar bedrijf. Aardige mensen ook. Kwaliteit ook goed!
Erg vriendelijke mensen, betrouwbaar, eerlijk. Voelt gewoon erg goed!
Zeer positief. Klantgericht. Betrouwbaar.
zeer vriendelijk en ervaren personeel en deskundig advies