dit was mijn eerste ervaring en al bij het plannen van een afspraak een vertrouwd gevoel. Voordat ik thuis was al een bevestiging in de mail. Auto gebracht en niet lang erna gebeld met kleine probleempjes, echter waren zeer snel en vakkundig opgelost. Gaven zelfs enige tips welke ik van harte gebruikte. Al met al een vriendelijke, vrolijke en ook aardige mensen. ps Ik geef nooit een 10.
Goede persoonlijke service.
Prima bedrijf! Altijd goed geholpen!
Ik heb het idee dat ik veel betaal voor onderhoud en apk. Als ik er dan naar informeer, wordt het niet naar alle tevredenheid beantwoord.
Al jaren ben ik een trouwe klant. En zij een trouwe garage
Helemaal goed, vooral de koffie (grapje)
Vriendelijke service van hoog niveau. Wordt echt meegedacht met de klant!
Absoluut een aanrader! Eindelijk een bedrijf die de klanten niet als nummertjes gehandeld!
Gewoon goed. Zelfs nu ik niet meer in buurt woon, blijf ik toch trouw aan deze garage.
Erg prettige, snelle service. Deskundige medewerkers.
Hele goede ervaring, persoonlijk. Blijf terugkomen!
Kom inmiddels al vele jaren bij dit bedrijf voor onderhoud en reparaties van mijn auto\'s. Alles is altijd naar tevredenheid uitgevoerd, ze communiceren duidelijk en tijdig, er wordt meegedacht waar nodig en er is sprake van wederzijds vertrouwen.
Er wordt serieus naar je wensen geluisterd. Dit is erg prettig