correct kan van alles verzinnen gewoon lekker compleet
Prima, fijn en deskundig autobedrijf
Wij zijn hier terecht gekomen door onze zoon Jeroen die hier al een aantal jaren kwam en toen wij in een moeilijke perioden zaten dat wij niet zelf de auto konden brengen naar de garage voor APK keuring en toen thuis opgehaald werd en nog steeds al een aantal jaren dat gebeurd en dat is een goede service
Wij wilden onze Seat laten onderhouden door een Bosch Car Service bedrijf. Wij hebben eerst een APK-keuring gedaan en hebben na deze prettige eerste kennismaking met autobedrijf Van Kuilenburg besloten om het onderhoud van onze auto voortaan bij hen te laten doen.
Zeer goede behandeling. we hebben een teedehands auto gekocht maar we werden behandeld alsof we een nieuwe auto kochten.
Uitermate prettige benadering van de klant. Er wordt erg gelet op details.
Prima contact met de Autobedrijf Van Kuilenburg. Het voelt degelijk aan. Er wordt meegedacht met de klant. Ook in prijs en kwaliteit.