Gewoon top!
Degelijk en grondig bedrijf, heeft binnen enkele dagen de aan mijn auto veroorzaakte schade gerepareerd en nog een paar kleine extra werkzaamheden verricht zonder daarvoor meer te vragen. Daarbij heb ik gratis een leenauto mogen gebruiken.
Over het algemeen goed. Bij de schade die onlangs is gerepareerd is er een nieuwe spiegel geplaatst. Dat vond ik wel jammer. Ik dacht zelf te laat aan een gebruikte. Ik had het fijn gevonden als jullie dat hadden voorgesteld. De auto is al 9 jaar oud, dus nieuwe onderdelen zijn relatief duur. Later hebben jullie voor dezelfde schade de deur vervangen en toen is een gebruikte deur op de kop getikt en erin gezet. Daar was ik heel blij mee!
Heel goed kan bijna niet beter
zeer vriendelijk en correct
Ik heb alleen maar lof voor autobedrijf van Kuilenburg. Uitstekende service, goeie afspraken, zeer attent naar klant toe. Vriendelijk en zerr aardig personeel, altijd bereid te helpen!
Mijn auto is hier nu twee keer geweest voor onderhoud. 1 Keer voor een grote onderhoudsbeurt met veel op te lossen gebreken en onlangs voor een lastig te regelen APK omdat ik in het buitenland was. Ik word steeds weer aangenaam verrast door dit bedrijf! Meedenken, flexibel, vriendelijk en betaalbaar. Daar kunnen een hoop autobedrijven nog iets van leren!
Op zaterdagochtend stond Van Kuilenburg direct klaar om te zorgen dat ik weer op weg kon op een veilige en betrouwbare manier.
Prima bedrijf, laat je niet in de kou staan... Aanrader
Prima bedrijf, deskundig personeel, flexibel en doen wat ze beloven.
uitstekend
Erg goede ervaring met de garage. Je wordt altijd netjes en vriendelijk geholpen en ze houden zich aan de afspraken.
Mijn ervaringen zijn goed Vooral de receptie doet het goed Want dit is het plaatje van het bedrijf