heerlijk om er te komen en natuurlijk ook weer rijdend weg te kunnen gaan.... Hartelijk mensen, die meedenken...s
Top service en alles goed en snel geregeld met een goede communicatie .
Plezierige ervaringen met het bedrijf, klantgericht en bijzonder de haal- en brengservice. Goede en duidelijke telefonische communicatie tijdens de werkzaamheden aan de auto.
Vakmensen die duidelijk zijn in hun communicatie en ook duidelijk over de prijs.
Vriendelijke mensen en goede service.
Goede en duidelijke communicatie, servicegericht. Vakmanschap
Wederom topservice!
Aardige mensen, staan altijd voor je klaar een prima bedrijf
Betrouwbaar, meedenkend, goed advies, eerlijk over kosten. Top!
Meer dan super!
Zeer goed ,netjes behandeld , heel beleeft allemaal , ik raad iedereen deze garage aan ,en ze denken wel mee
Bij dit bedrijf nog immer goede service en vriendelijke en correcte hulp. Zelfs nadat ik na de grote onderhoudsbeurt de volgende dag waarschuwings lampjes zag branden, daarop naar van Kuilenburg ben gereden en dit prettig en vlot is verholpen.
Mijn vraag of op korte termijn mijn accu te vervangen zodat ik weer onderweg kon. Autobedrijf Kuilenburg was (in tegenstelling tot eerder gebelde autobedrijven) direct vol begrip, hulpvaardig en kon echt helpen. Ik waardeer de eerlijke informatie die werd gegeven, het begrip voor mijn \"spoed\" en maar vooral het ontzorgen. Want wie wil er nou meer dan koffie, wifi en \"we lossen het op\".
Heel klantvriendelijk en zeer professioneel.
Duidelijke communicatie en zeer vakkundig. Al 20 jaar een goed gevoel bij dit bedrijf.
Een autobedrijf waar de klant nog centraal staat !
Een bedrijf die er voor de klant is
Auto bij ze gekocht vriendelijke mensen en goede service Een aanrader