Transparant een eerlijk

Met haal en breng service, transparantie in prijs en werkzaamheden en een eerlijk advies ben ik zeer tevreden.

Snel, duidelijk en fair

Prima en snelle service, top

Uitstekende service

Goede uitleg over de reparaties. Houden zich aan de afspraken. Heel erg klantvriendelijk.

Deskundig en uitstekende service

Je auto wordt hier goed en vakkundig gerepareerd, tegen een prima prijs. Wat mij erg bevalt, is de servicegerichtheid: er is uitgebreide communicatie over de reparaties, alles wordt met je doorgenomen en ze zoeken graag met je naar een oplossing. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!

vriendelijke en goede service

Al 25 jaar goede service en en betrouwbare auto

Grondig en zorgvuldig

Deskundig en goed communicatie over de auto

Uistekende eerlijke service!

Wederom uitstekend geholpen door de mannen bij van Kuilenburg. Auto is goed nagekeken, ik heb weer een duidelijk beeld hoe het ervoor staat en ik kan met vertrouwen op pad. Als je zonder gezeur eerlijk geholpen wil worden met je auto en niet onnodig op kosten gejaagd wil worden is dit het adres!

Geweldig.!!!!

prima klantgericht

Ik wens iedereen met een auto een garage van kuilenburg!

Altijd een warm welkom en een deskundig advies. Meedenken net jou als klant! Dat is wat ik bij eerdere garages heb gemist!

Beregoed garagebedrijf

Garagebedrijf van Kuilenburg is voor mij een Topbedrijf. Ik word er altijd uitstekend geholpen en bij problemen wordt er door Wouter van Kuilenburg een oplossing gevonden, die mij zeer aanstaat. Alle lof.

Altijd goede service

Altijd behulpzaam en vertrouw ze volledig met mijn auto

Prima service en fijn personeel

Altijd duidelijke afspraken en altijd plezierig persoonlijk contact!

zeer tevreden

goede service en klant vriendelijk

Prima, snel en vakkundig

Goed!

Ben goed geholpen

Vakkundig, persoonlijke aandacht en uitstekende service

Auto gebracht voor APK en winterbanden wissel, keurig geholpen en de prijzen zijn eerlijk. Een paar dagen later kwam ik (door mijn eigen schuld) stil te staan met een lege accu. Na 20 minuten stonden de monteurs al naast de auto met een startkabel – uitstekende service! Wat ook fijn is; het advies van Michel, als “vertaler” tussen monteurs en klant. Denken goed mee en houden ook oog of een investering zinvol is.

klaar terwijl u wacht, prima koffie.

Goede sfeer, profi vaklui

En lekkere koffie

Vakkundigheid en werkplezier straalt af van alle medewerkers

Voelt je persoonlijk benaderd. Professionele aanpak en communicatie. Doen wat moet gebeuren tegen een faire prijs.

Super service

Ik word altijd heel goed geholpen, ze denken mee vooruit en doen net dat extra stapje waardoor ik altijd blij en vertrouwd de weg weer op ga.

Top garage, super service!

Altijd fijn om bij Wout in de garage te zijn 😎

ik word er altijd uitstekend geholpen

Goede service, klantvriendelijk, goed bereikbaar (ook op lastige momenten) en je krijgt vooraf een prijsopgave die altijd klopt.

Goede indruk van dit bedrijf

Auto gekocht en netjes afgehandeld

Klantvriendelijk en open communicatie.

Duidelijk laten zien wat er aan onderhoud moest gebeuren. Klantvriendelijk, kom er graag terug.

Nigerdreef 349

3564EG Utrecht