Correct autobedrijf

Goede service, vriendelijke medewerkers en je wordt altijd gebeld voor overleg, als er iets aan de auto moet gebeuren.

Prima en goed meegedacht als altijd overigens.

Prima en goed meegedacht als altijd overigens.

vertrouwde omgeving voelt goed

Uiterst vriendelijk en klantgericht! Vakkundig en altijd goed geïnformeerd.

Heldere transparante communicatie.

Snel voor een goede prijs!

Goed geholpen, helder over de kosten, vriendelijk personeel

Bij een Grote Beurt werd na inspectie van het voertuig telefonisch een begroting voorgelegd waarbij enkele opties besproken zijn. Na akkoord werd dit uitgevoerd. Later kwam daar nog een aanbeveling bij, waarvan opnieuw de kosten eerst werden besproken en die na akkoord ook werd uitgevoerd. Ik kon vervolgens mijn auto aan het einde van de middag weer ophalen.

Alles prima.

Zoals altijd, snel en goed geholpen.

Denken altijd mee

Persoonlijk contact goede service

Alles goed geregeld

Op tijd, goed overleg en heldere communicatie.

Fijne garage met duidelijke communicatie

Fijne garage met duidelijke communicatie

Vriendelijk, kundig en vliegensvlug

De bandenwissel liep als een zonnetje.

Snel en vriendelijk

Vanochtend langs geweest voor de winterbanden wissel. Vriendelijke service en sneller klaar dan verwacht. Top!

Vlot geregeld

Gebeld om een nieuwe accu. Reactie: breng de auto maar , we kijken wanneer het lukt. Was een dag later klaar. Ook een paar dingetjes gecheckt en opgelost. Plezierig contact.

Al jaren de plek waar mijn auto zich thuis voelt

Persoonlijke benadering en oplossingen to the point

Ik had een kleine beurt maar gelijk advies ook bandenwissel te doen zodat je niet 2 keer hoeft te komen. Wat ik aan geluid hoorde geanalyseerd en uitleg gekregen. Prettig te horen waar ik op kan letten en dus wanneer ik terug moet komen wanneer het vervangen moet worden

Goede service, vriendelijke mensen, al jaren klant.

Goede service, vriendelijke mensen. Denken met je mee. We zijn al jaren klant.

tevreden

Fantastisch

Het wachten op een bandenwissel bij Van Kuilenburg is altijd weer een gezelligheid.

perfecte service

Auto opgehaald en weer terug gebracht. Vooraf werd ik gebeld i.v.m. werkzaamheden. Hoorde dat de door mij zelf gemaakte appeltaart smaakte, dat is als waardering voor de ophaal service. Tevens ook dank je wel voor het nieuwe sleutel hoesje. (was echt nodig) Vriendelijke groet, Anja van Lieshout

Vakmensen

Vriendelijke mensen, erg duidelijk , wordt altijd op de afgesproken tijd geholpen, ga zo door !

Goed geinformeerd Werd door timo geholpen hij neemt de tijd om dingen uit te leggen luistert ook goed naar je verhaal en belangrijkste komt de afspraken op tijd na.

Heel goed

Snel en keurig werk geleverd, zoals altijd.

Deskundig en vriendelijk

Altijd vriendelijk en zeer deskundig

Al jaren een aanrader!

Ik ben hier al jaren vaste klant en blijf dat ook. Uitstekende service en goede communicatie. Ze denken goed mee en je komt nooit voor verrassingen te staan.

Uitmuntend bedrijf, excellente dienstverlening.

De kwaliteit van de dienstverlening en het uitgevoerde werk is zeer goed. Duidelijke adviezen. De mensen zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. Dit betekent dat Ik al jaren een trouwe klant ben, ook al woon ik in Amersfoort.

Nigerdreef 349

3564EG Utrecht