Geweldige service

Goede communicatie en snelle service

Toppers!

Altijd perfect en laagdrempelig. Oftewel een TOPGARAGE!

Ze komen 100 procent hun afspraak na en meer!!!

Ze komen 100 procent hun afspraak na en meer!!! Ik ga met een veilig gevoel de weg op.

Klantvriendelijk en deskundig.

We komen hier al vele jaren, de service en vriendelijkheid staan voorop en dit geeft je een prettig gevoel.

fijn bedrijf

heb er mijn wielen gebracht om banden te draaien. ze hadden een prachtig nieuw apparaat. de prijs was ook nog eens erg goed.

alles volgens afspraak

kleine beurt met haal en brengservice op afgesproken tijden, prima! na garage-analyse netjes telefonisch geïnformeerd betreffende de noodzakelijk uit te voeren werkzaamheden. Personeel duidelijk, correct en vriendelijk.

Vriendelijk, deskundig, goed advies.

De communicatie was duidelijk, de service was goed en snel, leenfiets was heel fijn

Prettig bedrijf

Ik ben al jaren klant. Mijn niet al te jonge auto wordt zorgvuldig onderhouden en soms optredende problemen worden serieus genomen en naar tevredenheid opgelost.

Deskundig klantvriendelijk en behulpzaam ik kan al jaren rekenen op de prima service.

geweldig

vriendelijk en correct geholpen. Goede service thuis ophalen en terug brengen. Dat is een leuke taart toch wel waard bedankje aan het hele Team. groetjes, Anja van Lieshout

Kwaliteit, servicegericht, eerlijk en vriendelijk

Het is altijd weer fijn om een aankoop te doen bij Autobedrijf Van Kuilenburg. Heerlijk ontzorgt. Auto is netjes afgeleverd, de service en de mensen zijn geweldig!

Zeer goede ervaring !

Mijn ervaring met autobedrijf van Kuilenburg is zeer goed ! Staan direct voor je klaar, altijd een bevredigend antwoord op je vraag, geen wachttijden, zeer vriendelijk medewerkers, altijd een kopje koffie, nemen altijd even contact met je op voordat zij aan de auto gaan sleutelen ! Top ga zo door !!

Goede kostenopgave vooraf, onderhoud netjes en volgens afspraak uitgevoerd. Pure Utrecht promotie.

Correcte benadering.

Ik werd netjes teruggebeld om te vragen of de voorgestelde reparaties uitgevoerd konden worden. Voorstellen vond ik ook reëel. Dit was de eerste keer dat ik hier kwam.

Vakmensen en goede service

Een geweldige garage , vriendelijk personeel en ook nog vakmensen, ga zo door. !

Fijn en goed contact

Contact opgenomen en goede uitleg over de uit te voeren werkzaamheden en kosten.

Zeer klantvriendelijk en vakbekwaam bedrijf

Wat men doet is vakkundig en men wordt zeer klantvriendelijk te woord gestaan. 5 sterren zijn eigenlijk te weinig. De garage is een aanrader

Vriendelijk en deskundig

Zeer klantvriendelijk. Snel en deskundig

Excellent bedrijf, vriendelijke medewerkers

Mijn ervaring is zeer positief. De service is excellent. Alles wordt goed uitgelegd door de medewerkers, die zeer vriendelijk en hulpvaardig zijn. Het uitgevoerde onderhoud is goed. Daarom kom ik al jaren bij dit bedrijf, ook al woon ik niet meer in Utrecht.

Prima eerste ervaring

Op aanraden van een vriend voor het eerst mijn auto (2 jaar oud)voor een onderhoudsbeurt naar Van Kuilenburg gebracht. Een prima ervaring (bedankt Timo). Duidelijk afspraken, goede communicatie etc. Hier kan een merkdealer nog veel van leren. Bedankt en tot de volgende keer.

Top garage

Begeleiding bij aankoop van occasion auto was uitstekend. De auto is snel en perfect afgeleverd. Vakkundig en aardig team!

Top-Garage.

Goede service en zorgvuldig

Altijd fijn en goed bij Kuilenburg

Excellente service, transparantie en deskundigheid

Constante topservice

Laatst heb ik in jullie garage iets meegemaakt wat ik met jullie allemaal wil delen. Maandagmiddag merkte ik in de auto ( skoda yeti die bij jullie in onderhoud is) dat er een oranje lampje oplichtte. Ik kon niet thuisbrengen wat het kon zijn en reed dinsdagochtend maar even langs. Toen ik aan kwam rijden gebaarde een monteur vanuit de werkplaats dat hij eraan kwam. Ik zag dat hij ergens iets pakte en terwijl ik uitstapte zei hij : " Ik zie dat het rechterdimlicht het niet doet, we maken er even een pitsstop van ". Ik was zo perplex dat hij binnen, wat was het, een paar seconden had gezien wat er scheelde en het binnen pakweg 2 minuten maakte, dat ik amper tijd om mijn bewondering voor dit vakmanschap duidelijk te maken. Bij deze doe ik dat hier alsnog. Wat eens service!

Nigerdreef 349

3564EG Utrecht