Jeroen van GBO

Fantastisch jullie hulp a la minute. Hartelijk dank ik kon mijn reis weer direct vervolgen nadat het olieniveau te laag was. Aardige klantenservice ook, krantje en koffie erbij wat wil je nog meer. Groeten Jeroen

Prima!

Dienstverlenend en duidelijk!

Vriendelijke snelle service.

Vriendelijke service! Er werd goed gecommuniceerd mbt plan van actie, prijs en tijd. Replacement fiets stond klaar (ook een auto was een optie). Auto was snel gerepareerd (voor de klus die gedaan moest worden) en rijdt weer prima!

Betrouwbaar

Betrouwbaar, meedenkend, vriendelijk, behulpzaam.

Snelle en goeie service.

Snelle en goeie service. Eerst moest mijn auto snel nieuwe banden vanwege de sneeuw mijn auto kon de volgende dag terecht. Daarna grote beurt werd er netjes overlegd of je alles gedaan wilde hebben.

Als altijd top - vriendelijk, vakkundig en auto rijdt als een zonnetje

Als altijd top - vriendelijk, vakkundig en auto rijdt als een zonnetje

Erg goed werk verricht

Ik erg tevreden goede afspraken kunnen maken ook over prijs wat van tevoren is afgesproken ik kom zeker terug als er wat is met de auto zer vriendelijke personeel

Prettig contact en goede service

Eerste keer onderhoud: Prettig contact, flexible, pro-actief dus goede service.

Top Vakgarage. Zeer aanbevolen

Waar andere garages de storing niet hebben kunnen verhelpen heeft Autobedrijf Van Kuilenburg de reparatie vakkundig en goed uitgevoerd.

Topservice

Heldere communicatie, denken goed mee, alles snel geregeld. En vanwege de sneeuw ook nog breng- en haalservice op afspraak.

Hun gebeld kon gelijk komen

Prima bedrijf snelle reparatie. Is zeker aan te raden.

Professionele goede service

Snel en meedenkend. Erg prettig in de samenwerking

Buitengewoon prettige combinatie communicatie.

Winterbanden wissel wordt ongevraagd aangevuld met vloeistoffen bijvullen.

Snel en klantgericht

Ik word altijd goed en professioneel naar alle tevredenheid geholpen.

Een geweldige goede service

I.v.m. een slechte accu gebeld en kon langskomen terwijl personeel vrij was. Kon om 11.00 terugkomen voor een nieuwe accu. Om 11.30 uur was de auto voorzien van een nieuwe accu. Wat een goede service. Bedankt en een fijne jaarwisseling en een mooi 2026

Fijn geholpen, goede service.

Goede apk service en grote beurt gehad.

Superservice!

Bij Autobedrijf Van Kuilenburg is de communicatie snel en persoonlijk, worden de werkzaamheden van te voren duidelijk afgestemd en is de service top.

goed beter best = UITSTEKEND ! ! ! ! !

goed beter best = UITSTEKEND ! ! ! ! ! nogmaals!

Super bedrijf!

Wij ervaren Autobedrijf Van Kuilenburg als een zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf. Reparaties worden zeer kundig uitgevoerd. Indien gewenst wordt uitgebreid uitleg over de reparatie gegeven. Tarief is concurrerend en transparant! Een aanrader voor iedereen die niet tevreden is over z’n huidige garage!

ik werd goed geholpen

De vragen die ik had bij de onderhoudsbeurt van mijn auto zijn zorgvuldig opgepakt.

snel en goed geholpen

Voor n tussendoor reparatie die hard nodig was goed en snel voor mekaar.

Duidelijk en netjes op de hoogte

Goeie communicatie, werk netjes afgeleverd

Wederom topservice !

Wederom dik tevreden (uiteraard :-) ) Service,klantvriendelijkheid, deskundigheid alles dik in en op orde! Al bijna 30 jaar vaste/trouwens trotse klant bij jullie!

Meedenken en begrijpen wat een klant belangrijk vindt

Ik ben met mijn bijzondere auto (Lexus SC430) al jaren klant van Autobedrijf Van Kuilenburg. De mannen van Van Kuilenburg noemden mijn auto 'mijn kindje' en zo was het ook. Het was dan toch pittig om te horen dat ik mijn auto beter met pensioen kon laten gaan (na ruim 400.000 km op de teller). Maar... Wouter heeft enorm met me meegedacht in wat ik wilde. En zo vonden we in prettige samenwerking dezelfde Lexus SC 430 maar met heel wat minder km's op de teller! We zijn een (gezellige) ochtend samen op pad geweest om de auto te bekijken. En door het deskundige oog van Wouter en zijn uitstekende vaardigheid om vanuit verbinding te onderhandelen, ben ik nu samen met mijn partner de trotse eigenaar van 'ons nieuwe kindje'. Kortom, zoek je iets speciaals en wil je een deskundig oordeel, dan moet je bij Wouter en de mannen van Van Kuilenburg zijn!

Bijzonder kundig en zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijke benadering

Nigerdreef 349