Halen en brengen is altijd goed geregeld

Eerlijk en transparant bedrijf.. uitstekende service en communicatie!

Onlangs mijn auto ingeruild voor een mooie occasion bij Van Kuilenburg. De communicatie verliep vriendelijk en voortvarend. Daarnaast waren zij transparant en meedenkend met betrekking tot het uiteindelijk bij te betalen bedrag. Van Kuilenburg heeft de auto op en top afgeleverd, waarbij alle aspecten van de auto zorgvuldig zijn gecheckt. Ook de uiteindelijke overdracht van de auto was goed geregeld, inclusief een mooi bosje bloemen erbij! Dat zijn toch de kleine extra dingetjes die een fijn bedrijf typeren. Tot nu toe ben ik erg blij zaken gedaan te hebben met dit autobedrijf! Zeker een aanrader!

goede betrouwbare Garage

Ze doen wat ze beloven en maken het niet duurder dan nodig.

Bijzonder klantvriendelijk en professioneel

Super communicatie, snel en actief meedenkend

Hadden een complexe vraag maar is uiterst proffessioneel opgepakt en uitgevoerd. Super tevreden!

Prima service!

Snel vriendelijk en meedenken met de klant om een probleem op te lossen dat is mijn ervaring met het bedrijf.

niet aan alle apk eisen voldaan waarvan reparatie is verricht die niet past.

geen

Super garage

Kom hier al jaren, en altijd klantvriendelijk en kundig ! Heb inmiddels al verschillende vrienden als klant ingebracht, ook zij zijn heel positief.

Heel tevreden

Tevreden

Top service en oprechte klantvriendelijkheid

Auto gebracht voor onderhoud en uitvoeren van diverse metingen ivm vermoedelijke lekstroom. Alle onzekerheid is weggenomen en de auto is keurig gewassen en uitgezogen afgeleverd. Daarom Top!

Prima ervaring

Doen wat ze zeggen!

Uitstekende service

Snel geholpen, goede service en altijd plezierig contact!

Prima garagebedrijf

Kom al jaren bij Autobedrijf van Kuilenburg. Dit altijd tot volle tevredenheid. Klantgericht, deskundig, oplossingsgericht. Vriendelijke eigenaar en medewerkers.

prima service

mijn bus gebracht voor de apk en service beurt en het carterbak te laten verwisselen plus nog wat andere dingen prijs opgave gehad en de zelfde dag was alles weer prima in orde ook de prijs afspraak klopte ben weer zeer tevreden bedankt jongens volgend jaar de distributie ketting vervangen altijd makkelijk als je dat van te voren weet Prima service ga zo door

Prima!

Private lease auto gebracht voor onderhoud. Uiterst vriendelijk personeel en als kers op de taart een brandschone auto weer opgehaald. Klasse!

Zeer goed !

Netjes, correcte prijs en snel

Topservice!

Ik breng mijn auto al vele jaren naar Autobedrijf van Kuilenburg voor onderhoud en APK, ook dit jaar weer. De ontvangst is altijd erg vriendelijk. Fijn dat ik gratis een fiets kan lenen om terug naar huis te fietsen. De communicatie was zoals altijd erg duidelijk. Ze checken eerst wat er allemaal moet gebeuren en bellen om te overleggen over grotere reparaties. Erg prettig dat ik weet waar ik aan toe ben. Mijn auto kreeg ik glimmend en schoon weer terug, zowel van binnen als buiten, top! En hij rijdt weer als een zonnetje.

Deskundige, klantvriendelijke garage die goed inzicht geeft in wat er met je auto gebeurt.

Hebben de reparatie goed voltooid

Daarnaast ook nog wat krasjes met lakkwast weggehaald op eigen initiatief. Ook strakke planning en duidelijke communicatie. Top service!

Van Kuilenberg levert goede service en is heel klantgericht.

Bij Van Kuilenburg staan ze altijd voor je klaar en is de service top ongeacht wie je helpt. Afspraken komen vlot tot stand en over kosten wordt vooraf helder gecommuniceerd zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Goed, snel en flexibel

Erg prettig

De mannen van van Kuilenburg zijn gastvrij, denken mee, zijn behulpzaam en benaderbaar. Heel prettig!

Vriendelijk, denken goed mee, flexibel, vakkundig

Ik word altijd erg fijn geholpen: niet alleen met de juiste vakkennis maar ook altijd heel vrolijk en vriendelijk. Volgens mij kennen ze alle klanten persoonlijk! Je krijgt een eerlijk advies dat past binnen je budget. En niet onbelangrijk: ze hebben lekkere koffie :-)

Zeer goede dienstverlening

Het jaarlijkse onderhoud met noodzakelijke reparaties is op een goede en verantwoorde wijze uitgevoerd. De communicatie vooraf over de uit te voeren werkzaamheden is was fijn en duidelijk. Daarbij zijn de medewerkers informatief en vriendelijk. Kortom de waardering is zeer terecht!

Top service!

Vervelende alarmpiep van de gordels op de achterbank was snel verholpen, mochten gewoon even langskomen en werden meteen goed en snel geholpen. Top!

Nigerdreef 349

3564EG Utrecht