Laden reviews...
243 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen heldere communicatie, betrouwbare service en de vriendelijke, toegewijde aanpak van het team. Er wordt vaak gesproken over transparantie bij kosten en planning, en over vakmanschap dat vertrouwen geeft. De garage komt consequent professioneel en klantgericht over.
Ik zou dit bedrijf met meer dan 5 sterren beoordelen als dat mogelijk was. Jaren lang vaste klant en jaren lang genoten van sublieme service en klantvriendelijkheid. Ik wens het bedrijf veel succes op hun nieuwe locatie!
28 August 2026
John
Utrecht
Een garagebedrijf met klasse en kennis. Vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar.
SBP dienstverlening
Montfoort
Kom er al jaren en al jaren goed en vriendelijk behandeld echt een aanrader voor mensen die een vakkundige garage zoeken
Ellis en Ruud de Graaf
Vianen
Fijne zaak, eerlijke en behulpzame mensen.
Guillaume
UTRECHT
De auto wordt goed onderhouden. Soms zijn er overleg punten, daar staan ze ook voor open. Wel bijzonder dat er nog van dit soort garages zijn.
25 August 2026
Co
Utrecht
Van Kuilenburg onderscheid zich van andere garages door de combinatie van een bovengemiddelde klantvriendelijkheid en professionaliteit.
24 August 2026
Paul
Soest
Als vaste klant kom ik jaarlijks langs. Dit jaar kwamen een aantal (enigszins voorspelbare) zaken tegelijk waardoor er ineens een vrij hoge factuur kwam. Misschien iets meer advisering voor de voorspelbare zaken in welk jaar dat uitgevoerd moet worden om de kosten enigszins te verdelen over de jaren.
Eugene
Utrecht
prima sevices ben zeer tevreden
ELBERT Ernsten
Urtrecht 3554az
Netjes, duidelijke afspraken en geen verrassingen op de nota
Klaas Ouwehand
Wijk bij Duurstede
Kom al jaren bij Autobedrijf Van Kuilenburg. Altijd tot volle tevredenheid. Hiervoor heb ik diverse autobedrijven bezocht, maar die waren duidelijk minder. Wordt bij Autobedrijf Van Kuilenburg altijd vriendelijk en correct behandeld en de facturen vallen meestal mee. Een aanrader.
19 August 2026
Bert
Utrecht
We've taken our car to Van Kuilenburg for years. It's really nice to have a garage you feel you can trust (from financial integrity to workmanship).
12 August 2026
Jessica
Utrecht
Top service snel geregeld Kan snel terecht als er iets is Klant vriendelijk
11 August 2026
Selcuk Ali Elcim
Utrecht
Fijne communicatie en snel weer gereed!
11 August 2026
Nadine
Utrecht
Altijd heel transparant en helder over reparaties en onderhoud.
8 August 2026
Godfried
Utrecht
Topservice en eerlijke garage! Wat een fijne en betrouwbare garage! Ik kwam hier binnen met een koppelingsprobleem. Waar van tevoren werd gedacht dat mogelijk het hele systeem vervangen moest worden, bleken na grondig onderzoek alleen de hoofd- en hulpcilinder defect. Ze handelen ontzettend eerlijk, voeren niet onnodig dure reparaties uit en testen de auto uitgebreid. De uiteindelijke rekening viel daardoor veel lager uit dan verwacht. Heel erg bedankt voor de fantastische service en eerlijkheid, ik kom hier zeker terug!
7 August 2026
Bouzian
Aissati
Ontzettend behulpzaam , vriendelijk ! Doen alle mogelijke dingen om de klant tevreden te stellen Staan altijd voor je klaar ! Zeer tevreden !
7 August 2026
Mia
Prettig, klantgericht
1 August 2026
Gerwin
Utrecht
Vlotte analyse en reparatie. Extra service (halen, brengen) was mogelijk.
30 July 2026
Theo
Bilthoven
Altijd een eerlijke en vriendelijke service.
28 July 2026
KJ
Utrecht
Goede communicatie zodat je weet waar je aan toe bent. En gewoonweg goed geholpen.
28 July 2026
Johan
Utrecht
Zeer goede en snelle service, erg vriendelijk personeel. Kom er al geruime tijd, altijd tevreden. Ik ontving mijn auto schoon gewassen en uitgezogen weer terug. Kortom: heel tevreden.
27 July 2026
Shirley Vetkamp
Leersum
Al 20 jaar, misschien al langer, vaste klant; altijd fair en uitstekend geholpen.
27 July 2026
paul
utrecht
Ik ben uitstekend geholpen.
24 July 2026
Fred
Utrecht
Alles verloopt zeer soepel.
24 July 2026
Mouad