Goed bedrijf om je motorrijbewijs te halen. Kundige instructeurs!! Sander, Simone en Peter bedankt!! Het was een leuke tijd.
MEGA SUPER RIJSCHOOL !!!!!! Weten waar ze over praten, wat ze doen, en hoe ze mensen moeten opleiden !!
professionele opleiding. de openbare weg is geen speelplaats en met gedegen opleiding om gemotoriseerd aan het verkeer deel te kunnen nemen moet dit goed overgebracht worden naar de nieuwe bestuurders. de manier waarop ik het ervaren heb, is dat Jean Berkmans mij zo vaak en duidelijk iets heeft gezegd, dat dit jaren zal duren voordat dit uit mijn geheugen is (of misschien wel nooit) Gelukkig heb ik mijn E rijbewijs dan ook in 1x gehaald en ben daar zeer blij mee mede door toedoen van jullie instructeur. Bedankt!
Snelle en correcte afhandeling van alle zaken die met de opleiding te maken hebben.
In de zomervakantie begon ik op 45 jarige leeftijd op het oefenterrein. Simone gaf me het zelfvertrouwen dat ook vrouwen op latere leeftijd nog prima in staat zijn om hun (snelle) droom te laten uitkomen. Sander had het geduld om de bochten en de achtjes eindeloos te oefenen. Met als gevolg dat de langzame slalom en de achtjes ook zonder bibberen haalbaar waren. Daarna de theorie gehaald (gewoon goed leren en veel oefenexamens maken) en in september de weg op met Peter en Simone. Beiden zijn uitstekend als instructeur. Het is ook zeker aan te raden om met beiden lessen te laten inplannen omdat ieder hun eigen aandachtspunten heeft. En dat werkt op details aanvullend. Ik heb mijn examen op mijn tempo voorbereid en Peter en Simone hebben dit zeer goed begeleid. Met zelfvertrouwen en het besef dat ik op een veilige manier kan gaan genieten van het rijden op een motor bedank ik het gehele team van Osseforth. Ook nog mijn complimenten aan Celina die de planningen maakt. Zij hield altijd rekening met mijn werktijden en voor vragen mbt planning en rekeningen kon je altijd bij haar terecht. Kortom: een topteam.
ik heb zeer goede ervaringen met de rijschool . had nog nooit op een moter gereden en heb van twee toppers ( simone & peter ) les gehad . ze hebben me het zeer goed geleerd en ben dan ook in een relatief korte tijd geslaagd . als ik mijn man overgehaald krijgt komt hij zeker ook bij jullie lessen . bedankt voor alles betje ter-linde .
Net met zij afspraken heb goed ervaringen mee
Ik heb een goede ervaring gehad, als er iets was probeerde ze zogoed mogelijk een oplossing tevinden. Ook proberen ze zogoed mogelijk met de wensen van de klant te houden.
Zeer goede ervaring. Alles goed geregeld.
Goeie, professionele rijschool die mij prima heeft voorbereid op mijn BE examen. In een keer gehaald, zeker ook door de degelijke lessen en goeie tips. Ook de website en de betalingen gaan gemakkelijk en snel via iDeal. Dankzij de aanbieding via Social Deal ook nog voor een voordelige prijs de rijlessen en het examen kunnen doen! Aanrader!
Goede ervaringen
Ik liep al jaren met de wens om BE te halen. Bij een actieweek besloot ik een intest te plannen. Na de intest kon ik ook al snel op examen. Het advies om drie lessen extra te nemen was voor zeker geen overbodigheid. Vandaag heb ik dan ook het rijbewijs BE gehaald. Met dank aan Jean, de instructeur.
Business Park Stein 165 keuzenummer 2 bellen
6181 MA Elsloo