Leuke en leerzame lessen

Ik heb mijn lessen altijd als prettig ervaren door de deskundigheid van de instructeurs. Bedankt Alfred, René, Miro, Sander, Jean en Viona voor jullie goede begeleiding en gezelligheid tijdens mijn motorrijlessen!!

• Wie is / was je instructeur? Rene de Weijer

Neemt de tijd voor goede instructies, zeer deskundig.

Alfred is zeer deskundig, een hele goede en geduldige instructeur. Neemt de tijd voor je. Al met al zeer te vreden over de rijschool.

• Deelgenomen rijopleiding: Bromfiets
  • Wie is / was je instructeur? N.v.t.

Zeer prettig, respectvol en fijn

De instructeur was heel vriendelijk en fijn om mee te communiceren. Heel aardig en nettjes met handelen van een eventuele ingreep.

• Deelgenomen rijopleiding: Auto
  • Wie is / was je instructeur? Leon de Louw

Super rijschool! Echt top bedrijf

Hoii, heb hele fijne rijlessen gehad bij clemens. Je word top voorbereid op exame. Dankjewel!

• Wie is / was je instructeur? Clements Dongen

Perfect!

Duidelijke aanwijzingen en commentaar waar je wat mee kan. AVB is op het terrein waar je op oefent en geeft heel veel rust. Super les gehad van Alfred voor het AVD en in een keer geslaagd! Dikke 10

Prima ervaring

In 1 keer geslaagd voor scooterrijbewijs

• Lesvoertuig
  • Flexibiliteit lestijden N.v.t.
  • Deelgenomen rijopleiding: Bromfiets
  • Wie is / was je instructeur? Sander Hartman

Super rijschool

Vandaag ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn A rijbewijs met name dankzij Luc, Mark en Joep. Jullie zijn stuk voor stuk toppers. Bedankt voor de leuke , leerzame en gezellige lessen !! Ik kwam zelf vanuit Roermond om hier te lessen en heb geen moment spijt gehad van mijn keuze. Nogmaals bedankt !

• Wie is / was je instructeur? N.v.t.

Super gezellige rijlessen gehad van een super instructeur

• Wie is / was je instructeur? Roger Brouns

Uitstekend contact met alle collega’s van planning tot de instructreurs.

Goed contact met alle collega’s van Osseforth, van planning tot en met de instructeurs. Allen prettig in de omgang, realistische planningen en trainingen. Met uiteraard een positief resultaat tot gevolg.

Super fijne rij-instructeurs

Osseforth was voor mij een hele fijne Rijschool. Planning wordt fijn in overleg gemaakt. De rijlessen worden op een hele fijne manier gegeven. Als iets niet lukte dan begeleide ze me dat het uiteindelijk wel lukte. Ze haalde onzekerheid weg. Lessen worden met veel positieve energie gegeven. En ging altijd met een goed gevoel weg. Dankjewel, Viola, Marc, Joep. Voor jullie leuke, gezellige en leerzame lessen.

• Wie is / was je instructeur? N.v.t.

Mijn ervaring in een zin? Dat gaat niet.

Vandaag op 63 jarige leeftijd mijn motorrijbewijs gehaald. Het avb en avd beide direct de eerste keer gehaald. Het heeft mij persoonlijk wel wat inspanning gekost, zal wel de leeftijd zijn, maar dankzij de geweldig leuke en gedreven instructeurs was het achteraf appeltje-eitje. Wat is het toch een geweldig leuke club! Ik zal jullie missen. Miro, René en Alfred, hartelijke dank toppers!

• Wie is / was je instructeur? Rene de Weijer

In een woord …perfect in les geven en klantvriendelijkheid

Vandaag geslaagd met z’n tweeën voor het C1 rijbewijs.Dit is ons gelukt door de professionele begeleiding van Rob en Jos. Heren bedankt voor jullie vakkundigheid en klantvriendelijkheid. Hen en Marianne Pluymakers

• Wie is / was je instructeur? Rob Hinzen

Heel goed

Het contact met de planner was heel prettig, het is meedenkend en realistisch. Daarnaast heerst er een goede sfeer tijdens en in de lessen. De instructeurs/instructrices zijn gezellig en vakbekwaam. Het lesvoertuig was netjes in orde, zo niet dan gaf ik dit aan en werkt dit snel opgelost. (Ktm 125 Duke, handvatverwarming deed het niet, de volgende les was dit opgelost)

Zeer ervaren rijschool!

Graag beveel ik osseforth aan voor motor rijlessen. Mijn ervaringen met Alfred en Rene voor mijn motor opleiding was super!! Zeer vertrouwelijke instructeurs die je persoonlijk advies geven na elke les. En ze hebben allebei veel motorrij ervaringen in de praktijk! Ik heb door hun alles in 1x gehaald!

Heel goed

• Wie is / was je instructeur? Joyce Dicks

Geduld en veel positiviteit

Er was ongelooflijk veel rust in de lesauto. Ik had het gevoel dat ik mezelf kon zijn en met veel geduld het rijden onder de knie kon krijgen. Hierdoor heb ik ook altijd plezier in het rijden gehad en heb ik het nooit als stressvol ervaren.

• Wie is / was je instructeur? Arno Rutten

In een woord geweldig!

Locatie : Maastricht Vanaf de proefles voelde ik mij heel erg op mijn gemak door mijn rijinstructeur. Zij wist mij volledig te motiveren! Alle lessen die ik heb gehad heb ik ook van genoten, wij hadden het altijd heel erg leuk en daar zorgde ze ook echt voor. Mijn rijsinstructeur was zo erg betrokken bij haar leerlingen, zo erg dat ik zelfs op een zondagavond terwijl ze vrij had een appje kreeg met lessen die ze voor me had ingepland. Door haar ben ik meteen geslaagd, en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor! Wat een absolute topper, en wat een super fijne ervaring dat ik op deze manier mijn rijbewijs heb kunnen halen. Bedankt!! Ik mis de rijlessen nu al!

• Wie is / was je instructeur? Jozien Bruynen

Lessen ok, administratie/communicatie/planning kan echt beter

Inmiddels al 3 instructeurs plus een invaller gehad. Nu kan niemand iets aan ziekte doen maar er mag wel pro-actiever op gereageerd worden: - lessen die niet doorgepland worden --> diverse telefoontjes moeten plegen - lessen die tijdig afgezegd worden die toch in rekening gebracht worden (daarbij was die les al zonder overleg gepland) --> na telefoontje wel gecorrigeerd - ofwel wordt gevraagd naar mogelijke tijden en wordt er alsnog gepland op tijden die als afwezig gemeld werden. --> en maar weer bellen - tussentijdse toets door ziekte weer bij een andere instructeur die dan ook nog een andere auto meeneemt. Daar zou meer rekening met klant gehouden kunnen worden. De extra spanning van een onbekende auto hoeft daar niet bij. - instructeur laat weten dat tussentijdse toets en ook examen gepland kan worden. Echter kantoor plant alleen tussentijds en de rest moet maar weer met instructeur opgenomen worden, "want we weten niet of dat nu al kan". En ook na tussentijdse toets gebeld met administratie maar kunnen zij niets plannen en moet dit weer via de instructeur (die dus ziek was en er dus ook nog geen les gepland staat) inmiddels dus weer 2 weken verder en nog geen idee wanneer examen aangevraagd gaat worden (los van de wachttijd bij CBR)

• Wie is / was je instructeur? Ivo Schrage

Goede lessen, goede sfeer

BE, C ,CE(incl code95) hier behaald Goede lessen net materiaal en fijne instructeurs.(gelukkig met genoeg geduld ook) Persoonlijke en informele comunicatie met kantoor.

• Wie is / was je instructeur? Jos Stijfs

Geweldige rijschool met hele fijne instructeurs

De titel zegt het al, ik kan Osseforth (Elsloo) van harte aanraden voor iedereen. De leerzame en gezellige AVB lessen van Luc zorgden elke keer voor een lach op mijn gezicht. Het was niet altijd even makkelijk maar het enthousiasme en de aanmoedigingen van Luc werken enorm aanstekelijk zodat ik zelfs wanneer het even niet lukte met een prettig gevoel naar huis ging. Luc heeft overduidelijk een hart en passie voor motorrijden, hij geniet ervan dit over te brengen naar nieuwe motorrijders en is oprecht blij wanneer iets na een paar keer proberen lukt. Daarbij heeft hij ook nog eens engelengeduld en dat was soms ook wel nodig! Na een aantal weken had ik mijn theorie en AVB in de pocket en begonnen de AVD lessen. Ik maakte kennis met Joep en begon aan mijn avontuur op de weg. Joep is ook ontzettend vriendelijk, duidelijk in wat er moet gebeuren en enthousiast in de omgang. Stap voor stap werden mij de fijne kneepjes van het kijken en de positie op de weg aangeleerd. Ik heb in de 7 AVD lessen erg veel geleerd en de laatste paar lessen richting examen voelden door de fijne ondersteuning meer als touren dan lessen. Dit zorgde voor bijna geen zenuwen tijdens mijn examen en de laatste paar tips hebben mij erg geholpen. Bedankt Luc en Joep voor de fijne samenwerking, al jullie tips en jullie ondersteuning. Jullie zijn echt toppers!

• Wie is / was je instructeur? N.v.t.

Voor mij was het vanaf het begin tot het einde een zeer positieve ervaring.

Iedereen bij dit team waar ik les van heb gehad kan ik alleen maar lovend over zijn. Dankjewel: Viola, Marc, Luc en Joep.

Heel positief

Niks op aan te merken. Hele fijne instructeurs (Joep & Viona) met goede uitleg. Je begeeft je in een prettige omgeving met hele leuke mensen. Wanneer er iets was kon je contact opnemen en werd er altijd naar een oplossing gezocht. Zeker een aanrader aan andere personen!!

Prettige lessen

Nadat ik 1x gezakt was voor BE terecht gekomen bij Ton en echt een top cursus gehad. Geen slap gepraat, duidelijk en fijne praktische tips voor het ontwikkelen van een beter inzicht. Erg tevreden. Bij het plannen werden de eerste keer wel een paar kleine snelheidsfouten gemaakt zoals de verkeerde naam in mails.

• Deelgenomen rijopleiding: Aanhanger
  • Wie is / was je instructeur? Ton v.d Worp

Toppers!

Hele leerzame en leuke lessen gehad van Marc, Joep en Viona. Ze nemen de tijd voor je en leggen alles goed uit. Ook als je wat extra aandacht nodig hebt, is dit nooit teveel gevraagd. Al met al een hele prettige ervaring. Voor zowel het AVB als het AVD de eerste keer geslaagd dankzij deze toppers. Dank jullie wel!

• Wie is / was je instructeur? Marc Tholen

Deskundige leraren

Fijne lessen gehad van goede leraren. Vooral René en Alfred zijn erg deskundig en weten hoe rijles gegeven moet worden.

Business Park Stein 165 keuzenummer 2 bellen

6181 MA Elsloo