top bedrijf , super personeel, super service,. Osseforth is een verrijking voor ons Limburgs land
Hoi Pieter Willem! Wat een mooie positieve review! Heel leuk om te lezen! We wensen je veel plezier met je behaalde rijbewijs. Groetjes, Team Osseforth
Mijn ervaring is dat de cursist zeer goed begeleid wordt, en centraal staat. Dit houdt in, vanaf de eerste stap voor het opvragen van informatie, tot aan het behalen van je rijbewijs. Ik heb het als zeer prettig ervaren. De communicatie is echt super, en alles is duidelijk en netjes aangegeven qua planning en examens. Je weet als cursist waar je aan toe bent. De lessen zelf, zowel theorie als praktijk heb ik als zeer prettig ervaren. Al met al een zeer goede begeleiding. Dat begint al bij de dames van de administratie, tot aan het einde met je rij-instructeur met als resultaat het behalen van mijn rijbewijs C. Echt Top!!!!
Hoi Dré, wat een super review! Leuk om te lezen dat je je opleiding bij ons zo positief hebt ervaren! Dat horen we natuurlijk graag. We wensen je daarbij heel veel plezier met je C rijbewijs. Groetjes, Team Osseforth
Super goede en leuke lessen
Hoi Gwenny! Bedankt voor je mooie en positieve review, leuk om te lezen! We wensen je veel plezier en veilige kilometers met je auto rijbewijs! Groetjes, Team Osseforth
Mijn rijlessen bij Osseforth heb ik als zeer prettig ervaren. De flexibiliteit in lestijden en deskundigheid deden het voor mij. Ik ben vooral ook te spreken over de communicatie. Hierbij doel ik op het online inzien van mijn voortgang, tips en advies en de betalingen. In één keer geslaagd!
Hoi Frank, leuk om te lezen dat je je rijopleiding bij ons zo positief ervaren hebt! Heel veel plezier met je autorijbewijs ;-) Groetjes, Team Osseforth
Goed georganiseerd, professioneel en vakkundig.
Hoi Tim, bedankt voor het achterlaten van je mooie review! We wensen je veel plezier met je BE rijbewijs. Groetjes, Team Osseforth
Heb je rijlessen bij deze rijschool als zeer positief ervaren.
Bedankt voor het achterlaten van je review! We wensen je veel plezier en veilige kilometers met je motorrijbewijs!
Mijn ervaring was heel prettig. Iedereen was zeer vriendelijk.
Hoi Brent, bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je bromfietsrijbewijs! Groetjes, Team Osseforth
Hoi Romy, bedankt voor het achterlaten van je mooie en kritische review! Mocht je nog op- en/of aanmerkingen hebben, mag je altijd een mailtje sturen naar [email protected]. In ieder geval veel plezier met je vrachtwagenrijbewijs! Groetjes, Team Osseforth
goede ervaring, niet kleinzierig als het gaat voor een paar extra lesuurtjes, omdat dat ene puntje nog net niet lekker loopt.
Hoi Vicka, bedankt voor je leuke review! Veel plezier met je bromfietsrijbewijs! Groetjes, Team Osseforth
Het was lagge en de beste motor rijschool
Bedankt voor je super review! We wensen je veel plezier met je motorrijbewijs!
Goede opleiding door een ervaren team. Ik heb zelf les gehad van Peter, laurant, simone en op de weg van Andre schulpen. Alle opleiders zijn motiverend en zeer ervaren. Kan alleen maar lovend zijn.
Hoi Jan, wat een mooie reactie! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze opleiding en instructeurs. Veel plezier met je motorrijbewijs! Groetjes, Team Osseforth
Bedankt voor het achterlaten van je review! Als je nog op- en/of aanmerkingen hebt, mag je deze achterlaten via [email protected]. Groetjes, Team Osseforth
Bedankt voor het achterlaten van je mooie review! We wensen je veel plezier met je motorrijbewijs!
Hoi Peter, bedankt voor je review! We wensen je veel plezier met je motorrijbewijs! Groetjes, Team Osseforth
Ik ben zeer tevreden over de lessen en service die ik heb gekregen. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij kennissen en vrienden die overwegen ook een rijopleiding te gaan volgen.
Bedankt voor het achterlaten van deze positieve review, goed om te lezen dat je zo positief en tevreden bent over onze motoropleiding! We wensen je dan ook veel plezier toe met je rijbewijs! Groetjes, Team Osseforth
Hoi Wilma! Wat een mooie reactie, dankje! Veel plezier met je autorijbewijs en veel veilige kilometers gewenst. Groetjes, Team Osseforth
Over het algemeen goede ervaring gehad, jammer dat Jos niet bij het 1e rij examen mee is gegaan
Hoi Simen, goed om van je te horen, bedankt voor je review! Als je nog puntjes kwijt wilt, mag je altijd een mailtje sturen naar [email protected]. Verder wensen we je veel plezier met je autorijbewijs! Groetjes Team Osseforth
Goede en fijne instructeurs en zeer vriendelijk personeel!
Hoi, bedankt voor je mooie positieve review! We willen je nog bedanken voor de lekkere chocolaatjes ;-) Veel plezier met je BE rijbewijs! Groetjes, Team Osseforth
Hoi Thierry, bedankt voor het achterlaten van je mooie en kritische review! Als je hier nog een toelichting op wilt geven, mag je ons altijd even contacteren via [email protected]. Verder wensen we je veel plezier met je autorijbewijs!
Hoi, bedankt voor je review! We wensen je veel plezier met je autorijbewijs!
Super fijne en leerzamen lessen gehad!
Hoi Anke, bedankt voor het achterlaten van deze mooie review! Leuk om te horen :) We wensen je veel plezier met je BE rijbewijs!
Prima lessen, goede planning en deskundige instructeurs. Zowel mijn AVB als AVD in 1 keer behaald.
Hoi Annemariek! Bedankt voor zo'n mooie review, je hebt het zelf ook super gedaan! Veel plezier met je motorrijbewijs!
Hoi Corné! Bedankt voor het achterlaten van deze review. Drie keer is scheepsrecht! ;-) Veel plezier met je BE rijbewijs!
Professionele en gedegen uitleg, voelt je direct thuis binnen de rijschool
Hoi Danny, leuk om te horen dat je zo'n warm gevoel aan onze rijschool hebt overgehouden! Veel plezier en succes met je rijbewijs CE!
Ik kan niets anders zeggen dan dat ik een hele fijne ervaring heb gehad. Ontzettend aardige mensen, zowel die les geven als die op kantoor zitten!
Hoi Chris, wat leuk om zo'n tevreden reactie te lezen! We wensen je allemaal heel veel plezier met je motorrijbewijs!
Business Park Stein 165 keuzenummer 2 bellen
6181 MA Elsloo