Top rijschool!

Na een slechte ervaring bij een andere motorrijschool koos ik ervoor om mijn rijbewijs bij Osseforth te halen. Dit bleek een zeer goede keuze te zijn geweest. De AVB-lessen kreeg ik van Luc. Op het eigen terrein van Osseforth leerde hij mij op zeer fijne manier alle AVB-oefeningen. Luc legde de oefeningen dusdanig goed uit, dat het eigenlijk niet fout kon gaan. Na de les gingen wij samen de les evalueren en keken wij wat er goed en minder goed ging. Zo wist Luc waar hij de volgende les de focus moest leggen. De AVD-lessen kreeg ik van zowel Marc als Joep. Zij leerden mij hoe ik goed kon functioneren in het verkeer. Dit deden zij op een zeer relaxte en leerzame manier. Een betere instructeur dan deze twee kan ik mij dan ook absoluut niet voorstellen. Over het algemeen hangt er een zeer fijne en relaxte sfeer bij Osseforth, iedereen is zeer aardig en je voelt je gelijk welkom. Alles was zeer goed geregeld en er valt eigenlijk helemaal niks op of aan te merken. Team Osseforth, met in het bijzonder Luc, Marc en Joep, hartstikke bedankt voor de zeer leuke en leerzame lessen!

• Wie is / was je instructeur? N.v.t.

Fijne rijschool en goede communicatie

Fijne rijschool die er samen met jou voor zorgt dat de lessen op de juiste dagen worden ingepland. Er is veel kennis in huis wat het prettig maakt om van iedereen iets te leren.

• Wie is / was je instructeur? Joep Peters

Goede begeleiding, aardige instructeurs!

Vandaag dankzij de hulp van Jos geslaagd voor mijn C1 rijbewijs! Ik kwam met plezier naar de rijlessen. Goede begeleiding gekregen en Jos is een fijne instructeur!

• Wie is / was je instructeur? Jos Stijfs

Goede begeleiding, aardige instructeurs!

• Wie is / was je instructeur? Jos Stijfs

Top rijschool

Ik begon met mijn motor rijlessen bij een andere rijschool. Hier kwam ik al zeer snel tot de conclusie dat deze rijschool het niet was voor mij. Na het aanraden van meerdere mensen kwam ik bij Osseforth terecht, dit bleek een zeer juiste keuze. De AVB lessen kreeg ik van Luc, een top instructeur die mij het motorrijden eigen maakte. Hij legde de oefeningen op een dusdanige manier uit, zodat het eigenlijk niet mis kon gaan. Mijn AVB examen heb ik dan ook zonder veel moeite gehaald. Voor de AVD lessen kreeg ik les van Marc en Joep. Zij hebben mij perfect uitgelegd hoe ik moet rijden in het verkeer. Zowel Marc als Joep hebben mij goed uitgelegd wat van mij verwacht wordt tijdens het examen en in het verkeer. Ze legden alles zeer duidelijk uit op een zeer fijne wijze. Zij hebben mij daarnaast voor elke situatie klaargestoomd. Mijn AVD examen heb ik dan ook in 1x gehaald. Over het algemeen hangt er een heel erg fijne en ontspannen sfeer bij Osseforth. Het is een zeer hecht en gezellig team. Team Osseforth, in het bijzonder Luc, Marc en Joep, hartstikke bedankt voor de fijne en gezellige lessen!

Top rijschool

Top opleiding !!!

Ben ik echt heel blij dat ik jullie terecht gekomen, en met hulp van jullie heb ik deze uitslag “geslaagd” ! Bedankt jullie allemaal. Tot later ik wil verder voor CE ; dus binnenkort…komt ik weer langs Ik wil ook bedanken aan Roger en Pierre. In korte tijd heb ik heel veel geleerd, zit alles in ”doos” voor volgende rond !!! Bedankt Zephyr met indeling van lessen en plannen !!! Met vriendelijke groetjes Beynur

• Wie is / was je instructeur? Miro de Ruiters

Super goede motor rijlessen!

Hele duidelijke lessen, goeie opbouw. leuke instructeurs. Kon heel snel beginnen en lessen waren makkelijk te plannen

• Wie is / was je instructeur? Joep Peters

Alles goed alfred zeer leuke instructeur

Fijne leerzame ervaring

Goede uitleg instructeur Les programma sluit fijn aan bij examen.

• Wie is / was je instructeur? Ton v.d Worp

Professioneel maatwerk met beoogd resultaat

Prima organisatie als je in 1 dag je BE wilt halen. Complimenten aan Iris en Arno.

• Wie is / was je instructeur? Arno Dorenberg

Mooie snelle experiance

Binnen 2 maanden mijn gehele motorrijbewijs A behaald. Duidelijke instructies en eerlijke feedback mogen ontvangen. De lessen waren verdeeld over alle motorinstructeurs, ze van weten waar ze het over hebben en zijn plezierig om mee samen te werken. Bedankt voor de begeleiding in deze.

• Wie is / was je instructeur? Viona van Beek

Professioneel en klantvriendelijk

Ben geslaagt binnen een maand voor mijn C1 rijbewijs.(praktijk) Hierbij ben ik zeer goed opgeleid door Rob en Jos. Het rijlessen gaat serieus maar ook met een lach. De administratie door de dames was snel en goed geregeld. Osseforth is echte aanrader voor iedereen die C1 of C rijbewijs wil gaan behalen.

• Wie is / was je instructeur? Rob Hinzen

Super fijne instructrice die alles goed kan uitleggen op een geduldige en leuke manier.

Super fijn Ben in een keer geslaagd met 31 rijlessen ook omdat het zo duidelijk en op een leuke manier uitgelegd word waardoor je het goed onthoud.

• Communicatie
  • Kantoor medewerkers N.v.t.
  • Deelgenomen rijopleiding: Auto
  • Wie is / was je instructeur? Joyce Dicks

Profesionele en zeer kundige rijschool !!!

Ik heb Osseforth opleidingen leren kennen als een zeer betrokken, kundige en zeer professionele rijschool voor het volgen en behalen van mijn motorrijbewijs Vanaf dag één duidelijke en transparante communicatie van zowel de administratieve afhandeling als tijdens de lesuren. Alle lessen worden zeer zorgvuldig gegeven en achteraf uitvoerig besproken zodat men zelf een goed beeld krijgt van de verbeterpunten. De instructeurs zijn heel kundig en geven gevraagd en ongevraagd advies en begeleiden je stap voor stap naar een mooi resultaat. Mijn ervaring is dan ook in een woord uit te drukken in "geweldig" Een voorbeeld voor velen en ik kan alleen maar zeggen "hartelijk bedankt" voor de fijne lesuren en het in één keer behalen van mijn motorrijbewijs. Langs deze weg mijn complimenten aan de instructeurs Luc,Joep en Marc. Heren, jullie zijn bedankt!

• Wie is / was je instructeur? N.v.t.

Goeie leraar gehad heel fijn in 2 dagen je be rijrebewijs te kunnen halen.

• Wie is / was je instructeur? Theo Smit

Fijne begeleiding

Fijne rijlessen, leert je rustig aan te doen

• Wie is / was je instructeur? Theo Smit

Persoonlijk gericht

Open en heldere uitleg van instructeurs die weten waar ze over praten. Nemen alle tijd voor je en lessen worden aangepast op je niveau.

Top instructeurs!

Op 9 september mijn motor proefles proefles genomen en was meteen verkocht! Het contact met instructeur Rene voor het AVB heb ik als zeer prettig ervaren, duidelijke uitleg en sturing! Voor de AVD heb ik de instructeurs Miro en Alfred gehad. Beide instructeurs hebben ervoor gezorgd dat ik perfect voorbereid was voor mijn examen (15 Nov) waarvoor mijn dank! Topper Alfred, de gas op de lolly zal me altijd bijblijven haha. Tot ziens!

Business Park Stein 165 keuzenummer 2 bellen

6181 MA Elsloo