Ze zijn super! Zeer ervaren en capabel. Ze hebben mij nadat ik bijna 7 maanden uit de running heb gelegen wakker gemaakt en mij erop gewezen dat een van mijn examens bijna verliep. Daarna hebben ze mij midden in het drukste seizoen binnen 2 weken klaargestoomd voor mijn examen. Hartstikke bedankt hiervoor!
Hoi Mark, wat een super review, dankje! We wensen je veel plezier met je behaalde motorrijbewijs! Groet, Team Osseforth
Mooi bedrijf met ruim ervaren opleiders die een goede duidelijke opleiding geven waarbij de slaagkans heel hoog is. Prettig en netjes is omgang met mensen, zowel jong als oud. Ben eerste keer geslaagd voor E-achter C opleiding met dank aan uitstekende rij-instructeur. Bedankt allemaal bij Osseforth.
Hoi Robert, bedankt voor het achterlaten van zo'n mooie review, super! We wensen je allemaal veel plezier met je behaalde CE rijbewijs! Groetjes, Team Osseforth
Hallo Eden, bedankt voor het achterlaten van je review! We wensen je veel plezier met je behaalde bromfietsrijbewijs. Groetjes, Team Osseforth
Hoi! Bedankt voor het achterlaten van je positieve review! We wensen je allemaal veel plezier en veilige kilometers met je behaalde autorijbewijs! Groetjes, Team Osseforth
Hallo Team Osseforth vandaag ben ik geslaagd voor de motor en wil jullie hartelijk bedanken voor de begeleiding zowel de instructeurs als de dames en heren op kantoor.Mijn wens was om voor mijn vakantie het rijbewijs te halen en dat is gelukt door de inzet en toewijding van iedereen. Mijn dank aan dit top team ga zo door . p.s jammer dat ik niet meer instructeurs kan aanvinken.
Hoi Pascal, wat leuk om te horen! Dankje voor zo'n uitgebreid positieve review! We wensen je allen veel plezier met je behaalde motorrijbewijs! Groetjes, Team Osseforth
Vriendelijk en professioneel
Hoi Arno, bedankt voor je mooie review! We wensen je veel plezier met je behaalde busrijbewijs! Groet, Team Osseforth
goede ervaringen met Osseforth gehad. Mijn busrijbewijs en ook eerder mijn motor rijbewijs bij Osseforth gehaald. Fijne Instructeurs gehad en beide keren de 1e keer geslaagd.
Hoi Dominique, bedankt voor je achtergelaten review op klantenvertellen.nl! Ook nog eens in 1 keer geslaagd, super! We wensen je veel plezier met je behaalde rijbewijzen. Groet, Team Osseforth
Hallo ik heb rijlessen gevolgd bij hun echt een goeie begleiding gehad van simon bedank voor de leuken en leerzamen lessen en ga zo door ..mvg sonny jansen
Hoi Sonny, wat een leuke review, bedankt! We wensen je veel plezier met je behaalde motorrijbewijs! Groetjes, Team Osseforth
Hallo Roger, bedankt voor je kritische review! We zullen zo snel mogelijk telefonisch contact met je opnemen om een en ander door te spreken. Groet, Team Osseforth
Opleiding was zeer prettig, gezellige leuke mensen, theorie gehad van Pepe en rijden met Jos. Alles zeer helder en duidelijk uitgelegd. Mede dank zij dat de eerste keer geslaagd voor theorie en praktijk. Met vriendelijke groet, Jeanne Gommans
Hoi Jeanne, bedankt voor je duidelijke review! Leuk om te horen! We wensen je veel plezier met je behaalde rijbewijs. Groetjes, Team Osseforth
Hoi Marc, bedankt voor het achterlaten van je kritische beoordeling. Mocht je nog een en ander kwijt willen over je opleiding, mag je me een mailtje sturen naar [email protected]; graag bespreek ik dan de mindere punten met je. We wensen je veel plezier met je behaalde rijbewijs! Groet, Team Osseforth
Hoi Milena, bedankt voor je review op klantenvertellen.nl. We wensen je veel plezier met je behaalde aanhangerrijbewijs! Groet, Team Osseforth
Over het algemeen heb ik er een goed gevoel aan over gehouden. Vond het alleen wat lang duren voordat ik kon beginnen met mijn rijlessen/examen.
Hallo Peter, bedankt voor het achterlaten van je duidelijke en kritische review! Mocht je nog een en ander kwijt willen over je opleiding, mag je ons dit per mail aangeven via [email protected]. We bespreken dan graag de mindere punten met je. Wensen we je verder veel succes met je behaalde taxipas! Groetjes, Team Osseforth
De bestelbus bij mijn 1ste rijlessen was nieuw, echter met bijzonder weinig trekkracht, was voor mij wel even wennen. Bij de 2de keer een oudere bus, met veel betere rijeigenschappen, echter hier branden enkele storingslampen.
Hallo Wicher, bedankt voor je goed onderbouwde feedback, hier gaan we verder mee aan de slag! Verder wensen we je veel plezier met je behaalde BE rijbewijs. Groetjes, Team Osseforth
Zeer strak geregeld, goede begeleiding en kwaliteit/prijsverhouding is zeer correct.
Hoi Martijn, bedankt voor je mooie review op klantenvertellen! Leuk om te lezen! We wensen je veel plezier met je behaalde motorrijbewijs! Groetjes, Team Osseforth
osseforth is een echte aanrader. de instructeurs zijn super leuk. ze leggen rustig uit wat je moet doen, en zorgen ervoor dat je het snapt. je bent met alle vragen welkom. ook als je een fout maakt zorgen ze ervoor dat je het goed oplost, en vooral veilig. ook is het heel gezellig, je klets veel onderling. ik heb er van genoten. heb een super tijd gehad. groetjes Shannon.
Hoi Shannon, bedankt voor je leuke review! Mooie feedback, daar kunnen we iets mee. We wensen je veel plezier met je behaalde rijbewijs! Groetjes, Team Osseforth
Goede en kritische begeleiding zowel op het terrein als op de weg waarbij ook tijd is voor een grapje. Erg leuke tijd gehad hier en dankzij de goede begeleiding geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Ook qua planning worden alle mogelijke oplossingen gezocht en gevonden. Hartstikke bedankt allemaal!!
Hoi Lotte, wat een mooie review, bedankt hiervoor! We wensen je allemaal veel plezier en veilige kilometers op de weg met je behaalde motorrijbewijs! Groetjes, Team Osseforth
Hoi Kars, bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. Veel plezier met je behaalde motorrijbewijs! Groetjes, Team Osseforth
Uitstekende rijschool die ik eenieder kan aanbevelen. Het eigen oefen terrein waar osseforth over beschikt heeft mij uiteindelijk doen beslissen om voor deze rijschool te kiezen.
Hoi Elvin, bedankt voor deze leuke en mooie review! Goed om te horen dat je zo positief over ons bent. Veel plezier met je behaalde motorrijbewijs! Groetjes, Team Osseforth
theo, top instructeur!
Hoi Kiley, bedankt voor je mooie beoordeling! We wensen je veel plezier en veilige kilometers met je behaalde autorijbewijs. Groetjes, Team Osseforth
Hoi Jules, bedankt voor het achterlaten van je review op klantenvertellen.nl. We wensen je veel plezier met je behaalde motorrijbewijs! Groetjes, Team Osseforth
Geweldige begeleiding!
Hoi ellen, bedankt voor je snelle en mooie review, super! En ook nog eens in één keer geslaagd! We wensen je veel plezier met je rijbewijs! Groetjes, Team Osseforth
Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je behaalde motorrijbewijs! Groetjes, Team Osseforth
Ik heb hele leuke rijlessen gehad samen met Jos Stijfs, hij is een goede instructeur die alles rustig uitlegt. Ook de ervaringen met andere instructeurs waren goed. Ik ben tevreden over de rijopleiding bij Osseforth! Ook wil ik Osseforth en Simone bedanken voor de kans die ik heb gekregen om naar Groningen te rijden met de nieuwe Opel, wat een topervaring!
Hoi Eva, wat een leuke review heb je voor ons achtergelaten! Wij vonden het leuk je aan je rijbewijs te helpen en je mee te nemen naar Groningen ;-) Heel veel plezier met je behaalde rijbewijs en veel veilige kilometers! Groetjes, Team Osseforth
Ik heb een geweldige ervaring gehad met mijn motor en aanhanger opleiding . Ik werd heel erg op mijn gemak gesteld en waren erg vriendelijk . Een goede rijschool
Hoi Anita, dankje voor het achterlaten van zo'n mooie en positieve review op klantenvertellen.nl. We wensen je veel plezier met je behaalde rijbewijzen. Groetjes, Team Osseforth
Business Park Stein 165 keuzenummer 2 bellen
6181 MA Elsloo