Super relaxed les gehad met aansluitend examen, kon niet anders dan slagen! Bedankt Jos Stijfs!
Hoi Marco, gefeliciteerd met je slagen en bedankt voor het achterlaten van je mooie review! Super om te lezen! Groet, Osseforth Opleidingen
Yes! Geslaagd voor mijn motorrijbewijs!!! Dankzij het top team van Osseforth: Vorig jaar middels de opstapdag een proefles geregeld. Ik dacht: \"gewoon, voor de leuk een keer uitproberen.\" Maar dat uitproberen proefde naar meer. We werden vriendelijk ontvangen en kregen uitleg over de mogelijkheden en pakketten. Door drukte op mijn werk, kon ik pas eind april 2016 beginnen. Ook dat was allemaal geen probleem en ik dacht: dan komt ook het betere weer ;-) Tijdens de lessen op het afgesloten terrein (wat ZEER prettig is), kwam ik erachter dat ik totaal niet wist waarmee ik moest beginnen: - Oh, die linker hendel is geen rem - Goh, moet je met een voet schakelen - Huh, ook nog een voetrem?! Veel vloeken en enkele keer weer opnieuw proberen.... want instructeur Laurent bleef rustig en kalm. Probeer het nog maar een keer, lukt het niet: \"kom maar even achterop doe ik het voor\". Zo fijn om te voelen, wat die motor echt kan! Het vertrouwen groeide, maar het moment van het examen naderde. Ik was niet zeker van mijn zaak en Laurent zag dit. Hij schakelde de hulp van Alex in. Ik vond het erg professioneel dat hij dit op deze manier deed. Hieraan merk je, dat het een goed team is! Mede door mijn terroristische zenuwen, zakte ik voor mijn bijzondere verrichtingen. Helaas, maar Alex beet zich erin vast en was er vast van overtuigd dat het mij ging lukken. Extra lessen werden gepland en we gingen ervoor. Van Simone kreeg ik nog wat goede geruststellende tips. Zoals hierboven vermeld, ging ik ervanuit dat ik een \'mooi weer rijder\' werd. Ik belde Alex om te vragen of de les wel doorging, want het kwam met bakken uit de lucht. Alex zei: \"de beste motorrijders leren rijden in de regen.\" En daar stonden we..... elke les van Alex regende het!!! Maar met resultaat: ik slaagde voor mijn bijzondere verrichtingen. En toen werd het pas echt leuk. Alle extra lessen op het terrein, kwamen mij van pas op de weg. Ook nu kwam het met bakken uit de lucht, maar het rijden was zo leuk, dat het mij helemaal niets meer uitmaakte. Na enkele lessen van Alex had ik weer een les met Laurent. Hij was zeer tevreden over mijn groei en gaf mij dit als feedback. Daardoor groeide mijn zelfvertrouwen en was ik klaar voor het echte examen. Simone stond in eerste instantie gepland om mee te gaan, ik maakte kenbaar dat ik het fijner zou vinden wanneer Alex zou meegaan. Voor mijn gemoedstoestand en stress. Ook hier werd geen enkel probleem van gemaakt. Alex wist dat ik er klaar voor was, nu ik nog. Met knikkende knietjes maar vol vertrouwen reden we naar het CBR. Het gesprek met de examinator werd bijgewoond door Alex en zij brak daardoor voor mij het ijs. Tijdens het examen hoorde ik de vertrouwde stem van Alex door de portofoon en alles verliep goed. Uitslag: GESLAAGD!!! Zo blij als een klein kind en zo trots op mezelf: Yes, I did it! Maar niet zonder het team van Osseforth. De administratie was niets te veel, de instructeurs werkte goed samen. De ontspannen en gezellige sfeer, ja ik ga het echt missen!!! Ik kom echt aan het afkicken van de Osseforth-soos. Misschien maar een reünie organiseren voor alles geslaagde? ;-) Lieve mensen van Osseforth bedankt! Allemaal, de een heb ik meer contact mee gehad, dan de ander maar jullie zijn allemaal toppers. Ga zo door! Ik zal jullie aan iedereen aanraden!
Hoi Joyce, bedankt voor het achterlaten van zo'n mooie en uitgebreid geschreven review, super om dat zo te lezen! Dat is waar we uiteindelijk allemaal voor doen! :) We wensen je veel plezier met je behaalde motorrijbewijs. Misschien tot snel? Groet, Osseforth Opleidingen
Super fijne rijschool ook me auto rijbewijs gehaald ook terug gekomen voor de motorrijbewijs alles in een keer gehaald kan niet beter bedankt osseforht.
Hoi, bedankt voor je mooi geschreven review! Veel plezier met je behaalde motorrijbewijs! Groet, Osseforth Opleidingen
Heldere communicatie, goed onderhouden motoren en kundige instructeurs!
Hoi Jean, mooi om te lezen dat je tevreden bent over onze motoropleiding! Bedankt voor je review! We wensen je veel plezier met je behaalde rijbewijs. Groet, Osseforth Opleidingen
duidelijke afspraken en goed les materiaal. Betrokken rij instructeur
Hoi Peter, wat goed om te lezen dat je tevreden bent over onze BE opleiding! Dankjewel voor je mooie review. Veel plezier met je behaalde rijbewijs. Groet, Osseforth Opleidingen
Super ervaring met dit bedrijf heb geen moment spijt van de keuze en had het nergens liever gedaan. Top instructeurs (zelf les gehad van Francois, simone en marc die ik allemaal heel erg dankbaar ben!) met goede kennis en laten het voorbeeld ook nog zelf aan je zien, echt top! Ik zou iedereen deze rijschool zeker aanraden. Leren je echt goed en veilig rijden!
Hoi, dankjewel voor het achterlaten van je mooie review! We wensen je veel plezier met je behaalde motorrijbewijs. Groet, Osseforth Opleidingen
GE WEL DIG!! goede en zeer ervaren instructeurs, je kan altijd bij ze terecht en hebben zich altijd aan mijn rooster en priveomstandigheden weten aan te passen, kan niks negatiefs aanmerken . en ik heb van mijn lessen genoten bedankt hiervoor!!
Hoi Ilyas, bedankt voor je mooie review, alleen maar 10en, super! veel plezier met je behaalde motorrijbewijs. Groet, Osseforth Opleidingen
Een rijschool net een goede naam, die wat mij betreft heeft waargemaakt tijdens het motorrijlessen. Niet alleen de instructeurs zijn top, maar ook de ondersteuning rondom de instructeurs zorgen voor een verzorgd geheel. Bijna alles is mogelijk om op een goede en verantwoordelijke manier je rijbewijs te halen.
Hoi Roland, dankjewel voor het achterlaten van je mooie review! We wensen je allen veel plezier met je behaalde motorrijbewijs. Groet, Osseforth Opleidingen
Super begeleiding! Vooral simone waar ik echt veel steun aan had en die begreep hoe ze met me om moest gaan. Gewoon helemaal top. Zonder haar had ik het niet gered.
Hoi Nikkie, bedankt voor het achterlaten van je mooie review! We wensen je veel plezier met je behaalde motorrijbewijs. Groet, Osseforth Opleidingen
Hallo Tom, bedankt voor het achterlaten van je review! Veel plezier met je behaalde BE rijbewijs. Groet, Osseforth Opleidingen
Hoi Leo, bedankt voor het achterlaten van je mooie review!! We wensen je allen veel plezier met je behaalde motorrijbewijs! Groet, Osseforth Opleidingen
Leuk en vakkundig personeel, ben iedere les met veel plezier naar Osseforth gegaan.
Hoi Giel, bedankt voor je mooie review, veel plezier met je behaalde motorrijbewijs! Groet, Osseforth Opleidingen
Mijn ervaring met Osseforth is top. Een goede planning. Alle afspraken worden netjes doorgegeven via mail. Ik ben zeer te spreken over de lessen wat ik heb gehad voor zowel de vrachtwagen als nu ook voor de bus. Goede begeleiding tijdens de les. Fijne rij-instructeurs met name Hub, Mike en Jean. Echt top!
Hoi Dré, bedankt voor je mooie onderbouwde en vooral positieve review! Fijn om te lezen! :) We wensen je veel plezier met je behaalde rijbewijs. groet, Osseforth Opleidingen
Hoi, bedankt voor je mooie review, alleen maar 10en, super! Veel plezier met je behaalde motorrijbewijs! Groet, Osseforth Opleidingen
Hoi Thijs, bedankt voor het achterlaten van je mooie review! Veel plezier met je behaalde motorrijbewijs! Groet, Osseforth Opleidingen
Hallo, bedankt voor het achterlaten van je review! Mocht je nog enkele zaken willen bespreken omtrent je opleiding, mag je ons altijd even contacteren! Groet, Osseforth Opleidingen
Erg prettig en de rij instructeur was super.
Hoi Bas, bedankt voor het achterlaten van je mooie review! Veel plezier met je behaalde bromfietsrijbewijs. Groet, Osseforth Opleidingen
Rijbewijs BE gehaald en 1ste keer geslaagd SUPER bedankt Osseforth :Jean Berkmans 😀
Hoi Hamid, wat een super review, alleen maar 10en! Dankjewel! We wensen je allen veel plezier met je behaalde BE rijbewijs. Groet, Osseforth Opleidingen
In het begin van de rijlessen liep alles volgens problemen. Daarna klopte er een factuur niet. Nadat ik een aantal keer gezakt was kreeg ik geen herinneringsbericht meer dat ik mijn factuur moest betalen voor aanvang van examen, Ik heb dit toen in alle haast 10 min voor aanvang van examen moeten doen, wat veel stress kostte. Wat niet begrijpelijk is aangezien ik altijd alles netjes op tijd betaal, maar anders ging mijn examen niet door. Achteraf werd er een foto op facebook geplaatst waarbij mijn achternaam volledig VERKEERD geschreven is, wat ik erg raar vindt aangezien op alle rekeningen die gestuurd zijn wel mijn naam klopte. Verder duurde het aanvragen voor al mijn examens mega lang. Al met al heb ik een jaar rijles gehad terwijl het eigenlijk een spoedcursus was. Begin zeker tevreden. jammer dat dit niet zo gebleven is!!
Hoi, bedankt voor het achterlaten van je kritische review. Graag zouden we een en ander nog eens samen met je doornemen om eventuele ontevredenheid weg te nemen! Verder wensen we je natuurlijk wel heel veel plezier met je behaalde autorijbewijs. Groet, Osseforth Opleidingen
Fijne ervaring
Hoi Olaf, bedankt voor het achterlaten van je mooie review! Veel plezier met je behaalde BE rijbewijs. Groet, Osseforth Opleidingen
Goede service. Goede instructeurs! Met plezier de lessen gevolgd!! Francois en Laurent bedankt!
Hoi Björn, bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je behaalde motorrijbewijs. Groet, Osseforth Opleidingen
Mijn ervaring was goed.
Hoi Patrick, bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je behaalde rijbewijs. Groet, Osseforth Opleidingen
Goede uitleg en begeleiding, Andre S. perfecte leermeester op motor eerlijk en oprecht.
Hoi Guillaime, bedankt voor je mooie review, super om te lezen! Veel plezier met je motorrijbewijs. Groet, Osseforth Opleidingen
Men is flexibel en willen met je mee denken. Ze hebben verschillende leraren met verschillende stylen waardoor je altijd iemand kan vinden waarmee je een klik hebt. Leuk vooral is het \"familiegevoel\" wat men geeft.
Hoi Leroy, bedankt voor het achterlaten van je positieve review, fijn om te lezen! We wensen je allen veel plezier met je behaalde motorrijles. Nu de zon nog ;-) Groet, Osseforth Opleidingen
Super bedrijf, alles vlot en goed geregeld! Alles in één bedrijf, goed bereikbaar qua ligging en ook via mail, telefoon en whatsapp! Geweldige leraar nl Peter Paul!
Hoi Wilmie, bedankt voor je super review, alleen maar 10en! Wow! Veel plezier met je behaalde taxi rijbewijs. Groet, Osseforth Opleidingen
Business Park Stein 165 keuzenummer 2 bellen
6181 MA Elsloo