5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben begonnen met de opleiding tot beroeps vrachtwagen chauffeur. Ik heb tot heden mij zeer prettig gevoeld bij deze rijschool,De instructeurs zijn alle even vriendelijk en leggen alles heel goed uit ,en als het moet doen ze je het ook voor zonder problemen.Ik persoonlijk beveel deze rijschool aan iedereen ze zullen zich zeer zeker op hun gemak voelen. Hierbij geef ik ook een speciale dank aan Roger Brouns. M.v.g Angelo Perra

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Deelgenomen rijopleiding: Vrachtwagen
  • Wie is / was je instructeur? Roger (auto, taxi, vrachtwagen)

4 sterren: goede service, goed behandeld

door omstandigheden kwamen wij er achter dat er in onze direkte omgeving ook een tractor opleiding bestaat. Na tel. overleg met Fabienne konden wij onze overeenkomst ongedaan maken. Een dikke pluim voorOsseforth en Fabienne. Fam Hansen te Horn

• Deelgenomen rijopleiding: Logistieke Opleiding
  • Wie is / was je instructeur? Jo (traktor)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden met Osseforth Opleidingen. De lessen zijn precies ingepland op de momenten waarop ik kon. Ook als ik alsnog verhindert was, waren ze heel flexibel en gingen ze meteen kijken voor een ander moment om die les in te plannen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al mijn hele leven ken ik Verkeersschool Osseforth, als kind vond ik het al fantastisch maar toen was de dag daar eindelijk 18 autorijbewijs behaald, en nu 5 jaar later bezig met mijn motor rijbewijs en het heeft even geduurd maar wat een personeel! en wat een groei heeft dit bedrijf gemaakt, het is zo mooi om te zien dat er zo hard gewerkt wordt binnen dit bedrijf, er wordt alles op alles gezet om de klant het te geven wat hij of zij verwacht van een kop koffie tot een praatje! Ook ik ben geslaagd en er waren dagen dat ik even dacht het zal toch wel niet, maar toch wisten ze steeds een lach op mijn gezicht te krijgen. En het leuke is dat je geen afscheid hoeft te nemen want je kunt je aansluiten bij een stel gezellige mensen die samen rijden:D dat is ook zo prachtig om te zien dat zoveel leerlingen terugkomen en even een bakkie komen doen. Ik ben super trots op Osseforth ik zeg de nr. 1 in rijopleidingen.

• Deelgenomen rijopleiding: Motor
  • Wie is / was je instructeur? Simone (auto, motor)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Superleuke ervaring vanaf het eerste moment! Ervaren, professionele en gezellige instructeurs die je goed op je gemak stellen. Heel erg bedankt Francois, Jack, Alex en Marc voor de leerzame lessen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima rijopleiding, professionele instructeurs die met veel plezier in hun vak hun kennis overdragen! Als je goed en snel wilt leren motorrijden, moet je bij Osseforth zijn! Het was een superleuke ervaring! Dank je wel voor de service, Harold.

• Deelgenomen rijopleiding: Auto
  • Wie is / was je instructeur? Joyce (auto)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na zeer ontevreden te zijn over een andere rijschool in de regio is Osseforth mij heel goed bevallen. Heb motorles gehad van Jack en Alex. In een korte tijd heel veel nieuwe technieken geleerd en na een aantal lessen de 1e keer geslaagd! Zowel Jack als Alex in omgang zeer prettig maar toch to the point! Daarnaast is de communicatie binnen het bedrijf top. Ze houden rekening met JOUW planning en vanuit daar worden de lessen ingeroosterd. Als laatste is de sfeer binnen het bedrijf zeer persoonlijk en prettig!

• Service N.v.t.
  • Deelgenomen rijopleiding: Auto
  • Wie is / was je instructeur? Ron (auto)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Leuke proefles gehad en in overleg met instructeur Laurent een pakket van 20 lessen. In die tijd was het goed te doen en heb ik beide AVB en AVD examens de eerste keer kunnen halen. Naast Laurent heb ik ook les gehad van Sander, beide heel erg fijne/goeie instructeurs! De lessen van ieder 50 minuten worden altijd in blokken van 100 minuten gegeven wat erg fijn is aangezien iedere start ook even tijd kost. Van de 100 minuten les is ook een heel groot deel/alles rijden (90 minuten of meer!) en als het eens uitloopt met meer uitleg wordt daar ook geen punt van gemaakt. Lessen zelf hebben een fijne opbouw en er wordt goed per student gekeken wat deze aankan. Meteen bij bespreken les werd het examen gepland en de lessen in de 2-3 weken er voor gepland. Het AVB gedeelte op het eigen oefenterrein was meestal met 2 en soms met 3 studenten tegelijkertijd. Omdat het terrein groot genoeg is gaat dat prima. Lekker rijden en oefenen, meters maken, herhalen. Wanneer nodig is er continue feedback en als het goed gaat krijg je nog steeds veel tips om het beter en beter te doen. AVD was met maximaal 2 studenten totaal en de instructeur volgde altijd met motorfiets. Altijd genoeg lastige situaties opgezocht en iedere les had een goeie afwisseling. De 5x2 lessen zijn in 2 weken ingepland zodat er veel oefening in korte tijd was. Het was niet nodig maar extra lessen konden ook worden ingepland. Het ging allemaal snel en was erg duidelijk opgebouwd. Planning duidelijk en je werkt echt naar het ingeplande examen toe. De motorfietsen en kleding is allemaal in goede staat en/of nieuw. Het is een grote rijschool en heb dat enkel als voordeel ervaren, veel mogelijkheden, goede voorzieningen, duidelijke (en flexibele) planning en niet afhankelijk van een enkele instructeur mocht er iemand uitvallen. Kortom, een tevreden klant!

• Deelgenomen rijopleiding: Motor
  • Wie is / was je instructeur? Laurent (motor)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afgelopen dinsdag ben ik geslaagd voor mijn motorrijbewijs! Bij Osseforth voelt het als thuis komen, een fijne en gezellige sfeer! Alle instructeurs zijn even vriendelijk en nemen de tijd om alles rustig en duidelijk uit te leggen. Ik heb les gehad van Francois, Marc, Jack en Alex! Super instructeurs die je meteen op je gemak stellen en vooral heel veel geduld hebben. Osseforth zou ik iedereen aanbevelen. Dankjewel!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Deelgenomen rijopleiding: Auto
  • Wie is / was je instructeur? Rob C. (auto)

Goede service en klantvriendelijkheid

• Deelgenomen rijopleiding: Auto
  • Wie is / was je instructeur? Arno (auto)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Flexibel in het plannen, goed advies omtrent les paket, gezellige sfeer, al om al zeer tevreden.

• Deelgenomen rijopleiding: Motor
  • Wie is / was je instructeur? Laurent (motor)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede rijschool, klantvriendelijk en een prima sfeer binnen de rijschool. Het werken met verschillende instructeurs wil ik ook zeker aanmerken als een pluspunt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onlangs mijn motor rijbewijs behaald! Osseforth heeft z\'n zaakjes op orde, flexibele planning, ervaren rij instructeurs en leuke lessen! Avb is minder leuk omdat zich dit echt op t terrein bevind, echter de gedachte gang erachter is goed! Geen verkeer en alle rust om de bijzondere verrichtingen te leren & de motor leren kennen. Fransois bedankt voor je engelengeduld! Op de weg met Marc en Jack altijd leuk en gezellig! Heren nogmaals bedankt voor de leuke lessen! Jullie zijn zeker een aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerste keer geslaagd, wat wil je nog meer :) Vriendelijk personeel. Persoonlijk vind ik het bij de AVB lessen (motor) jammer dat het soms met 3 zelfs 4 man tegelijk is. Ik Vind dat er dan net wat te weinig persoonlijke begeleiding is. Dan ben je vaak een oefening aan het oefenen zonder dat je weet of je het uberhaubt goed aan het doen bent omdat de instructeur dan in de tussentijd de andere aan het begeleiden/uitleggen is. Ik heb het wel in 1x gehaald, maar het voelde op dat moment wel storend en dat heb ik van meer mensen gehoord. Op de weg met 2 gaat prima!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super tevreden over de auto rijlessen bij Osseforth. Rijlessen als zeer prettig ervaren, mede dankzij de fijne instructeur(s)!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na een avondje bladeren op internet, eigenlijk meteen voor de motor opleiding van Osseforth gekozen, Informatieve site, helemaal bij de tijd. Het eigen terrein om te oefenen is natuurlijk perfect, geen gedoe. Meteen na de proefles ingeschreven, en het gemak waarmee een planning gemaakt wordt en aangepast waar nodig, fantastisch! Zo ging ik van 6 lessen in een maand voor het avb (rijvaardigheidsbewijs) naar 2 lessen en het examen in dezelfde week. Hoezo flexibel?!! Daarna moest ik even wachten om de weg op te kunnen, omdat het avd (weg examen) pas over anderhalve maand ingepland kon worden. Maar na een week kreeg ik een telefoontje dat ook daar een oplossing voor gevonden was. Ik heb dus binnen een maand mijn motorrijbewijs gehaald, mede uiteraard dankzij de leuke en vlotte instructeurs, die het lessen leuk en leerzaam maken! Ik ben dan ook meteen de 1ste keer geslaagd, dank jullie Simone, Francois, Jack, Marc, Alex en Celine!

• Deelgenomen rijopleiding: Bromfiets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Flexibel, gezellig en kwaliteit

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super! Kundige, motiverende en vooral geduldige instructeurs (Jean en Jos). Allereerste contact en administratie verloopt ook zeer prettig. Snelle reactie bij vragen.

Business Park Stein 165 keuzenummer 2 bellen

6181 MA Elsloo