De ervaringen met uw bedrijf waren allen zeer positief! Het telefonisch en mail contact met Fabienne Nijsten, De ervaringen tijdens de praktijklessen en het examen met Jean Berkmans en het systeem achter jullie organisatie (automatisch mailverkeer en de app) stralen professionaliteit uit.
Locatie Elsloo fijne motor instructeurs.
Ik heb van Viona van Beek en van Joyce Dicks les gehad. Toen Viona ziek werd, heb ik Joyce gekregen. Over beide ben ik erg tevreden! Ook werd het goed geregeld toen Viona ziek werd. Ik kreeg op tijd bericht dat ik een andere instructeur zou krijgen en ik kon meteen mijn beschikbaarheid opgeven.
Heel tevreden over deze rijschool. Professionele aanpak. Goede instructeurs die een op maat gemaakte persoonlijke aanpak hanteren om je te laten slagen. Niet hellen Osseforth bellen 😀
Zeer goede begeleiding vd instructeurs , misschien soms wat strenger op de kleine dingen maar daardoor ben je goed voorbereid op je examen Ook de communicatie met de mensen op kantoor is prima en behulpzaam Bedankt Mn mark , François , Paul en Jack Jullie zijn toppers En natuurlijk celina voor alle behulpzaamheid
Snelle afspraken, bekwame mensen. Met name Jack Michielsen geeft op een zeer prettige en praktische manier les.
Fijne ervaring met Osseforth. Deskundige en leuke lessen van Jos en de laatste lessen van Paul.
Zeer deskundige lessen / trainingen gehad van Paul en Sander. Die twee zijn echt een aanrader, het konden af en toe broers zijn. Nemen goed de tijd voor je, leggen het prima uit en zijn ook eerlijk tegen je. Van de lessen heb ik genoten en veel geleerd. Zeker ook een grote dank aan Macy voor het keurig alles regelen. Kortom, als je kwaliteit wilt hebben, moet je hier zijn (ik krijg hier niet voor betaald).
Zeer tevreden!
Top bedrijf!! Top werknemers, echt een aanrader!
Ik heb de samenwerking met Osseforth als positief ervaren. Vanaf moment van de proefles t/m slagen. Snelle reactie van kantoor ivm regelen en plannen. Tevens een goede ervaren instructeur.
Zeer fijne rijschool, goede begeleiding.
Grote rijschool maar toch persoonlijk. Leuke leraren die graag willen dat je plezier hebt en het examen haalt.
Je merkt dat het een professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering is. Je spreekt iets af en het wordt geregeld. Zeer zeker aan te bevelen.
Eind april samen met mijn vriendin een proefles genomen bij Francois. Dit is ons beide goed bevallen en we hebben besloten om verder te gaan lessen. Een groot voordeel is dat osseforth een eigen oefenterrein heeft waardoor je direct kunt beginnen met lessen en dus geen lestijd kwijt bent om naar een oefenterrein te rijden. Na alle goede en leerzame lessen van Francois de 1é keer geslaagd voor het AVB examen. Ondertussen de theorie gehaald met behulp van de 10 uur examentraining die bij het pakket inbegrepen zat. Na het AVB examen dus direct verder kunnen gaan met de lessen op de weg. Jack, Paul en Marc zijn erg deskundig en geven na iedere les op de weg weer feedback op wat er wel en niet goed ging. Tijdens de lessen ook vaak gelachen met deze mannen. 7 juni was het dan eindelijk zo ver: AVD examen! Ook dit in 1x gehaald! Ik wil osseforth bedanken voor het begeleiden en opleiden voor mijn motorrijbewijs. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden en heb eigenlijk uitsluitend positieve punten. Ondanks dat het een grote rijschool is ben je hier absoluut geen nummertje maar zijn ze erg persoonlijk. Het inplannen van de lessen gaat ook prima en een les omzetten is geen probleem. Misschien niet de goedkoopste rijschool maar wel degelijk een goede!
Fijne rijschool! Met heel veel plezier hier mijn motor rijbewijs categorie A2 en A1 gehaald. Ook buiten de lessen om word er hier veel voor \"ex-studenten\" georganiseerd. Hechte club en zeker een aanrader!!
Nooit gedacht dat ik motor zou gaan rijden, maar Osseforth heeft dit waar gemaakt. Wat een geweldig team met instructeurs die je een goed en vooral veilig gevoel geven. Leerzame lessen gehad van het begin tot aan het eind, met veel geduld, wijze woorden, maar ook vooral plezier hebben bij het halen van mijn rijbewijs. Een fantastische service, want achterop bij Jack en Marc is geen enkel probleem en doen ze graag om je nog dat extra beetje gevoel te geven van wat een motor allemaal kan. Kortom het was gewoon fantastisch! Een ontzettend goede ervaring met deze rijschool, waarbij een eigen terrein zijn voordelen heeft. Een speciaal bedankje aan Francois, Jack, Marc en Paul! Mannen jullie zijn toppers!
Afgelopen week mijn motorrijbewijs behaald door de fijne lessen, duidelijke uitleg en relaxte sfeer. Vanaf de eerste tot aan de laatste les heb ik ontspannen op de motor gereden en heb ik geen moment twijfel gehad dat ik niet zou slagen voor het rijbewijs. De duidelijke uitleg en ontspannen instructeurs hebben alle onzekerheden bij mij weten weg te halen en voelde me al snel een doorgewinterde motormuis. Kan niet wachten om mijn rijbewijs op te halen en fijn te gaan touren. Osseforth, bedankt én tot op de weg!
Zeer goed, persoonlijk, goede communicatie en een goede begeleiding onder de rijles, zeker een aanrader
Business Park Stein 165 keuzenummer 2 bellen
6181 MA Elsloo