ik heb Rob Hinzen als Instructeur zeer vriendelijk en rustig man met hem als Instructeur voel je je echt op je gemak en ontspannen in de auto Top Instructeur Rob Hinzen
super ervaring
Super gegaan met dank aan paul, jack en marc 👍
Ik heb mijn opleiding gevolg bij Mark Pinxt en ik ben er heel erg tevreden . Het was altijd leuk en gezellig ! Dankjewel Mark voor leuke lessen!
Ik heb hele fijne rijlessen gehad van Mark Pinxt. Het was altijd gezellig in de auto en Mark had altijd goeie zin. Ik heb met plezier deze opleiding gevolgd. Bedankt voor de leuke en leerzame lessen Mark!
Heel prettig
Bij Osseforth staat deskundigheid hoog in het vaandel. Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald door een zeer prettige manier van lesgeven door instructeurs Marc, Jack, Francois en Paul.. Ik zou Osseforth jij iedereen aanbevelen..
Echt een super rijschool. Zonder Rob met zijn engelen geduld had ik het nooit gehaald. Super bedankt !!
De ervaringen met uw bedrijf waren allen zeer positief! Het telefonisch en mail contact met Fabienne Nijsten, De ervaringen tijdens de praktijklessen en het examen met Jean Berkmans en het systeem achter jullie organisatie (automatisch mailverkeer en de app) stralen professionaliteit uit.
Locatie Elsloo fijne motor instructeurs.
Ik heb van Viona van Beek en van Joyce Dicks les gehad. Toen Viona ziek werd, heb ik Joyce gekregen. Over beide ben ik erg tevreden! Ook werd het goed geregeld toen Viona ziek werd. Ik kreeg op tijd bericht dat ik een andere instructeur zou krijgen en ik kon meteen mijn beschikbaarheid opgeven.
Heel tevreden over deze rijschool. Professionele aanpak. Goede instructeurs die een op maat gemaakte persoonlijke aanpak hanteren om je te laten slagen. Niet hellen Osseforth bellen 😀
Zeer goede begeleiding vd instructeurs , misschien soms wat strenger op de kleine dingen maar daardoor ben je goed voorbereid op je examen Ook de communicatie met de mensen op kantoor is prima en behulpzaam Bedankt Mn mark , François , Paul en Jack Jullie zijn toppers En natuurlijk celina voor alle behulpzaamheid
Snelle afspraken, bekwame mensen. Met name Jack Michielsen geeft op een zeer prettige en praktische manier les.
Fijne ervaring met Osseforth. Deskundige en leuke lessen van Jos en de laatste lessen van Paul.
Zeer deskundige lessen / trainingen gehad van Paul en Sander. Die twee zijn echt een aanrader, het konden af en toe broers zijn. Nemen goed de tijd voor je, leggen het prima uit en zijn ook eerlijk tegen je. Van de lessen heb ik genoten en veel geleerd. Zeker ook een grote dank aan Macy voor het keurig alles regelen. Kortom, als je kwaliteit wilt hebben, moet je hier zijn (ik krijg hier niet voor betaald).
Zeer tevreden!
Top bedrijf!! Top werknemers, echt een aanrader!
Ik heb de samenwerking met Osseforth als positief ervaren. Vanaf moment van de proefles t/m slagen. Snelle reactie van kantoor ivm regelen en plannen. Tevens een goede ervaren instructeur.
Zeer fijne rijschool, goede begeleiding.
Grote rijschool maar toch persoonlijk. Leuke leraren die graag willen dat je plezier hebt en het examen haalt.
Business Park Stein 165 keuzenummer 2 bellen
6181 MA Elsloo