Fantastisch! Alle Ossefort instructeurs geven je veel vertrouwen vanaf het eerste moment dat je op de motor stapt. Zowel op het terrein als op de weg. Ze blijven rustig en nemen de tijd om uit te leggen hoe je veilig rijdt en kunt reageren op uitzonderlijke situaties. Hele fijne rijschool!
Goed ik heb mijn eerste keer het examen behaald
Top rijschool en een gezellige sfeer. Ik vind de motorrijlessen in Elsloo altijd uitstekend. Professionele en goede instructeurs die fijn lesgeven. Ook de dames van de planning denken met je mee. Zelfs als je een hele drukke agenda hebt. Helemaal goed!
Prettige ervaring, goed begeleid door de rijinstructeurs en een handige app die de planning gemakkelijk te zien maakt.
Goed en een eerlijk bedrijf.
Laden en lossen en besloten terrein gedaan. Zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel.
Motorrijbewijs locatie Heerlen. Fijne rijschool. Tijdens de motorrijlessen werd een leuke sfeer gecreëerd door de instructeurs. Er wordt niet op de minuut gelet soms ben je wat eerder terug en soms rijdt je wat langer door. De planning die vooraf werd gemaakt is overzichtelijk en duidelijk. Deskundigheid van de instructeurs is goed.
Super leuke en leerzame lessen gehad. Lessen plannen was soms een beetje lastig maar dat is logisch als je halverwege het motorseizoen begint. Dat valt Osseforth ook niet kwalijk te nemen. Van Francois heel veel geleerd op het oefenterrein (naar mijn mening zeer belangrijk voor op de weg) en met name van Jack leuke lessen met de nodige dosis humor op de weg gehad. De inschatting qua lespakket was goed en eerlijk gemaakt. Ik zou iedereen Osseforth aanraden!
Iedere rijles opnieuw staat een team van enthousiaste instructeurs klaar om er een leuke leerzame les van te maken. Ook met het inplannen van lessen wordt goed met je meegedacht! Ik kan er niks anders van maken dan een dikke 10! Osseforth, bedankt!!!
Heb niet veel met het kantoor te maken gehad, maar de instructeur (Rob Hinzen) was zeer deskundig en ik had me geen betere instructeur kunnen wensen. Hij is heel erg scherp en legt ook uit wat de consequenties zijn van wat je wel of niet doet.
Geweldige rijlessen gehad. Ik heb hier mijn auto, vrachtwagen en vrachtwagen met oplegger hier behaald, en alle lessen waren iedere keer weer geweldig. Het was iedere les weer heel gezellig en vooral ook heel leerzaam. Voor mijn vrachtwagen en vrachtwagen met oplegger heb ik beiden keren Roger Brouns als instructeur gekregen, en dit was heel erg fijn. Roger is een hele relaxe en gezellige instructeur om mee te mogen lessen, maar vooral heeft hij ook veel ervaring en weet dus veel tips & tricks om dingen op te lossen zonder veel moeite te kosten. Ook heeft Roger heel veel geduld, dat moest ook wel af en toe. Ik ben zeer tevreden met de opleidingen die ik hier behaald heb en zal daarom Osseforth ook zeer zeker verder aanbevelen. Volgend jaar kom ik terug voor mijn Motor rijlessen te nemen. Ik kijk er nu al naar uit!
Top instructeur! Heeft me geholpen met mijn angst om op examen te gaan! Wou maar niet opgeven hoe moeilijk het soms ook was! Top rijschool
Goede moter lessen gehad waren altijd fijn om te volgen. ik heb met plezier deze rijbewijs behaald
Super ervaring met deze rijschool. Na theorie les de examens in een keer gehaald. C rijbewijs in 1 keer gehaald, en c-e een herexamen door zenuwen. Tweede c-e examen gelslaagd! Bedankt Hub!!
Kan absoluut niet klagen, door leuke en ervaring Instructeurs heb ik al mijn examens in een keer kunnen halen.
Business Park Stein 165 keuzenummer 2 bellen
6181 MA Elsloo