De lessen waren altijd heel erg leuk en ik verheugde mij elke keer weer op de volgende les. Omdat de druk laag lag en ik niet het gevoel kreeg dat ik geen fouten mocht maken, voelde ik me op mijn gemak. Daarbij ben ik in een keer geslaagd dus zeker een aanrader!
Het is een professioneel bedrijf, waar de planning goed is afgestemd met de cursist en instructeur. Vaste Instructeur is prettig. Instructeurs zijn goed opgeleid en begeleid is goed.
Ik heb rijlessen gehad bij osseforth. Het was een hele fijne rij-opleiding! Er werd goed naar je geluisterd als je moeilijkheden had met een bepaald onderwerp. Super!
Toppie rijlessen gehad! Geslaagd voor taxi!! Dankuwel osseforth
Ze hebben me leren motorrijden, terwijl ik voorheen alle kleuren (scheet), alleen al bij het idee. François is een bijzondere instructeur met oeverloos geduld en zeer kundig. Echt super. Op de weg goed les gehad van Jack. Heren bedankt, ik heb er van genoten.
Goede service en Osseforth geeft je veel vrijheid m.b.t. het kiezen van een instructeur, plannen van lessen en nog veel meer.
Ik heb een hele prettige weg naar mijn rijbewijs ervaren. Joyce is een ontzettend lieve en begripvolle instructrice van wie ik veel heb mogen leren.
In 2018 begonnen met de taxi en vrachtwagenopleiding. Praktijk van de taxi had ik instructeur P.P. Hij heeft de theorie en de praktijklessen gegeven. Op een leuke, humorvolle manier geeft hij de lessen. Zo blijft de stof goed hangen. Op elke vraag kreeg je ook een kundig antwoord. Al dien ik erbij te zeggen dat dit ook bij veel collega\'s t geval is. Ik ben voor mijn taxipas in 2018 in 1x voor alles geslaagd. Mede dankzij de goede zorgen van Osseforth. Dank je wel! Voor t lesvoertuig een iets minder cijfer, mede door geen airco. In 2018 was t ook erg warm. Dit voertuig wordt wel op korte termijn vervangen begreep ik. Al was de auto uiteraard wel goed onderhouden en veilig.
In 2018 begonnen met de taxi en vrachtwagenopleiding. Ik wil deze review schrijven vd vrachtwagen. Taxi zal ik een aparte over schrijven ivm andere instructeur. Overigens zijn al mijn ervaringen bij dit bedrijf positief. Op kantoor is iedereen vriendelijk, behulpzaam en klantgericht. Katja en Angela kun je alles vragen en zijn zeer behulpzaam en correct in de afhandeling. Praktijk van de vrachtwagen heb ik gevolgd bij Roger Brouns. Deze man heeft vrachtwagen bloed. De vrachtwagen is zijn lust en leven. Daarnaast is hij zeer betrokken, altijd vrolijk en weet hij de sfeer in de cabine enorm positief te houden. Desondanks is hij elke les gemotiveerd je weer wat te leren, al zal hij soms ook bij mij gedacht hebben: waar ben ik aan begonnen. Niks ten koste vd andere instructeurs, maar je moet een click met elkaar hebben. En die is er. Dat ik mijn rijbewijs niet in 1x heb behaald heeft zeer zeker niet aan Roger gelegen. Een dikke 10 voor deze man. Sowieso voor t hele bedrijf.
Hele leerzame en leuke lessen gehad van Paul, hij legde me alles erg goed uit en heeft heel veel geduld als je iets niet snapt. Hij gaf mij ook veel zelfvertrouwen in het rijden wat mij veel heeft geholpen. Ik beveel Osseforth zeker aan!
Een leuke opleidingsdag gehad voor BE rijbewijs met Jos! Veel geleerd, goede instructeur. Prima voorbereiding op het praktijkexamen!
Zeer goed. Deskundige instructeur die zich goed aanpast aan de cursist om goed les te geven. Afspraken inplannen en uitleg kantoor uitstekend.
Ik ben zeer tevreden over het bedrijf. Er word op een goede en deskundige manier les gegeven. Ook met het plannen van de lessen word er rekening met de tijden gehouden. Verder zou ik iedereen adviseren om bij osseforth te lessen.
In het begin van de rijlessen was ik toch echt heel erg zenuwachtig en vond het soms ook een beetje eng. Maar omdat ik een super leuke en aardige rij instructeur kreeg die rustig was en veel praatten met mij, werd ik losser en was ik niet meer echt zo zenuwachtig. Ik ga de leuke en leerzame rijlessen wel echt missen.
Zeer goed ,aan te raden!!!
Geweldige rijschool dankzij het opleiding niveau van osseforth heb ik mijn e achter c in 20 lessen gehaald ik zal de rijschool dan ook zeer zeker aanbevelen bij een ieder die ik ken die een rijbewijs wil behalen
Als klein meisje wilde ik al graag motor rijden. Helaas werd de leeftijd van zware klassen toen ik 18 jaar was verhoogd. Daar ik maar 1x examen wilde doen voor alles, heb ik besloten tot mijn 24e te wachten. Ik heb ontzettend genoten van de avb lessen van Francois, waar je leert te vertrouwen op je motor. En de avd lessen van Jack en Marc, waar je eindelijk \"vrij\" kunt rijden waren leerzaam en nooit het zelfde. Mannen, Hopelijk hebben de chocolade letters gesmaakt en tot ziens bij een rit!
Zeer tevreden met de instructeur en de manier van lesgeven. Fijne uitleg en goede begeleiding zorgen voor een ontspannen rijles. Ik zou de rijschool aanraden. Rob Hinzen bedankt voor de prettige rijlessen!
Het waren leuke en leerzame lessen met auto rijden. team osseforth en ivo schrage hartelijk bedankt voor de leuke tijd.
Business Park Stein 165 keuzenummer 2 bellen
6181 MA Elsloo